Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

علی الهیار ترکمن با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه اجرایی در جایگاه تفسیر قانون نیست وصرفاً اجراکننده قوانین و مقررات ابلاغی است، افزود: موضوع اعمال حداقل حقوق به دانشجومعلمان در سال‌های گذشته از سازمان اداری و استخدامی کشور استعلام شده و سازمان مزبور با بیان اینکه حقوق دانشجومعلمان براساس قانون خاص تعیین می شود، اعمال حداقل حقوق را برای آنان را وارد ندانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الهیار افزود: این نماینده  مجلس بر بخشنامه‌ای که خود ایشان به آن اشراف کامل  داشته‌اند یعنی بخشنامه شماره ۲۷۱۶۹۶/۷۰۰ مورخ ۱۳۹۱/۱۲/۲۱ که در اجرای قانون احیای احکام قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش صادر شده بود به صراحت دانشجو معلمان را مشمول ماده (۶) قانون فوق الذکر دانسته‌اند. در بخشنامه مزبور نه تنها دانشجومعلمان محق به دریافت حداقل حقوق شناخته نشده‌اند، بلکه تصریح کرده اند که اداره کل آموزش و پرورش استان نیز موظف است هزینه های شبانه روزی و هزینه خوابگاهی را از حقوق دانشجومعلمان کسر کند.

الهیار ترکمن گفت: دانشجومعلمان، همکاران جوان و سرمایه های آینده آموزش و پرورش هستند و قرار است در سه دهه آینده سکان نظام تعلیم و تربیت را در دست داشته باشند. انتقال اطلاعات ناقص به آنان که موجب بدبینی به وزارت آموزش و پرورش و ناامیدی شغلی در آنان می شود به صلاح نظام تعلیم و تربیت نمیباشد.

الهیار ترکمن با بیان روند اعمال افزایش حقوق دانشجومعلمان بر اساس مصوبات سال جاری افزود: پس از ابلاغ مصوبه افزایش حقوق سال ۱۳۹۸، این وزارت با سازمان اداری و استخدامی کشور مکاتبه و مجوز اعمال ۴۴۰ هزار تومان افزایش را برای حقوق دانشجومعلمان اخذ کردد. در خصوص اعمال حداقل حقوق نیز مکاتبات و پیگیری‌هایی در این زمینه به عمل آمده است و همکاران من در اداره کل امور اداری پیگیر موضوع هستند تا در صورت صدور مجوز از سوی مراجع ذیربط، حداقل حقوق را در احکام همکاران جوان وزارت آموزش و پرورش اعمال کنند.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی آموزش‌وپرورش، الهیار ترکمن خطاب به دانشجومعلمان خاطرنشان کرد: خدمتگزاران شما در معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش حامی شما هستند و بدون شک تمام تلاش خود را برای ایجاد زمینه کاری مناسب و احقاق حق شما عزیزان در چهارچوب قوانین و مقررات ذیربط به کار خواهند بست. از آنجا که وزارت آموزش و پرورش نمی‌تواند رأساً قوانین و مقررات را تفسیر کند، در برخی موارد نیازمند اخذ نظر مراجع ذیربط است و اگر این فرآیند اندکی طولانی می شود دلیلی بر نادیده گرفتن حقوق شما عزیزان نیست. پیگیری‌ها برای اخذ نظر مراجع ذیربط در خصوص اعمال حداقل حقوق به دانشجومعلمان ادامه دارد و به محض حصول نتیجه در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • حداقل حقوق بازنشستگان 35 درصد افزایش یافت
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت