Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@03:47:04 GMT

اجاره ماهانه 30 میلیونی دکه‌های سیار! +عکس

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۵۳۴۳

اجاره ماهانه 30 میلیونی دکه‌های سیار! +عکس

صاحب یک غرفه کوچک و سیار در خیابان سی‌تیرمی‌گوید: تمامی این غرفه‌ها و کافه‌های سیار زیرنظر یک پیمانکار شهرداری تهران هستند و بابت حضور غرفه سیار خودمان در این محل ماهیانه ۳۰ میلیون تومان به حساب پیمانکار مربوطه واریز می‌کنیم!

به گزارش مشرق، پروژه سنگفرش خیابان "سی تیر" که به خیابان ادیان یا سیاست یا موزه هم معروف است در مدیریت شهری گذشته و در نوروز ۹۵ با عنوان کف‌سازی و آرام‌سازی این معبر در راستای ساماندهی میدان مشق و سردر باغ ملی توسط شهرداری تهران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ستیز با طبیعت شب در خیابان‌های پایتخت

پس از سنگ فروش کردن خیابان سی تیر، شهرداری منطقه ۱۲ طرحی را برای حضور اغذیه‌فروشان در خیابان سی تیر اجرا کرد و مکانی را فراهم کرد تا شهروندان بتوانند در این خیابان حاضر و اقدام به فروش محصولات خود با تمرکز بر مواد غذایی عمدتاً در قالب فست‌فود کنند.

از آن ایام و در پی این تصمیم، خیابان "سی تیر" رنگ و روی جدیدی گرفت و سیل شهروندان بود که هر روز و هر شب به هوای قدوم زدن و خرید در "خیابان غذای تهران" یا همان استریت فود تهران راهی این خیابان تاریخی تهران می‌شدند.

حالا دیگر هر شب در اطراف خیابان سی تیر بوی غذا به مشامتان می‌خورد و چند قدم جلوتر، می‌توانید سیل جمعیتی را ببینید که به خرید از کوچک‌ترین رستوران‌های سیار تهران مشغولند؛ رستوران‌هایی که از یک گاری ساده شروع می‌شود و تا فولکس و ون مجهز در میانشان است.

فولکس واگن‌های رنگارنگ، کامیون‌های عجیب، دوچرخه‌ها و موتورها و کیوسک‌هایی که به رستوران‌ها و کافی شاپ خیابانی کوچکی تبدیل شده‌اند که به قول مشتری‌های آنها، دوست داری غذای همه‌شان را امتحان کنی! هر چه بخواهی هست، از دل و جگر و کباب ایرانی گرفته تا فست فود و فلافل آبادان، از باقالاقاتق و غذای گیلانی تا ساندویچ خانگی، آش، حلیم، بلال، پشمک، فالوده، بستنی، قهوه ترک و …!

ما هم راهی خیابان سی تیر می‌شویم؛ از ابتدای این خیابان، ماموران راهنمایی رانندگی مستقرند و خودروها را به یک لاین هدایت می‌کنند اما بازهم ترافیک سنگینی در خیابان دیده می‌شود، در طی مسیر به چند غرفه غذا و کافه مراجعه می‌کنیم اما قیمت‌ها نجومی و قیمت محصولات غذایی عرضه شده بسیار از بالاتر از سطح شهر است! علت گرانی محصولات عرضه شده آن هم در قالب دکه‌های سیار مستقر در این خیابان برایمان عجیب است.

با این حال مردم زیادی در صف‌های طولانی در انتظار خرید از کافه‌ها و دکه‌های عرضه محصولات غذایی رنگارنگ هستند … به سراغ فروشنده و صاحب یکی از کافه‌های سیار مستقر در این خیایان می‌رویم؛ از او می‌پرسیم که ماهیانه بابت استقرار غرفه ۳ تا ۴ متری سیارش در این خیابان چقدر و به چه فرد یا نهادی پرداخت می‌کند؟!

صاحب این غرفه کوچک و سیار پاسخ می‌دهد: تمامی این غرفه‌ها و کافه‌ها زیرنظر یک پیمانکار شهرداری تهران هستند و بابت حضور غرفه سیار خودمان در این محل ماهیانه ۳۰ میلیون تومان به حساب پیمانکار مربوطه واریز می‌کنیم!

در ادامه به سراغ صاحب یک کافه سیار که خانمی میانسال است می‌رویم؛ او هم می‌گوید که بابت حضورش در این محل و اختصاص فضایی ۵ تا ۶ متری در کنار این خیابان حدود ۳۰ میلیون تومان پرداخت می‌کند!

این خانم می‌گوید: "اینجا (سی تیر) فقط شب‌های پنجشنبه و جمعه شلوغ است و در سایر شب‌ها استقبال آنچانی از این محل نمی‌شود و در واقع اجاره‌ای که پرداخت می‌شود برای کافه‌داران سیار این خیابان خیلی سنگین است اما چاره‌ای نیست! ما هم با توجه به اجاره‌ای که ماهیانه پرداخت می‌کنیم، مجبوریم غذاهایمان را با قیمت بالا بفروشیم که در بعضی از مواقع خانواده‌ها توان پرداخت آن را ندارند."

حالا دیگر علت بسیار گران محصولات غذایی عرضه شده در دکه‌ها و کافه‌های سیار این خیابان برایمان تا حدی روشن شده؛ پرداخت ماهیانه حدود ۳۰ میلیون تومان به پیمانکار شهرداری تهران فقط بابت اجازه حضور در فضایی ۵ متری در کنار این خیابان!!

اما نکته قابل تامل که حتماً مسئولان مربوطه در شهرداری تهران و مسئولان شهرداری منطقه ۱۲ باید پاسخگوی آن باشند این است که دقیقاً در ازای دریافت مبلغ هنگفت ۳۰ میلیون تومانی برای حضور یک دکه فسقلی در گوشه‌ای از خیابان سی تیر، چه خدماتی از سوی پیمانکار مربوطه و شهرداری تهران به این غرفه‌داران ارائه و پرداخت می‌شود؟! مبلغ ماهیانه ۳۰ میلون تومان دقیقاً بابت چه هزینه‌کردهایی از این دکه‌داران سیار گرفته می‌شود؟ مبالغی که در واقع از جیب شهروندان تهرانی به پیمانکار مربوطه شهرداری تهران پرداخت می‌شود!

با توجه به تعداد بسیار بالای غرفه‌های سیار مستقر در خیابان سی تیر، با یک حساب سرانگشتی می‌توان به میزان درآمد نجومی پیمانکار شهرداری تهران در هر ماه رسید و اینکه تا به امروز هیچ اطلاعاتی درباره نحوه هزینه‌کرد این درآمد نجومی به شهروندان تهرانی ارائه نشده است!

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز پهپاد آمریکایی لیگ ملت های والیبال خیابان سی تیر شهرداری تهران نرخ اجاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

حامد شایان دوشنبه شب در جلسه انتخابات شهرستان تهران با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات سالم و پیگیری چهار مولفه مهم انتخابات که مقام معظم رهبری برآن تاکید فرمودند، افزود: صندوق‌های سیار اخذ رای ویژه مسیر‌های خاص برای سهولت در امر رای ریزی و ادای فریضه دینی و سیاسی مردم در روز ۲۱ اردیبهشت ماه آماده انتقال است.

وی اظهار کرد: در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی ۱۳۲ شعبه سیار اخذ رای در کنار صندوق‌های ثابت در شهرستان تهران آماده ثبت شکوهی دیگر است.

شایان ادامه داد: تلاش برای مشارکت حداکثری و همچنین میزبان خوب بودن در روز رای گیری بسیار مهم است که همه توان خود را برای برگزاری مطلوب آن بکار گرفته‌ایم.

وی با تقدیر از همراهی نیرو‌های امنیتی انتظامی و بازرسین انتخابات گفت: با حمایت و همراهی نیرو‌های امنیتی انتظامی بویژه بازرسین و سربازرسین انتخاباتی خوبی را در سایه امنیت خواهیم داشت، در کنار این امنیت نیز حضور باشکوه و اقتدار مشارکت نیز دارای اهمیت است که در این رقابت سیاسی سالم محقق خواهد شد.

شایان همچنین با ابراز خرسندی در زمینه اقدامات مثبت صورت گرفته توسط دستگاه‌ها در برگزاری دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری افزود: به جهت برگزاری تمام مکانیزه انتخابات در دور دوم، لزوم ارتباط پایدار شعب اخذ رای بر بستر شبکه فیبر نوری مورد تاکید و ضروری است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در برگزاری انتخابات اسفندماه سال گذشته، تسریع در شناسایی و رفع موانع و نیز ساماندهی هر چه بهتر دکل‌های مخابراتی در جهت پوشش دهی مناسب خدمات به شعب اخذ رای را خواستار شد.

۳۲ کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس برای کسب ۱۶ کرسی بهارستان رقابت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • وانتی ها و چرخی های تهران بخوانند ؛ شهربانان در کمین کسانی که سد معبر می کنند
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • گذر ۳۰ تیر در طراحی جدید چه تغییراتی می‌کند؟
  • سفر به تهران قدیم؛ شیره‌کش‌خانه‌های سیار در تهران لو رفتند(+عکس)
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • ورودی بناهای تجاری غیر مجاز تهران مسدود شد