Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید دهقانی‌زاده ظهر امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه اجرای قانون حمایت از توسعه اقتصادی و اشتغال مناطق روستایی با جدیت در استان یزد دنبال می‌شود، اظهار داشت: خوشبختانه هماهنگی خوبی در این زمینه بین دستگاه‌های استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۱.۹۸ درصد اعتبارات صندوق ملی در زمینه توسعه اشتغال روستایی سهم استان یزد بوده است، افزود: این رقم معادل ۲۵۰ میلیارد تومان است و تاکنون هزار و ۱۶۵ طرح در نقاط روستایی از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی‌زاده، میزان تسهیلات پرداختی به این طرح ها را ۱۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: پرداخت بقیه مبلغ نیز در دستور کار است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد تاکید کرد: آنچه از این طرح‌ها انتظار می‌رود، حفظ جمعیت و جلوگیری از مهاجرت همچنین مهاجرت معکوس به سمت روستاهاست و امیدواریم در قالب این طرح و پرداخت تسهیلات، بتوانیم تعهد استان یزد که ایجاد ۲ هزار و ۳۰۰ شغل در روستاهای استان است، محقق شود.

دهقانی‌زاده عنوان کرد: این اعتبارات به رسته‌های خاص نظیر گلخانه‌ها، بومگردی، دام و … اختصاص می‌یابد و تاکنون نیز طرح‌های بسیار خوب و آتیه‌داری از این تسهیلات بهره مند شده‌اند.

وی یادآور شد: در استان یزد باید سالانه ۴۵ روستا در سطح استان مورد مطالعه قرار گیرند و یک برنامه منسجم در رابطه با توسعه اقتصادی برای آنها تعریف شود تا بتوانیم با استفاده مناسب و مطلوب از ظرفیت‌ها، به رشد و توسعه اقتصادی در روستاها دست پیدا کنیم.

دهقانی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تبصره ۱۸ قانون بودجه بیان کرد: بر اساس آنچه در این تبصره مورد توافق است، قرار است بالغ بر ۹۸۰ شغل در کشور ایجاد شود که از این میزان، سهم استان یزد ۲۶ هزار و ۳۱۰ نفر معادل ۲.۷ درصد است.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد خاطرنشان کرد: منابع وسیعی اعم از پرداخت تسهیلات بانکی برای آن پیش‌بینی شده و برنامه‌های آن نیز با محوریت صنعت، معدن، تجارت، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و … تدوین شده است.

وی یادآور شد: در سطح کشور برای اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه، ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به عنوان کمک‌های دولتی در نظر گرفته شده که سهم استان یزد از این میزان، ۲۴۰ میلیارد تومان است.

کد خبر 4649928

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد اشتغال روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری

جام جم آنلاین اصفهان؛ سعید ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: عدالت توزیعی پروژه ها از رویکردهای اصلی بودجه 1403 شهرداری اصفهان است، چنانکه در این بودجه بالغ بر 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کمتر برخوردار اختصاص یافته است و در این میان، با کمک مشاوران و شهرداری های مناطق، 40 محله هدف شناسایی قرار گرفت و نیازهای آنها برآورد شد تا در بودجه به آنها توجه ویژه شود.

او با اشاره به تعریف پروژه ها براساس برنامه اصفهان 1410 افزود: در این خصوص، 40 موضوع کلان بررسی و طبق نقشه های پراکندگی فضایی و عدالت فضایی و مکانی تحلیل شد. مانند ایستگاه های آتش نشانی، فضای سبز و پارک ها، ایستگاه های اتوبوس، معابر، شبکه آبیاری، توسعه منابع آب، خطوط، پیاده روها، مناسب سازی ویژه معلولان و... که جانمایی های لازم برای آنها صورت گرفت و وضعیت موجود و کمبودها شناسایی شد تا براساس میزان منابع و با نگاه توزیع عادلانه، در بودجه 1403 قرار گیرند.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان درباره صرفه جویی در هزینه های جاری اظهار کرد: بخشی از هزینه های جاری مربوط به حقوق و دستمزد است که طبق دستورالعمل ابلاغی حقوق ها را افزایش دادیم و در مجموع سهم حقوق و دستمزد در کل بودجه فقط 8 درصد است.

او بخش دیگری از هزینه های جاری را مربوط به نگهداری و نظافت شهر دانست و ادامه داد: در این خصوص یک قیمت پایه وجود دارد و داده ها نیز دقیق است، بنابراین متناسب با حد نیاز هزینه می شود و در عمل هم تلاش می کنیم با نظارت میدانی آنچه پیش بینی شده است را عملیاتی کنیم.

ابراهیمی با اشاره به درآمدهای پایدار خاطرنشان کرد: درآمدهای پایدار یک ظرفیت ملی است که در بین شهرداری ها پیرامون آن انسجامی در حال شکل گرفتن است تا از حرکت های سلیقه ای به خصوص در بحث عوارض پرهیز شود. در مدیریت شهری اصفهان نیز، قبل از ارسال بودجه لوایح درآمدی و بهای خدمات ارسال و در این خصوص تصمیم گیری شد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد