Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین دوره از جشنواره زیرسایه خورشید با برنامه 40 گانه به عنوان وسیع ترین عملیات فرهنگی در فارس همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه؛ بی تردید عشق و محبت به مولای صبر و رضا حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام و ارادت به بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و برادر گرامی شان احمدبن موسی  همچنان آتشفشانی بی طاقت از وجود عاشقان ایرانی سر بر آورده است و بنا به فرموده رهبر انقلاب که می فرمایند به برکت وجود قبر مطهر آن بزرگوار (حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام) در سرزمین ما، حضور معنوی ایشان در سرتاسر کشور و در دل آحاد مردم ما آشکار است و نشان از آن دارد که دلهای مالامال از ارادت مردم این مرز و بوم همواره بر گرد نورانی رضوی در چرخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلاد حضرت ثامن الحجج آوردگاهی است بی‌بدیل برای انتشار معارفی ناب به روشنی و پاکی حیات رضوی و رساندن این معارف به جویندگان و تشنگان در هر کجا که باشند.   با تکیه بر این فرصت موسسه جوانان آستان قدس رضوی در راستای چشم انداز آستان قدس به عنوان عالی‌ترین مرکز علمی فرهنگی و تبلیغی در اشاعه سنت و سیره حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام در جهان با طراحی جشن های مردمی و بین‌المللی زیر سایه خورشید در دهه کرامت از (یکم تا یازدهم ذیقعده) و با ایجاد فضایی بر اساس قرابت معنوی به بهانه حضور کاروانی از خدام رضوی و برافراشته ساختن رایت الرضا علیه السلام و به یاری مجموعه های جوان مومن انقلابی شبکه جوانان رضوی گام موثری را در راستای تحقق این مهم برداشته است.   فرهنگ سازی امید و شادابی ملی و زمینه‌سازی گسترش و نشر ارادت و محبت به آستان ائمه اطهار و معارف ناب موجود در سنت و سیره رضوی با بهره‌مندی از ظرفیت های آستان قدس، مشارکت نهادهای ملی و ترغیب و حمایت از حرکت‌های مردمی جوانان مومن انقلابی اهداف کلی این برنامه ملی و بین المللی است.   گسترش پهنه حرم رضوی به سراسر کشور و جهان اسلام و ایجاد نشاط دینی و ولایی در سطح ملی و جهانی، فرهنگ‌سازی برقراری ارتباط و زیارت معنوی و از راه دور حضرت علی بن موسی الرضا، ترویج سنت و سیره امام رضا با رویکرد بیان مفاهیم کاربردی متناسب با قشر و نیاز به روز جامعه به روز مخاطب، تعظیم شعائر الهی و تبرک جستن، ابداع سنتی حسنه جهت ایجاد شور و شعور رضوی در سطح اجتماع، ترغیب حمایت و راهبری حرکت‌های مردمی و خودجوش جوانان در جشن های میلاد امام رضا، ایجاد تعادل و توازن در مراسمات مذهبی (جشن های اهل بیت به موازات عزاداری، مقابله با تبلیغات و تفکرات جبهه باطل و خنثی سازی آن و تشویق مردم به مشارکت در کارهای خیر و خدمت به یکدیگر، ایتام و مستمندان نیز اهداف جزیی جشنواره زیر سایه خورشید است.   جشن های مردمی رضوی تنوع قالب و برنامه های متعددی را در ذیل خود گنجانده؛ مسائلی چون هم افزایی گسترده، ملی و مردمی بودن، استمرار و تداوم برنامه، مستندسازی، تولید محتوا و هیئت اندیشه ورز از جمله جهت گیری ها و خط مشی های اجرایی جشن رضوی است.   تنها جشن همزمان به مدت ۱۰ روز در سراسر کشور و حوزه بین الملل و تنها عملیات مشترک فرهنگی همزمان بین سه هزار تشکل جوان در سطح کشور و بین‌الملل و اجرای حدود یازده هزار برنامه فرهنگی از جمله ویژگی های منحصر به فرد جشنواره زیر سایه خورشید هستند.   دوازدهمین دوره از جشنواره زیرسایه خورشید با برنامه 40 گانه به عنوان وسیع ترین عملیات فرهنگی همزمان در دو هزار و 100 نقطه جغرافیایی کشور با اعزام 90 کاروان برگزار می شود.   به گزارش شیرازه، در سال گذشته بر اساس آمار غیررسمی 700 هزار و بر اساس آمار رسمی 400 هزار نفر در این برنامه ها شرکت کرده اند و هزینه ریالی جاری بیش از 100 میلیون تومان است که تمامی این مبالغ بصورت مردمی تامین شده و از خود حرم هزینه ای برای این موضوع هزینه نمی شود.   برنامه زیرسایه خورشید سال گذشته در 25 شهرستان فارس برگزار شد و خدام رضوی به 305 نقطه استان فارس اعزام شدند.   108 برنامه در مناطق محروم و 45 برنامه در بقاع متبرکه برگزار و 12 مورد اجتماع دخترانه رضوی در سال گذشته تشکیل شد.   دیدار با صنعت گران و بازدید از شهرک صنعتی، حضور در مراکز ترک اعتیاد، بیمارستان ها، زندان ها و مناطق محروم و گره گشایی از کار آنها از جمله فعالیت های پیش رو در دهه کرامت است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • اجرای برنامه‌های دهه کرامت بویین میاندشت با مشارکت مردم
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس