Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:47:26 GMT

دولت به وعده های خود برای جبران خسارت سیل عمل کند

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۸۶۷۷

دولت به وعده های خود برای جبران خسارت سیل عمل کند

به گزارش ایرنا، غلام محمد زارعی روز دوشنبه در نطق پیش از دستور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی افزود: چند ماه از وقوع سیل در نقاط مختلف ایران اسلامی از جمله کهگیلویه و بویراحمد می‌گذرد و امید مردم سیل زده به تحقق وعده هایی است که مسئولان داده اند.

وی یادآوری کرد: با وجود آنکه به بیش از هزار کیلومتر از راه ها و بیش از ۷۰۰ دستگاه ابنیه فنی، خساراتی بیش از یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال وارد شده تاکنون صرفاً مبلغ ناچیز ۱۲ میلیارد ریال برای جبران خسارات به استان تخصیص پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی ادامه داد: مسئولان وعده داده بودند به همه آنهایی که مسکنشان خسارت دیده یا شغل، دام و زمین کشاورزی شان دچار آسیب شده، کمک بلاعوض و وام بلندمدت کم‌بهره داد شود که در کهگلویه و بویراحمد چنین حمایتی اتفاق نیفتاده است.

وی گفت: در بخش کشاورزی حدود سه هزار میلیارد ریال خسارت به مزارع پرورش ماهی، اراضی زراعی، باغات، ایستگاه های پمپاژ، دامداری ها و دامپروری ها وارد شده که هیچکدام از وعده های دولت برای حمایت از آسیب دیده گان سیل در این استان تحقق پیدا نکرده و مردم خسارت دیده و روستاهای آسیب دیده همچنان چشم انتظار مسئولان هستند.

زارعی با بیان اینکه تا فرا رسیدن فصل بارندگی ها و شروع سیلاب ها زمانی وجود ندارد از ریاست محترم درخواست کرد که برای جبران خسارات وارده سیل اخیر به کشاورزان و به ویژه زیرساخت های استان هر چه سریعتر اقدامی صورت بگیرد.

نماینده مردم بویراحمد و دنا همچنین تاکید کرد: با وجود پیگیری های مستمر تاکنون، سازمان های توسعه ای هیچگونه همکاری و سرمایه گذاری در استان کهگیلویه وبویراحمد نداشته اند و این در حالی است که استان کهگیلویه وبویراحمد در زمینه ایجاد و تاسیس صنایع نوین، نفت، گاز، پتروشیمی و معادن از ظرفیت خوبی برخوردار است.

زارعی تاکید کرد: سازمان های توسعه ای شامل ایدرو، ایمیدرو، ایزیپو، شرکت شهرک های کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، ان. پی. سی و شرکت تخصصی برق حرارتی، می توانند به عنوان موتور محرک صنعت، معدن و تجارت به منظور توسعه صنعت، ایجاد اشتغال، حمایت ازتولید داخلی و تکمیل زنجیره ارزش و خلق فرصت های سرمایه گذاری صنعتی نقش موثری برای توسعه مناطق محروم و کمتر توسعه یافته ایفا کنند.

وی با اشاره به نقش مردم این استان در همراهی با جمهوری اسلامی ادامه داد: امروز به دلیل شرایط اقتصادی کشور، تورم افسار گسیخته و بحران بیکاری همه گیر که از گچساران نفت خیز تا دنای سر سبز، از کهگیلویه حاصلخیز تا بویراحمد همیشه سرافراز همه مردم این استان را درگیر بحران بیکاری هستند.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در بخش دیگری از نطق خود با اشاره به گذشت ۱۵ ماه از سقوط پرواز شماره ۳۷۰۴ تهران- یاسوج هواپیمایی آسمان گفت: با وجود اینکه موضوع در صحن علنی مطرح و مقرر شد کمیسیون عمران به آن رسیدگی کند، ولی متاسفانه گزارش حادثه هنوز در صحن علنی بیان نشده است، که درخواست داریم، گزارش این حادثه هرچه سریعتر ارائه و در صحن قرائت شود.

وی با اشاره به دستور کتبی و شفاهی وزیر راه و شهرسازی به منظور افزایش پروازها ی فرودگاه یاسوج گفت: تاکنون این امر محقق نشده و مردم و مسئولان برای دسترسی به سایر مراکز فرودگاهی متحمل صرف وقت و هزینه های زیادی هستند؛ که انتظار می رود که به صورت قاطع وجدی موضوع افزایش پروازهای یاسوج مورد اقدام قرار گیرد.

۹۹۲۹/‏۱۶۶۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد خسارت سیل مناطق سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند

غلامرضا بنی‌اسدی روزنامه‌نگار در یادداشتی برای روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. همانی را که در دولتِ سابق، خود به مطالبه آن قلم و حتی "قدم" می‌زدند. اولویت نخست را هم به این کار بدهند که بدانند سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.

این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است باز هم این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند. اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند.

پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است. بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی (ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ الله الْعُبَاد بِسُوطٍ اَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست. " این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. "

ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست. " ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا اَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! " دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.

این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تاکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ " ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود. " وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است.

تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم. " این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • عملیات تنبیهی وعده صادق، اثبات ظهور قدرت نظامی ایران به جهان
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • عملیات وعده صادق پاسخی عبرت آموز به رژیم صهیونیستی بود
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند