Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:15:23 GMT

با کمک اسفنج ظرفشویی باکتری‌ها را از بین ببرید!

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۹۷۸۴

با کمک اسفنج ظرفشویی باکتری‌ها را از بین ببرید!

پژوهشگران آمریکایی نوعی ویروس باکتری خوار در اسفنج ظرفشویی پیدا کرده‌اند که می‌توانند با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک مبارزه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهشگران "مؤسسه فناوری نیویورک"(NYIT)، نوعی باکتری‌خوار کشف کرده‌اند که در اسفنج ظرفشویی وجود دارد. باکتری‌خوارها، ویروس‌هایی هستند که به باکتری‌ها حمله می‌کنند و آن‌ها را از بین می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که تهدید ابتلاء به مقاومت آنتی‌بیوتیکی افزایش یابد، این ویروس‌ها می‌توانند با باکتری‌هایی که نمی‌توان آنها را با کمک آنتی‌بیوتیک از بین برد، مبارزه کنند.

اسفنج ظرفشویی، در معرض انواع متفاوتی از میکروب قرار دارد که میکروبیوم باکتری‌ها را شکل می‌دهند. باکتری‌خوارها، فراوان‌ترین عناصر زیستی روی زمین هستند و معمولاً هر جا که باکتری وجود داشته باشد، یافت می‌شوند؛ از این رو، اسفنج ظرفشویی، محل مناسبی برای یافتن آنها به نظر می‌رسد.

پژوهشگران، گروهی از باکتری‌های ساکن در اسفنج ظرفشویی را از آن جدا کردند و سپس، این باکتری‌ها را برای یافتن باکتری‌خوارها مورد بررسی قرار دادند. آنها در بررسی خود توانستند باکتری‌خوارهایی که در اسفنج آشپزخانه زندگی می‌کنند، با موفقیت کشف کنند. "بریانا ویس"(Brianna Weiss)، پژوهشگر مؤسسه فناوری نیویورک گفت: پژوهش ما، ارزش جست و جو در محیط‌های میکروبی که سکونتگاه باکتری‌خوارهای مفید هستند، نشان می‌دهد.

پژوهشگران تصمیم گرفتند باکتری‌خوارهای به دست آمده از یک اسفنج را برای مبارزه با باکتری‌های یک اسفنج دیگر به کار ببرند. آنها در این آزمایش دریافتند که باکتری‌خوارها می‌توانند باکتری‌های اسفنج دیگر را از بین ببرند. ویس افزود: نتیجه این بررسی به ما نشان داد حتی باکتری‌های ساکن در دو اسفنج متفاوت، می‌توانند از گروه یکسانی باشند.

پژوهشگران، DNA هر دو گروه باکتری را با هم مقایسه کردند و دریافتند که هر دوی آنها، از خانواده "انتروباکتریاسیا"(Enterobacteriaceae) هستند. انتروباکتریاسیا، نوعی باکتری گِرَم منفی است که معمولاً در صورت افراد وجود دارد و می‌تواند به عفونت و بیماری منجر شوند. اگرچه این دو گروه باکتری، ارتباط نزدیکی با هم دارند اما پژوهشگران در بررسی‌های آزمایشگاهی، بین آنها تفاوت‌های شیمیایی پیدا کردند.

ویس ادامه داد: این تفاوت‌ها، نقش مهمی در درک باکتری‌هایی دارند که باکتری‌خوارها می‌توانند بر آنها مؤثر باشند. ما امیدواریم با ادامه پژوهش خود بتوانیم باکتری‌خوارهای بیشتری را در اکوسیستم‌های میکروبی شناسایی کنیم و آنها را برای درمان عفونت‌های باکتریایی مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک به کار ببریم.

این پژوهش، در نشست سالانه "انجمن میکروب‌شناسی آمریکا"(ASM) ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: باکتری اسفنج باکتری خوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند