Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@09:50:53 GMT

شهید «شیخ هشام صیمری» را بیشتر بشناسیم

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۰۴۳۴

شهید «شیخ هشام صیمری» را بیشتر بشناسیم

شهید شیخ هشام صیمری روحانی برجسته خوزستانی است که در سوم تیرماه سال 86 مظلومانه به شهادت رسید؛ گوشه‌ای از زندگینامه و فعالیت‌های مخلصانه فرهنگی او در کویت و ایران را در ادامه می‌خوانید.به گزارش بلاغ،فعالیت‌های متعدد فرهنگی او در کویت، قم و اهواز هیچگاه برای شهرت شخصی یا مجموعه او نبوده و وی تنها به رضای خداوند متعال و ترویج مکتب اهل بیت می‌اندیشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این‌ها را شاگردان و دوستان حجت الاسلام شیخ هشام صیمری در باره او می‌گویند، روحانی برجسته خوزستانی که امروز سوم تیرماه سالگرد شهادت مظلومانه او در سال ۱۳۸۶ است.

سرگذشت شهید شیخ هشام

شیخ هشام صیمری اصالتا از اهالی اروندکنار خوزستان است که در سال ۱۳۴۰ در کویت دیده به جهان گشود و در همان کشور نیز رشد یافته و تحصیلات دانشگاهی در رشته علوم سیاسی و تحصیلات حوزوی را سپری کرد.

پدر شهید در رابطه با دوران تحصیل او می‌گوید: هشام در سن 15 سالگی و جوانان منطقه زادگاهش، مسجد امام علی(ع) را ساختند که امام جماعت مسجد را آیت‌الله سیدمصطفی ذوالقدر به عهده داشت.

وی متوجه استعداد فرزند شهیدم در قدرت یادگیری علوم دینی و حوزوی شد و به همین سبب به امر آموزش و تعلیم دروس دینی و حوزوی به وی و جوانان منطقه همت گمارد. فرزندم ساعت پنج صبح هر روز در کلاس حاضر می شد تا اینکه وارد دانشگاه کویت شد و در رشته شیمی به علم آموزی و تحصیل مشغول گشت.

پدر شهید ادامه می‌دهد: با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران که باعث شکل‌گیری دیدگاهی غلط جدایی دین از سیاست بود و باعث شد که شهید تصمیم به تغییر رشته شیمی به رشته علوم سیاسی را بگیرد تا به مردم بگوید که علم‌آموزی دروس حوزوی و دینی هیچ‌گاه مانعی در مقابل تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک من جمله رشته علوم سیاسی نیست. وی همچنین به فراگرفتن علم روانشناسی می‌پرداخت.

وی می‌افزاید: شیخ هشام در زمان تحصیل در دانشگاه، دوره‌های دینی و تفریحی برای هدایت نوجوانان در مسجد برپا می‌کرد و با کمک دوستانش یک دستگاه مینی‌بوس برای جابه‌جایی و انتقال کودکان و نوجوانان از خانه‌هایشان تا مسجد و بالعکس را خریداری نمود.

کوته‌نظران وهابی در سال 1980 به علت ترس از ترویج مکتب اهل بیت در جامعه، به هنگام خروج شیخ هشام از مسجد قصد داشتند با اتومبیل به ایشان  صدمه بزنند که با عنایات باری‌ تعالی از توطئه‌های آنان جان سالم به در برد.

شیخ هشام از زندان تا هجرت به ایران

او به دلیل دفاع از مکتب اهل بیت (ع) ، بارها در معرض دستگیری قرار داشت تا انکه پس از حادثه کشتار حجاج ایرانی توسط سعودی‌ها، شیخ هشام قصیده‌ای را در مضمون این واقعه سرود که باعث شد دولت کویت در ماه نوامبر 1988 با ارسال نیروهای امنیتی به خانه‌اش ایشان را بازداشت کند.

وی در ابتدا به حبس ابد و سپس به 15 سال زندان محکوم شد تا اینکه در سال 1369 شمسی پس از دوسال زندان و در جریان تهاجم ارتش صدام به کویت، آزاد شده و به شهر مقدس قم عزیمت کرد‌.

وی در شهر قم‌ در محضر اساتیدی چون مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی(ره) و آیت‌الله العظمی جواد تبریزی درس خارج فقه و اصول را فراگرفت که با توجه به نیاز اهواز به گسترش فعالیت های اسلامی، در سال ۷۷ در منطقه محروم کوی علوی اهواز اقامت گزید.

شیخ هشام صیمری علاوه بر امامت جماعت و فعالیت در مسجد فاطمه زهرا (س) کوی علوی، بر ۲۰ مسجد دیگر منطقه نیز نظارت داشته و چند مسجد را نیز در سراسر اهواز احداث کرد و در زمینه برطرف کردن نیازهای مالی و معنوی مردم و تفقد از خانواده های بی‌بضاعت و شهدا اهتمام داشت.

 

تاسیس چند کتابخانه، تشکیل صندوق و موسسه خیریه بقیه الله (عج)، برگزاری نمایشگاه سالانه الغدیر و بعثت، تدریس علوم حوزوی، تاسیس چند مسجد، راه اندازی ماهنامه فرهنگی، تلاش مستمر جهت افتتاح مرکز فنی‌وحرفه‌ای در کوی علوی، تشکیل کمیته اجتماعی جهت سرکشی به اقشار و قبایل مختلف و برگزاری جلسات علوم قرآنی در مساجد از جمله اقدامات شیخ هشام صیمری در مدت ۹ سال اقامت در شهر اهواز بود.

صفات و اقدامات ماندگار شهید صیمری از زبان شاگرد وی

طارق بدوی از شاگردان شهید صیمری، ایثار و فداکاری را از جمله ویژگی‌های بارز ایشان عنوان می‌کند و می‌گوید: وی همه زندگی خود را وقف اسلام و مکتب اهل‌بیت پیامبر (ع) کرده بود و سختی‌های بسیاری را نیز در این راه کرد.

وی می‌افزاید: از جان گذشتگی شهید تا آنجایی بود که شاهد بودیم وی عمل جراحی و درمان خود را نیز به منظور تکمیل فعالیت‌های تبلیغی خود به تعویق می‌انداخت.

بدوی با اشاره به گستره فعالیت‌های شهید شیخ هشام صیمری، اظهار می‌کند: این شهید بزرگوار هیچ محدودیتی را برای فعالیت‌های خود در نظر نمی‌گرفت و برای مثال با آنکه در کوی علوی اقامت داشت اما در کوی ملت و سایر مناطق نیز اقدام به تاسیس مسجد ‌کرد؛ همچنین از جمله اقدامات ماندگار او، احیای مساجد و حسینیه‌های غیرفعال بود و به فعال شدن آنها در زمینه جذب و تبلیغ امور دینی اهتمام می‌ورزید.

وی با اشاره به فعالیت‌های شهید در بخش بانوان، عنوان می‌کند: شهید صیمری، تبلیغ فرهنگ اسلامی در بین بانوان را عامل تحکیم بنیان خانواده و همچنین سبب نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی در نسل‌های حال و آینده می‌دانست و در این راستا یک حوزه علمیه خواهران، مراکز فرهنگی الزهرا (س) و خدیجه کبری (س) ویژه بانوان راه‌اندازی کرد.

بدوی با اشاره به ارتباط صمیمی شیخ هشام با مردم، عنوان می‌کند: افراد بزرگسال و مسن هم علاوه بر کودکان و جوانان در کلاس‌های شیخ هشام حضور داشتند و ایشان به همه رده‌های سنی توجه داشتند.

شهادت شیخ هشام

شهید حجت الاسلام و المسلمین شیخ هشام‌ صیمری با فعالیت‌های تبلیغی و خیرخواهانه خود، سبب خیرات و برکات فرهنگی بسیاری شد که از ثمرات آن همچنان مردم  منطقه بهره مند هستند؛ او در طول سالهای حضور در اهواز، دارای جایگاه اجتماعی ویژه‌ای شد و مردم شیفته اخلاص، اخلاق و مباحث علمی وی شده بودند این مسئله موجب غضب بدخواهان مکتب اهل‌بیت (ع) شده بود.

شهید صیمری سرانجام در ۳ تیر سال ۸۶ در مقابل منزل خود توسط معاندین به ضرب گلوله  به فیض شهادت نائل آمد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس

شرافتی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی با نماینده منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی دیدار و بر حل موضوعات اتباع خارجی تاکید کرد.

در این دیدار حسین شرافتی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی ضمن ارائه گزارش از فعالیت‌ها و اقدامات این اداره کل در خصوص ساماندهی اتباع و مهاجرین استان به ضرورت توجه بیشتر و مرتفع نمودن موضوعات مبتلابه حاشیه شهر مشهد که بیشترین جمعیت اتباع در آنجا حضور دارد تأکید نمود. 

وی اظهار امیدواری کرد با شروع فعالیت مجلس دوازدهم و استفاده از ظرفیت نمایندگان محترم خصوصاً نمایندگان مشهدمقدس بتوان با اهتمام بیشتر و توجه فزاینده تر موضوعات مربوط به حوزه اتباع را مرتفع نمود.

نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه اتباع توسط این اداره کل به تشریح اولویت‌های کاری خود پرداخت و بر ضرورت تعامل و همکاری بیشتر در خصوص ساماندهی اتباع تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند