Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - سعید سلطانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور، درباره آخرین وضعیت قیمت خرید شیرخام از دامداران اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، اتحادیه پیشنهاد قیمت ۲ هزار و ۵۷۰ تومانی را به ستاد تنظیم بازار داد که در نهایت مسئولان ستاد به سبب کاهش قدرت خرید مردم، نرخ ۲ هزار و ۳۹۰ تومانی را برای خرید هر کیلو شیرخام از دامداران مصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد، دامداران نرخ مصوب را پذیرفتند چرا که در صورت نبود قدرت خرید، شیر تولیدی روی دست دامدار می‌ماند که این امر ضررش برای دامدار بیشتر است.

مدیر عامل اتحادیه دامداران ادامه داد: براساس توافق صورت گرفته، قیمت خرید شیر خام از دامداران به ازای هر یک دهم درصد چربی ۳۶ تومان افزایش می‌یابد، ضمن آنکه هزینه‌های حمل باید توسط کارخانه‌های لبنی پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات مربوط به نهاده‌های دامی در بازار مرتفع شده است، بیان کرد: البته مقداری از نهاده‌های دامی که قبل از عید وجه آن توسط دامداران پرداخت شده، هنوز به دستشان نرسیده است که همین امر موجب شده تا آن‌ها برای تامین نیاز خود اقدام به خرید نهاده از بازار آزاد کنند.

سلطانی نرخ کنونی هر کیلو ذرت و جو را یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۷۵۰ و کنجاله سویا را ۳ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که در هفته‌های اخیر هر کیلو کنجاله سویا با نرخ بالای ۵ هزار و ذرت و جو ۲ هزار تومان به دست دامدار می‌رسید.

مدیر عامل اتحادیه دامداران بازار نهاده‌های دامی را تابع تامین به موقع ارز دانست و افزود: اگر ارز مورد نیاز برای واردات نهاده‌های دامی به موقع تامین شود و تغییری در نرخ از ایجاد نشود، قیمت نهاده‌های دامی نوسانی نخواهد داشت.

سلطانی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های تولید به نهاده‌های دامی باز می‌گردد، گفت: امسال حدود ۱۵ میلیون تن انواع نهاده‌های دامی همچون جو، ذرت و کنجاله سویا برای تأمین نیاز کشور باید وارد شود که نوسان نرخ ارز در قیمت تمام شده محصولات نهایی شیر و گوشت قرمز تأثیر بسزایی دارد.

مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور ادامه داد: با وجود افزایش هزینه‌های حمل، متأسفانه برخی رانندگان به این افزایش قیمت راضی نیستند و مجدد مبلغی مازاد پشت بارنامه دریافت می‌کنند که تمامی این عوامل بر افزایش هزینه‌های تولید دامن می‌زند.

وی از افزایش ۶ درصدی تولید شیر خام خبر داد و گفت: همه ساله تولید شیر خام به سبب اصلاح نژاد دام افزایش می یابد، امسال با حمایت از دامداران پیش بینی می‌شود که تولید شیر خام تا پایان سال به ۱۱ میلیون تن برسد و در غیر این صورت دامداران چاره‌ای جز کشتار دام‌های خود ندارند.

جلوگیری از قاچاق دام بر تعدیل قیمت دام در بازار تاثیر گذار است/امکان تامین صد درصدی نیاز کشور از گوشت داخل وجود دارد

سلطانی در بخش دیگر سخنان خود درباه آخرین وضعیت عرضه و قیمت دام زنده بیان کرد: با توجه به آنکه مشکلی در تولید دام وجود ندارد، از این رو با جلوگیری از قاچاق دام از مرز‌های کشور و تامین علوفه مورد نیاز دامدار، قیمت دام در بازار تعدیل می‌شود.

به گفته این مقام مسئول، با افزایش نرخ دلار، تقاضا برای خرید دام سبک از سوی کشور‌های همسایه افزایش می‌یابد که همین امر زمینه را برای قاچاق و کمبود در بازار فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد گوشت مورد نیاز در داخل تولید می‌شود، اظهار کرد: با جلوگیری از خروج دام و افزایش ۲۰ درصدی بهره وری، علاوه بر تامین صد درصدی نیاز کشور از منابع داخل قادر به صادرات خواهیم بود.

مدیر عامل اتحادیه دامداران قیمت هر کیلو دام زنده را ۳۱ تا ۴۲ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با احتساب هزینه‌های کشتار، قیمت هر کیلو گوشت برای دامدار ۷۰ تا ۷۲ هزار تومان تمام می‌شود که متاسفانه به سبب ازدیاد حلقه‌های واسطه با نرخ‌های موجود در خرده فروشی‌ها ۵۰ تا ۵۵ درصد اختلاف دارد.

سلطانی در پایان بازار دام زنده را پیش بینی کرد و افزود: با ایجاد مدیریت واحد از صفر تا صد تولید، صادرات و واردات با کمترین نوسان قیمت در بازار روبرو خواهیم شد، اما به سبب سود واردکنندگان در واردات گوشت و قاچاق نوساناتی در بازار ایجاد می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان