Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@23:59:14 GMT

گرگ‌های باغ وحش ارم معدوم شدند

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۱۷۹۱

گرگ‌های باغ وحش ارم معدوم شدند


روز یکشنبه دوم تیر ماه جاری، گرگ‌های باغ وحش ارم تهران با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست معدوم شدند تا در اختیار تاکسیدرمیست‌ها قرار گیرند.

گرگ‌هایی که ظاهراً پس از سال‌ها اسارت در این باغ وحش حالا مرده‌شان برای مسئولان این باغ وحش سودمندتر است.

منابع آگاه، علت کشتار ۶ گرگ باغ وحش ارم تهران را اینگونه تشریح می‌کنند که با توجه به بالا رفتن سن این گرگ‌ها و نزدیک شدن زمان مرگ طبیعی آنها، مسئولان باغ وحش تهران تصمیم گرفته‌اند آن‌ها را به منظور تاکسیدرمی، با استفاده از دوز بالای داروی بیهوشی معدوم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد کرمی، رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران درباره علت صدور مجوز برای کشتار گرگ‌های باغ وحش ارم می‌گوید: این حیوانات، گرگ نبودند؛ گرگاس (دورگه حاصل جفتگیری گرگ و سگ) بودند و، چون به لحاظ ژنتیکی خالص نیستند و ارزش ژنتیکی ندارند باید معدوم شوند.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر این حیوانات گرگاس بوده‌اند چرا سال‌هاست در باغ وحش ارم تحت عنوان گرگ به نمایش گذاشته شده‌اند و چرا حالا معدوم‌سازی‌شان لازم شده می‌گوید: این را باید از مسئولان باغ وحش بپرسید.

این در حالی است که تاکنون دستورالعملی در سطح بین‌المللی یا حتی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر لزوم کشتار جانوران دورگه منتشر نشده است؛ چه آنکه حیواناتی دورگه، چون تایگون و لایگر که حاصل جفتگیری ببر و شیر هستند در باغ وحش‌های سراسر دنیا از جمله باغ وحش مشهد نگهداری می‌شوند که هرچند تکثیرشان ممنوع است، اما تاکنون موردی از کشتارشان با این توجیه که دورگه هستند گزارش نشده است.

اینکه گونه‌های بومی کشور که به دلایلی از طبیعت جدا و به صورت امانی برای نگهداری به باغ‌وحش‌ها سپرده شده‌اند در راستای منافع این مراکز با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست معدوم و به نمونه‌های تاکسیدرمی تبدیل شوند، به نوعی سوء استفاده از سرمایه‌های ملی است.

گفتنی است، ذبح گونه‌هایی، چون گوزن اروپایی در باغ وحش ارم با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست مسبوق به سابقه است؛ مسئولان محیط زیست با اشاره به افزایش جمعیت این علفخواران غیربومی در باغ وحش ارم، دلیل موافقت با ذبح این علفخواران غیربومی را استفاده از گوشت آن‌ها برای تغذیه گوشتخوارانی، چون شیر در این باغ وحش عنوان کرده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: باغ وحش ارم تاکسی درمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • کشف صد هزار حلزون در شهرضا
  • (ویدیو) هشدار جدی کارشناس محیط زیست به تهرانی‌ها
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان