Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن آل بویه روز سه شنبه در دوازدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه‌ای و تخصصی کشور که در شهمیرزاد استان سمنان در حالی برگزاری است افزود: سمنان ظرفیت قابل توجهی در گسترش دانش و تولیدهای فناورانه دارد که باید از این ظرفیت برای رونق اقتصادی استان و کشور بهره برد.
وی خاطر نشان کرد: بازار عرضه و تقاضا فن بازار در استان سمنان مطلوب است و سمنان جهش بسیار مطلوبی سال‌های گذشته در این بخش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان ادامه داد: حلقه توسعه اقتصادی و صنعتی در کشور توجه به دانش است و با این راهبرد می‌توان برای تحقق شعار سال گام برداشت.
آل بویه اضافه کرد: نیاز واقعی بازار اقتصادی در بخش صنعت و تولید توجه به رویکردهای علمی است و باید دانش در رونق اقتصادی جایگاه ویژه خود را پیدا کند.
وی اضافه کرد: ظرفیت‌های استان سمنان برای تولیدهای فناورانه رو به افزایش است و با انتقال تجربه‌ها این توسعه اقتصادی افزایش می‌یابد.
آل بویه افزود: تولیدهای فناورانه با همکاری و تلاش نخبگان و مسئولان افزایش یابد و با این راهبرد می‌توان برای توسعه روزافزون اقتصادی در کشور اقدام کرد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: این شرکت با برنامه ریزی اصولی در کنار فن بازارهای استان و کشور است و برگزاری همایش‌های از این دست به تبادل تجربه‌ها می‌انجامد.

در دوازدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقه‌ای و تخصصی کشور که در محل هتل ساران شهیمرزاد برگزار می‌شود جمعی از صاحبنظران این بخش راهکارهای رونق تولیدهای فناورانه در کشور را بررسی می‌کنند.
استان سمنان یک منطقه ویژه اقتصادی، هشت ناحیه و ۱۰ شهرک صنعتی با یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی دارد که ۲۹ هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند.
۷۳۳۹/۷۴۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید سمنان اقتصاد فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • سمنان میزبان المپیاد ورزش های فناورانه شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی