Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با تاکید بر اینکه مخالف اتفاقات جاری در منامه و طرح معامله قرن است، گفت: ما در سرزمین خود پایدار باقی خواهیم ماند و با تروریسم هر جا که باشد مبارزه می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری "وفا"ی فلسطین، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در گفت‌وگویی با مطبوعات خارجی اظهار کرد: پول و اقتصاد مهم هستند اما راه حل سیاسی از آن دو مهمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که راه حل سیاسی مطابق با قوانین بین‌المللی و طرح تشکیل دو کشور حاصل شود، آن زمان ما از هر کسی که بخواهد به ما کمک کند، استقبال می‌کنیم.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه مخالفت قاطع خود با اینکه آمریکا مساله فلسطین را از موضوع سیاسی به موضوع اقتصادی تغییر دهد، اعلام کرد.

عباس گفت: پیش از آنکه طرح معامله قرن اعلام شود و یا قبل از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا موضعگیری خود درباره برخی مسائل مربوط به معامله قرن را اعلام کند، چهار بار با او دیدار کردم. هیئتی که همراه من بود نیز ۳۴ بار با هیئت ترامپ دیدار کرد و در تمامی این دیدارها صبحت درباره راه حل سیاسی برای مساله خاورمیانه بود.

او در ادامه گفت: حال سوال این است زمانی که قانون بین‌المللی و مشروعیتی وجود نداشته باشد ما به چه کسی باید شکایت کنیم. زمانی که دادگاه بین‌المللی و سازمان مللی وجود ندارد ما اعتراض خود را باید به کجا ببریم. اگر این آمریکا است که حکم می‌دهد ما مخالف این حکم هستیم و از تعامل با آمریکا خودداری می‌کنیم.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ادامه گفت: ما با آمریکا تا زمانی که از تصمیمات خود صرف‌نظر نکرده و قوانین بین‌المللی را اجرا نکند، هرگز درباره این طرح تعامل نخواهیم کرد. من به دنبال اجرای قوانین بین‌المللی هستم چرا که بخشی از این مشروعیت بین‌المللی هستم و بیشتر از آن را نمی‌خواهم. ما در حال حاضر به عنوان اعضای ناظر در سازمان ملل فعالیت داریم و بر این اساس اینکه قوانین بین‌المللی اجرا شوند، بسیار برای ما اهمیت دارد و این قوانین باید در تعاملات بین‌المللی اولویت باشند چرا که در غیر این صورت آشوب ایجاد می‌شود. اگر آمریکا نمی‌خواهد قوانین بین‌المللی را اجرا کند ما به عنوان کشورها و ملت‌های کوچک چه باید بکنیم ویا سایر کشورهای جهان چه کاری باید انجام دهند.

عباس بار دیگر تاکید کرد که هرگز آمریکا را به تنهایی به عنوان میانجی صلح جویی برای مساله خاورمیانه نخواهد پذیرفت و براساس این سیاست، اعتمادی به آمریکا ندارد.

او گفت: ما می‌خواهیم اروپا، روسیه، سازمان ملل، چین، انگلیس و آلمان نیز برای حل این مساله مشارکت داشته باشند ما هرگز برده یا نوکر کوشنر، گرینبلات و فریدمن نیستیم آنها حکم می‌دهند اما ما آن را نمی‌پذیریم.

این مسؤول فلسطینی در پایان تاکید کرد: ما در انزوای جهانی نیستیم در حال حاضر با کل جهان روابطی داریم. ما ریاست گروه ۷۷+ چین را برعهده داریم که پیش از این شامل ۱۳۴ کشور بود و اکنون به ۱۳۵ کشور افزایش یافته و تا پایان سال جاری میلادی تعداد اعضای آن به ۱۴۰ کشور افزایش خواهد یافت. پس ما در انزوا نیستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمود عباس کارگاه منامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی

دانشگاه ورمونت (UVM) سخنرانی «لیندا توماس-گرینفیلد»، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد را لغو کرد.

به گزارش مشرق، در ادامه اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه در دانشگاه‌های مختلف آمریکا، این بار دانشگاه ورمونت (UVM) سخنرانی «لیندا توماس-گرینفیلد»، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد را به دلیل ادامه تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه لغو کرد.

«سورش گاریملا»، رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه گفته است: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا از این رویداد استقبال کرده و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

از سوی دیگر، اعضای هیئت علمی کالج هنر و علوم دانشگاه اموری آمریکا نیز در جورجیا خواستار اخراج رئیس دانشگاه شدند و در جلسه‌ای دانشگاهی به رئیس دانشگاه رأی عدم اعتماد دادند.

رأی عدم اعتماد بخشی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اموری به رئیس این دانشگاه در حالی صورت گرفته است که او پیشتر طی هفته گذشته از نیروهای پلیس جهت اقدام علیه دانشجویان معترض در دانشگاه دعوت کرده بود.

حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخاستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

این در حالی است که براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

همزمان روسیه به سرکوب جنبش اعتراضی دانشجویان در آمریکا واکنش نشان داده و در این ارتباط «ماریا زاخارووا» گفته است که سرکوب اعتراضات حامیان فلسطین در آمریکا، نقض قوانین آزادی بیان در این کشور است.

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که واکنش شدید مقامات آمریکایی به اعتراضات حامیان فلسطین در این کشور که با بازداشت گسترده دانشجویان همراه بوده، نقض قوانین آمریکا در مورد آزادی بیان و تجمعات است و نشان دهنده استانداردهای دوگانه واشنگتن در مورد اعتراضات در خاک خودش و سایر کشورها است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • اسرائیل قوانین آمریکا را در غزه نقض می‌کند
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد
  • درب دانشگاه‌های ایران به روی دانشجویان معترض آمریکایی باز شد
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است