Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@14:01:24 GMT

معامله قرن طرح جاه‌طلبانه یک رؤیای منحوس

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۴۱۵۳

معامله قرن طرح جاه‌طلبانه یک رؤیای منحوس

یک تحلیلگر مسائل بین المللی گفت: اسراییل برای تحقق آرمان و رویاهای های جاه طلبانه و منحوسش چاره ای جز توسعه اراضی ندارد. در چشم انداز رویایی آن‌ها برای توسعه اشغالگریشان، اسراییل یک کشور بزرگ با مساحت زیاد است که تعابیر آنها از وعده الهی برای احیای ارض موعود و برپایی امپراطوری یهود را محقق می کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پروژه موسوم به معامله قرن، عنوان طرحی است که پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در رسانه ها مطرح شد، طرحی که در ادامه سیاست های توسعه طلبانه رژیم غاصب صهیونیستی و حامی فرا منطقه ای خود در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ با طرح معامله قرن مدعی است در راستای روند صلح بین دولت فلسطین و دولت رژیم غاصب صهیونیستی، در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادی‌ بخش فلسطین و قطعنامه‌های شورای امنیت و الحاق بخش‌هایی از مناطق اشغال‌شده به خاک خود با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت می‌کند.

بشیر اسماعیلی، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی، در مورد طرح معامله قرن درنشست امروز منامه بحرین اظهار کرد: بیشتر کشورهای جهان با این نشست مخالف هستند، این طرح بیشتر به یک پروژه شتابزده شباهت دارد که حقوق مردم فلسطین از جمله در اختیار داشتن قوای نظامی و زندگی در کرانه باختری و بیت المقدس شرقی را نادیده می گیرد، در حالی که این مناطق از نظر مجامع بین المللی متعلق به فلسطینی ها بوده و در صورت تشکیل دولت مستقل فلسطینی بایستی به این کشور واگذار شود.

وی افزود: این طرح یک راه حل غیرعادلانه و نامناسب برای مساله بغرنج هفتاد ساله سرزمین های اشغالی است، بالطبع مردم فلسطین نمی توانند حاصل دهه ها آوارگی و رنج خود را با نتایج چنین طرحی گره بزنند، به نظر می رسد طرح معامله قرن به دلیل مخالفت کشورهای مختلف منطقه و جهان طرحی غیرعملی خواهد بود و در صورت مخالفت و اجماع جهانی با این طرح به بن‌بست سیاسی خواهد رسید.

اگر طرح معامله قرن با پشتوانه جهانی برای اسراییلی ها منجر به شکست شود آنها چه راهکاری را جایگزین می کنند؟

در سال های قبل سازمان ملل متحد طرح هایی در این رابطه ارائه داده است، در قطعنامه ۱۸۱ مجمع عمومی از طرح به رسمیت شناختن مرزهای ۱۹۶۷ می توان یاد کرد که البته هر کدام از این طرح‌ها دارای نکات منفی و ضد فلسطینی است ولی نسبت به طرح فاجعه بار معامله قرن بهتر به نظر می رسد، حداقل در طرح سازمان ملل دست کم، بخشی از حقوق از دست رفته فلسطینی ها را به آنها باز گردانده است.

ولی به نظر می رسد مسئله فلسطین و رژیم صهیونیستی بخش کوچکی از معضل این رژیم در منطقه  بوده که باید آن را به فاز اول از یک پروژه عظیم و طولانی تشبیه کرد؛ اگر به مساحت و جمعیت فعلی رژیم صهیونیستی نگاه دقیق‌تری داشته باشیم  کاملا با یک کشور کوچک ذره ای مواجهیم،  اما باید خاطر نشان کرد که این کشور ذره ای و کوچک داعیه ای فراتر از یک کشور ذره‌ای در ذهن می پروراند و در تحقق این رویاست که به یک کشور و قدرت بزرگ در منطقه تبدیل شود.

 این تحلیلگر مسائل سیاسی تاکید کرد: بنابراین اسراییل برای تحقق آرمان ورویاهای جاه‌طلبانه و منحوسش چاره ای جز توسعه اراضی ندارد. در چشم انداز ایده آل برای رژیم غاصب صهیونیستی، اسراییل یک کشور بزرگ با مساحت زیاد است که تعابیر آنها از وعده الهی برای احیای ارض موعود و برپایی امپراطوری یهود را محقق می کند، که می توان با قاطعیت اعلام کرد سرزمین فلسطین فقط بخشی از این ماجرای منحوس بوده که در سکوت کشورهای عربی و حکام نادان و مرتجع این سرزمین ها باید منتظر بود تا در آینده بسیاری از سرزمین های دیگر نیز معامله شوند.

وی یادآور شد: غاصبان فلسطین با نیت شیطانی احیای ایده "اسراییل، از نیل تا فرات" هستند که بارها در مورد این آرمان و رویای پلیدشان حرف ها زده و کتاب ها نوشته وفیلم ها ساخته اند، اما حکام عربی در خواب بوده و در دور نمای ذهنی خود این رویای پلید را برای سرزمین خود و سایر سرزمین ها نمی بینند؛ داشتن چنین سرزمینی در نزد مردم یهود دارای پشتوانه ایدیولوژیک، دینی و استراتژیک است و هدف نهایی از استقرار اسراییل در این منطقه، برپایی چنین سرزمینی است که خواه تحقق این امر با خدعه و نیرنگ و یا  با جنگ‌های بزرگی مثل جنگ آرماگدون در اساطیرآنها باشد؛ غاصبان فلسطین برای تحقق این رویا هزاران انسان را به خاک و خون کشیده و برای داشتن و تحقق سرزمین موعود به هرگونه جنایتی دست خواهند زد.

اسماعیلی خاطر نشان کرد: ولی سال هاست که اسراییل به توسعه اراضی دست نزده و مقامات اسراییلی هم در ظاهر تشکیل کشور بزرگ اسراییل را منکر شده اند، چرا که در دهه های اخیر محور مقاومت توانسته از گسترش اراضی اسراییل جلوگیری کند، در حالی که در دهه های گذشته اسراییل از طریق تصرف صحرای سینا به طرف نیل و از طریق اشغال جنوب لبنان به سمت فرات، در حال گسترش بود که رفته رفته مهار و مجبور به عقب نشینی از این مناطق شده است، در حال حاضر اسراییل به دنبال  فرصت مناسبی برای از سر گرفتن گسترش اراضی به نفع خود است که معامله قرن می تواند شروعی موفقیت آمیز برای این طرح شیطانی باشد.

آیا اسراییل موفق به عملی ساختن معامله قرن خواهد شد؟

اسراییل به این طرح  بسیار دلخوش است برای این که ترامپ و داماد ترامپ با صرف هزینه های زیاد مجری این طرح هستند ولی مخالفت فلسطینی ها و بسیاری از کشور های اسلامی و حتی روسیه که از تبعات خطرناک بعدی این طرح برای منطقه در هراسند، مانع از تحقق این رویا شده است.

همانطور که گفته شد در چهل سال گذشته اسراییل بجز در موارد استثنایی در مرزهای خود مهار و مجبور شده که گسترش اراضی را به شهرک سازی ها محدود کند. بنابراین به نظر می رسد تنها زبانی که برای این رژیم و راستگرایانی مانند  نتانیاهو کارگر است، زبان مقاومت است که البته درصورت ایستادگی مردم فلسطین و کشور ها و سازمان های بین‌المللی، اگر درکنار مردم فلسطین باشند، شاهد عقب نشینی اسراییل خواهیم بود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ترامپ معامله قرن منامه بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

رییس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا شب گذشته به صدها دانشجوی معترض حامی فلسطین این دانشگاه که چند روزی است در اعتراض به نسکل کشی و جنایات اسراییل در غزه در محوطه دانشگاه اردوگاه کرده و تحصن کرده اند، هشدار داد که اردوگاه تحصن خود را برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از وبگاه آمریکایی" آکسیوس"، "مینوش شفیق" رئیس دانشگاه کلمبیا، روز سه شنبه اعلام کرد که به معترضان طرفدار فلسطین مهلت داده است تا هرچه زودتر اردوگاه اعتراضی خود را برچینند و وضعیت دانشگاه را به حالت عادی بازگردانند.

شفیق در پیامی که روز سه شنبه در وب سایت دانشگاه کلمبیا منتشر شد، گفت که اگر دانشجویان تا نیمه شب (دیشب) منطقه را ترک نکنند، این دانشگاه "گزینه های جایگزین" را در نظر خواهد گرفت. 

دانشگاه کلمبیا از زمان تشدید اعتراضات ضداسراییلی و برپایی اردوگاه تحصن دانشجویان حامی فلسطین در محوطه اش، از دانشجویان خود خواسته در خانه بمانند و کلاس های درس خود را مجازی کرده است. این اقدام از بیم پیوستن دیگر دانشجویان به معترضان صورت گرفته است.

معترضان دانشجویی کلمبیا این روزها الهام بخش اردوگاه‌ها و تظاهرات‌های دیگر علیه جنگ غزه در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده تبدیل شده اند و کالج‌های آمریکایی را به کانون اعتراضات طرفداران فلسطین تبدیل کرده اند.

دستگیری و تعلیق دهها دانشجو و برخی اساتید حامی فلسطین با فشار لابی حامی اسراییل، جرقه اعتراضات گسترده اخیر را زده است؛ به نحوی که کلاس های درس این دانشگاه مجازی شده و بسیاری از دانشجویان و اساتید این دانشگاه در اعتراض به فشارهای اعمال شده بر روی دانشجویان حامی فلسطین و تعلیق و دستگیری برخی اساتید و دانشجویان دست به تحصن زده اند.

پلیس نیویورک پنجشنبه هفته گذشته بیش از 130 دانشجوی معترض کلمبیا را در جریان اعتراضات دستگیر کرد و تلاش کرد اردوگاه دانشجویان معترض و متحصن را برچیند.

شفیق در پیام روز سه شنبه خود گفت که مدیران دانشگاه کلمبیا در حال مذاکره با سازمان دهندگان دانشجویی اعتراضات برای برچیدن اردوگاه هستند.

شفیق گفت: " اگر توافق تا نیمه شب سه شنبه به دست نیاید، ما باید گزینه های جایگزین را برای پاکسازی چمن غربی و بازگرداندن آرامش به محوطه دانشگاه در نظر بگیریم تا دانشجویان بتوانند ترم را تکمیل کنند و فارغ التحصیل شوند."

سخنگوی دانشگاه کلمبیا از ارائه اظهارنظر در مورد مراحل بعدی دانشگاه در صورت عدم جمع آوری اردوگاه اعتراضی دانشجویان، خودداری کرد.
دانشجویان معترض طی روزهای گذشته با برپایی اردوگاه علیه نسل کشی اسراییل در غزه بارها تظاهرات کرده اند.

از جمله شعارهای سرداده شده در جریان این اعتراضات از جمله "ما حماس هستیم" و "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر نتانیاهو" به نظر برخی از حامیان اسراییل در آمریکا به عنوان نمودهایی از "یهودستیزی" تعبیر و تفسیر می شود در حالی که غالب منتقدین می گویند در جریان اعتراضات ضداسراییلی حتی بسیاری از یهودیان نیز حضور دارند و زدن انگ یهودستیزی به خاطر اعمال فشار برای سرکوب اعتراضات دانشجویی است که از سویی علیه سیاست های تجاوزکارانه رژیم اسراییل در کشتار بی رحمانه مردم غزه است و از سوی دیگر در اعتراض به سیاست های دولت آمریکا در حمایت بی قید و شرط از رژیم اسراییل در جنگ غزه است.

در یکی از آخرین نمونه ها از حمایت بی قید و شرط دولت واشنگتن از رژیم تل آویو، کنگره آمریکا لایحه پیشنهادی کمک 26 میلیارد دلاری آمریکا به اسراییل را به تصویب رسانده است.

علاوه بر دانشگاه کلمبیا، پلیس نیویورک از دوشنبه شب اقدام به دستگیری دهها دانشجوی معترض در دیگر دانشگاه های آمریکا از جمله دانشگاه نیویورک و ییل کرده است.

دانشگاه هاروارد نیز از بیم پیوستن دیگر اقشار به معترضان دانشجویی، ورود عموم را به محوطه خود ممنوع کرده است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج نظرسنجی دانشگاه هاروارد: 51 درصد جوانان آمریکا خواهان محو اسراییل است فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان

دیگر خبرها

  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • انتقاد امیرعبداللهیان از "سرکوب دانشجویان آمریکایی"
  • نگرانی امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان آمریکایی
  • هر جوان فلسطینی به قدر یک لشکر تاثیر دارد
  • «فاطمه» اسم رمز صبوری در غزه؛ وقتی مقاومت شیعه و سنی را همدل کرد
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • کابل: از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کنیم
  • غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟