Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@04:25:23 GMT

چوب حراج چين به دارايي‌هاي دلاري

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۴۳۵۷

چوب حراج چين به دارايي‌هاي دلاري

خبرگزاري آريا - طي هفته گذشته شاهد آن بوديم که قيمت طلا به بالاترين ميزان در 6 سال گذشته رسيد که يکي از دلايل آن روي آوردن چين به خريد طلا بود.
به گزارش خبرگزاري آريا، طي هفته گذشته قيمت طلا با رسيدن به مرز 1400 دلار در هر انس به بالاترين ميزان در 6 سال گذشته رسيد و در معاملات امروز نيز شاهد عبور آن از قيمت 1400 دلار بوده‌ايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يکي از دلايل بالا رفتن قيمت طلا رفتن چين به سمت ذخيره کردن هر چه بيشتر طلا با هدف فاصله گرفتن از دلار است که به التهاب در بازار طلا دامن مي‌زند.
به گزارش شوراي جهاني طلا، بانک مرکزي چين از ماه دسامبر تاکنون 70 تن طلا خريداري کرده است. تا پيش از ماه دسامبر اما هيچ گزارشي نسبت به افزايش ذخاير طلاي چين بين اکتبر 2016 تا نوامبر 2018 از سوي بانک مرکزي اين کشور ارائه نشده است.
افزايش خريد طلا توسط چين به عنوان بزرگترين اقتصاد آسيايي و دومين اقتصاد جهان با روي آوردن بانک‌هاي مرکزي ديگر کشورها به خريد طلا در مقياس بالا همزمان شده است.
روسيه بزرگترين خريدار طلا در جهان طي ماه‌هاي گذشته بوده و طي سال جاري 274 تن طلا به ذخاير خود اضافه کرده است.
در 5 ماه نخست سال 2019 نيز روسيه 78 تن طلا به ذخاير خود اضافه کرد.
آمار شوراي جهاني طلا نشان مي‌دهد بانک‌هاي مرکزي کشورهاي جهان در سال 2018 معادل 651.5 تن به ذخاير طلاي خود افزوده‌اند که نسبت به سال 2017 معادل 74 درصد افزايش داشته است.
*اخم چين به دلار و روي خوش به طلا
کارشناسان بر اين باورند که چين با هدف تنوع بخشي به ذخاير پولي و طلاي خود و فاصله گرفتن از دلار به سمت جمع کردن طلا از بازار روي آورده است.
اين کشور اخيرا حجم قابل توجهي از دارايي‌هاي دلاري خود را نيز در بازار فروخته و حجم اوراق قرضه دولتي وزارت خزانه‌داري آمريکا تحت مالکيت چين از 1.32 تريليون دلار در سال 2013 به 1.1 تريليون دلار در ماه آوريل سال جاري کاهش يافته است.
در حالي چين به روند بالا بردن حجم ذخاير طلاي خود طي ماه‌ها گذشته روي آورده است که دليل اصلي آن تشديد تنش تجاري با آمريکاست.
تام مک گريگور ، خبرنگار و تحليلگر سياسي در پکن مي‌گويد: چين نگران بدتر شدن روابط با آمريکاست. بنابراين بانک مرکزي اين کشور ذخاير طلاي خود را به شدت بالا برده است.
وي تاکيد کرد:‌«طلا يک سرمايه‌گذاري ايمن است.»
نيکي شيلز استراتژيست اسکوتيا بانک طي مصاحبه‌اي با سايت خبري کيتکو که در زمينه طلا و فلزات گرانبها فعاليت مي‌کند، گفت: از زمان شروع جنگ تجاري ميان آمريکا و چين، طلا به شکل غيرمحسوسي عملکرد بهتري نسبت به بسياري از ارزهاي بين‌المللي داشته است.
وي روي آوردن اخير کشورها به سمت خريد طلا را يک هجوم مستقل به سمت طلا عنوان کرد که اين مسئله خارج از ارتباط معمولي دلار با طلا به حساب مي‌آيد.
چين و‌ آمريکا به عنوان دو اقتصاد بزرگ جهان از ماه مارس سال گذشته وارد يک جنگ تجاري تمام عيار عليه يکديگر شده و در آخرين اقدام عليه چين، دولت آمريکا تعرفه واردات 200 ميليارد دلار کالا از پکن را به 25 درصد افزايش داد.
به گزارش فارس به نقل از راشاتودي، طرف چيني هم در تلافي اقدام آمريکا بر 60 ميليارد دلار واردات از آمريکا شامل 5 هزار کالا، تعرفه 25 درصدي اعمال کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا،  مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، ستاد توسعه زیست فناوری کشور و استانداری هرمزگان  به مناسبت گرامیداشت «روز ملی خلیج فارس» و در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»،« بانک ذخایر دریایی ایران و دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی»  را با محوریت مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی دریایی (خلیج فارس) برگزار می‌کند.

حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، درباره اهمیت دریای خلیج‌فارس، گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی از ذخایر دریایی بسیار غنی برخوردار است. در این میان آب‌های خلیج‌فارس پناهگاه موجودات دریایی به‌ویژه آبزیان کوچک و مکانی آرام برای گونه‌های مختلف است که از هزاران سال پیش تا امروز به زندگی خود ادامه داده‌اند.

شاهسوارانی افزود: خلیج‌فارس با وجود تمامی مشکلات محیطی و اقلیمی که بر آن حاکم است از تنوع زیستی بالایی برخوردار است. به‌گونه‌ای که حدود ۹۰۷ گونه در قالب ۱۵۷ خانواده در آن وجود دارد  که تعداد زیادی از آنها بهره‌برداری اقتصادی دارند.

وی ادامه داد: این عامل باعث شده است تا خلیج‌فارس ازنظر تنوع زیستی جزو مناطق کم‌نظیر معرفی شود.

شاهسوارانی اضافه کرد: حفظ و احیاء ذخایر ژنتیکی به عنوان راهبرد توسعه‌ی پایدار برای تأمین نیاز‌های کنونی بشر از اواسط قرن بیستم بصورت جدّی مورد توجه قرار گرفت.

وی در همین راستا ادامه داد: کشور ایران با توجه به دارا بودن تنوع اقلیمی و اکوسیستم‌های آبی متنوع همچون آب شیرین، آب‌های لب شور، شور و خیلی شور از تنوع زیستی گسترد‌های برخوردار است و از لحاظ ذخایر ژنتیکی به عنوان یکی از متنوع‌ترین و غنی‌ترین کشور‌های جهان شناخته شده است.

شاهسوارانی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به  تخریب زیستگاه‌های آبزیان از طریق تخلیه زباله‌ها و پس‌آب‌ها در رودخانه‌ها و دریاها، استفاده بیش از حد از آفت‌کُش‌ها، و سایر عوامل ناشی از توسعه شهری و فعالیت‌های صنعتی و زیست محیطی، حذف تدریجی تنوع ژنتیکی در اکوسیستم‌های طبیعی و جایگزینی آن با سیستم‌های پرورشی، بسیاری از این ذخایر ارزشمند را در معرض نابودی و انقراض قرار داده است.

سرپرست مرکز بیان کرد: حفاظت از تمامی ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه ها، ارگان‌ها، انجمن‌های مردم نهاد به‌عنوان ثروت الهی است و مشارکت مردمی را می‌طلبد که با توجه به این که امسال نیز از سوی رهبر معظم انقلاب به شعار «جهش تولید با مشارکت مردمی» نام‌گذاری شده است.

شاهسوارانی، اشاره کرد: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی  و زیستی ایران با توجه به یکی از رسالت‌های خود که  حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی بومی کشور است، برای پاسداشت روز ملی خلیج فارس که  امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است.

وی اطلاع داد: دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی را با  تاکید و محوریت قرار دادن مشارکت مردمی در حفظ ذخایر دریایی برگزار می‌کند. به‌مناسبت این روز و با هدف کمک به حفاظت ذخایر دریایی کشور، بانک ذخایر دریایی ایران نیز افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • حراج ۶ میلیون دلاری ساعت های مایکل شوماخر
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران