Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان تعریرات حکومتی از صدور دستور اجرای حکم پرونده قاچاق ۳۶ هزار کولر گازی خبر داد. ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم؛ جمال انصاری امروز در حاشیه همایش سراسری قوه قضاییه در محل مجتمع شهید بهشتی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت پرونده قاچاق 36 هزار کولر‌گازی اظهار کرد: پرونده در فرآیند اجراست و دستورات اجرایی لازم برای آن صادر شده است و هیچ مانع دستوری، حقوقی یا توجیه برای توقف وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره اظهارات آقای آوایی مبنی بر درخواست گروه کارشناسی برای بررسی اسناد ارائه شده در این پرونده و این مطلب که محکوم مدعی شده است در دادگاه بدوی و تجدید نظر اسناد پذیرفته نشده است، تصریح کرد: بررسی این گروه منافی با اجرای رأی نیست ما ممکن است برای تاخیر تجویز داشته باشیم اما برای توقف اجرای حکم اصلا نداریم و استان فرآیند اجرای حکم را به‌صورت کامل اجرا می‌کند؛ خیلی از محکومین می‌توانند چنین ادعایی داشته باشند.

وی افزود: رأی در حال حاضر از دید ما یک رای قطعی است و دستور توقفی بای اجرای آن وجود ندارد و به استان ابلاغ شده است؛ استان هم فرآیند اجرا اعم از تعیین و تکلیف کالا و وصول جریمه را انجام می‌دهد؛ آقای آوایی مهلتی داده بودند که این مهلت در حال انقضا است و هیچ دستور توقفی در پرونده وجود ندارد.

انصاری در پاسخ به این سؤال که آیا تیم کارشناسی مورد‌نظر ادعاهای مطرح شده در این زمینه را وارد دانسته است، گفت: از نتیجه کار کارشناسی اطلاع ندارم؛ در سایر پرونده‌های دیگر که کم و زیادش به دلیل احقاق حق مهم نیست. موضوعی تحت عنوان بررسی کارشناسی یا ماده 23 آیین‌نامه سازمان تعزیرات داریم که به موجب آن در مورد احکام قطعی‌ای که توسط سازمان تعزیرات صادر می‌شود آقای وزیر اجازه دارند، بررسی کنند؛ این بررسی فقط برای الان نیست و در گذشته هم بوده است در آینده هم ممکن است وجود داشته باشد.

رییس سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: اینکه بررسی آیا به توقف آراء و این رأی منجر شده باشد، نبوده و رای در حال اجراست.

وی درباره آخرین وضعیت اصلاح قانون تعزیرات گفت: تقریبا می‌توان گفت اصلاح قانون را داریم از مراجع مختلف مانند مجلس شورای اسلامی و هم شورای هماهنگی اقتصادی قوا و هم انعکاس به مقامات پیگیری می‌کنیم؛ مستحضرید که ما مرجع اعلام و ارسال و پیگیری و ارسال هستیم و مرجع تعیین تکلیف آنها هستند؛ نمی‌توان گفت لابی اما تمام تلاش ما این است که سازمان بتواند به شکل رفتاری خود را پاسخگوتر به مردم نشان دهد و این امر نیازمند روزآوری مقررات ماست؛ این مقررات در گذشته پاسخگو بود اما با اقتضائات فعلی کمتر پاسخ می دهد به همین دلیل مصر هستیم و در دبیرخانه شورای هماهنگی یکسری قوا با دستور مقامات در حال. پیگیری هستیم و امیدواریم قبل از پایان عمر مجلس شورای اسلامی به روزآمدی قانون برسیم.

انصاری در رابطه با رأی برنج‌های تقلبی فروشگاه شهروند بیان کرد: پرونده در حال بررسی است و هنوز رأی صادر نشده است زیرا آنها مدعی انجام کار کارشناسی جامع‌تر بودند البته کار کارشناسی اولیه که انجام گرفته بود این ادعای مترتب را تأیید کرده بود که فرآیندش اطلاع‌رسانی شد.

کشف 1240 دستگاه کولر گازی قاچاق به ارزش 40 میلیاردجزئیات پرونده قاچاق 36هزار کولر گازی در ‌‌اهواز/ آیا مهم‌ترین پرونده قاچاق خوزستان متوقف شد‌؟ + تصاویر

انتهای پیام/

R1332/P/S2,20/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سازمان تعزیرات حكومتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تعزیرات حكومتی سازمان تعزیرات حكومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • از توقیف شمش‌های مسی قاچاق تا کشف ۶ کیلوگرم حشیش در تنکابن
  • محموله ۱۵ میلیاردی لوازم یدکی و لوازم آرایشی قاچاق در توقیف پلیس
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد
  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • رازگشایی از قتل هولناک دختر جوان
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد