Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@21:59:42 GMT

دوبی؛ شهر استارتاپ‌ها در خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۵۲۳۳

دوبی؛ شهر استارتاپ‌ها در خاورمیانه

بیش از 90 درصد شرکت‌های حاضر در دوبی،‌ شرکت‌های کوچک و متوسط اند که قلب تپندهٔ اقتصاد دوبی به شمار می‌روند.

به گزارش یورونیوز، استارت‌آپهای جوان حدود نیمی از شرکت‌های فعال دوبی را تشکیل می‌دهند. امری که سبب شده این شهر جای خود را به عنوان مرکزی بین‌المللی برای کارآفرینی پیدا کند. دولت امارات هم با سیاست‌گذاری‌های تازه از این شرکت‌ها پشتیبانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نقش استارت‌آپ‌ها در رشد اقتصاد
عارف اهلی، مدیر برنامه‌ و بودجهٔ سازمان سرمایه‌گذاری دوبی معتقد است اهمیت چنین شرکت‌هایی برای اقتصاد کشورش بسیار زیاد است.

عارف اهلی در این زمینه می‌گوید:‌ «میزان فرصتهای شغلی در شرکت‌های کوچک و متوسطِ ما در سال ۲۰۰۹ حدود ۴۲ درصد از کل صنایع بود اما این رقم حالا به ۵۳ درصد می‌رسد. این امر اهمیت این شرکت‌ها و نقش کلیدی‌ آنها را در رشد اقتصاد امارات عربی متحده به خوبی نشان می‌دهد.»

وزارت اقتصاد امارات می گوید شرکت‌های کوچک و متوسط یکی از مهمترین حامیان بخش‌ تولید هستند.

کنفرانسی برای ایده‌های نوپا
کنفرانس سالانه استپ (Step Conference)، بزرگترین گرد‌همایی در نوع خود در منطقهٔ خاورمیانه است؛ کنفرانسی که میزبان برترین کارآفرینان، افراد خلاق و علاقمندان فناوری است. بیش از ۲۵۰ استارت‌آپ امسال در کنفرانس استپ حضور دارند.

فدی قندور‌، از گروه وامدا یکی از حاضران در این کنفرانس معتقد است که دوبی به درستی متوجه اهمیت استارت‌آپ‌ها شده است. آقای قندور می‌گوید‌: «دوبی در این زمینه بسیار خوب عمل کرده، چون متوجه اهمیت این مسأله شده‌اند. مسئولان دوبی به شکل استراتژیک فکر می‌کنند و می‌بینند نیاز دارند استارت‌آپ‌ها را جذب کنند و دولت هم در همین راستا به آنها کمک می‌کند.»

وی می‌افزاید:‌ «بقیه باید از آنها یاد بگیرند. یک فرآیند تصمیم‌گیری است. آنها دیدگاهی نویدبخش دارند که وعده‌هایش را عملی می‌کند بنابراین مردم به اینجا می‌آيند.»

به کار گرفتن همه بخش‌های جامعه
نورت‌استارت یک شرکت استخدامی است که هدف از تأسیس آن جذب و ادغام نیروی انسانی از میان افراد دچار ناتوانی یا محدودیت در سراسر خاورمیانه است.

ریکی می‌یرنز، بنیانگذار نورت‌استارت می‌گوید:‌ «هیچ سازمان دیگری در دوبی این کار را نمی‌کند. سابقهٔ من در جذب و ادغام و آموزش افرادِ خاص بوده است.»

ریک هدنام، دیگر عضو اصلی نورت‌استارت: «رویکرد ریکی ما را از حوزهٔ میان شغلی به سوی نوآوری در کار می‌برد.رقابت زیادی در حوزه کاری ما جریان دارد. بنابراین چنین اقداماتی فورا مخاطبش را پیدا می‌کند.»

تالولا بِربریج، یکی از شرکت‌کنندگان این دورهٔ آموزشی می‌گوید: «ما هم مثل بقیه‌ هستیم. اینکه مشکلاتی در یادگیری، یا ناتوانی‌های خاصی داریم به این معنا نیست که هویت ما باید همین باشد. و چنین کارهایی نشان می‌دهد که ما قابلیت داریم.»

کاری بدون نیاز به سرمایه زیاد
استارت‌آپ آکوابِرِید جلیقه‌هایی دارد که در آموزش شنا به کودکان کمک می‌کند. این جلیقه‌ها را یک متخصص کودکان با استفاده از فناوری خاصی طراحی کرده است. پارک آبی جمیرا به تازگی، با این استارت‌آپ قرارداد همکاری امضا کرده است.

آماندا گوردون، یکی از بنیانگذاران آکوابرید می‌گوید: «مزیت ما آن است که همهٔ مسیر را خودمان رفته‌ایم. سرمایه‌گذار عمده نداشتیم و کارهایی را که معمولا باقی شرکت‌های تجاری می‌کنند نکردیم. گردشگری برای این فروش این محصول مهم است و ما در دوبی شانس‌ زیادی داریم.»

دوبی اخیرا برای تقویت شرکت‌های کوچک و متوسط، اقداماتی کرده نظیر کاستن از هزینه بیمه و کوتاه کردنِ زمان پرداخت‌ها، اقداماتی که به گردانندگان کمک می‌کند فعالیت‌شان را بهبود ببخشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استارتاپ اقتصاد دوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ یک هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در زمینه ارائه خدمات مشاوره مامایی و روانشناسی فعالیت می‌کند.

این هسته فناور فعالیت خود را از ۱۹ دی‌ ۱۴۰۲ در زمینه مشاوره مامایی و روانشناسی آغاز کرده و متخصصان بسیاری از سوی هسته فناور به ارائه خدمات تخصصی به مردم و دانشجویان می‌پردازند.

مخاطبان این هسته فناور فقط دانشجویان نیستند، بلکه مردم نیز جزئی از تشکیلات و مجموعه هسته فناور هستند تا برمبنای مشورت با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی دغدغه‌های خود را در این زمینه مطرح کرده و به پاسخ‌های درست و اصولی دست پیدا کنند.

همچنین دانشجویان علاوه بر طی دوره‌های آموزشی در دوره‌های تکمیلی هم حضور پیدا می‌کنند و اتاق فکر هسته ساماندهی شده تا مطالب علمی دانشجویان در زمینه‌های روانشناسی و مشاوره مامایی منتشر شود.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خبرنگار خبرگزاری آنا در راستای بررسی جزئیات فعالیت‌های هسته فناور «ویسپهر» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت‌و‌گویی را با فاطمه شیرمحمدی مدیر این هسته فناور ترتیب داده است.

ارائه راهکار برای ایجاد کسب و کارهای نوین در حوزه روانشناسی و مامایی

شیرمحمدی که عنوان فارغ‌التحصیل رشته‌ میکروبیولوژی و مدیر هسته‌ فناور روان برخط «ویسپهر» را با خود دارد، اظهار کرد: این هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و استان گلستان است.

وی اضافه کرد: هسته فناور روان برخط ارائه‌کننده خدمات مشاوره مامایی و روانشناسی به تمامی افراد در نقاط مختلف ایران است که به صورت برخط (آنلاین) واز طریق وب‌سایت است.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط یادآور شد: هسته فناور همچنین برگزارکننده‌ دوره‌های آموزشی و کارگاه به صورت حضوری (در شهر گرگان) و غیرحضوری (آنلاین) با حضور متخصصین و استادان برتر است.

شیرمحمدی متذکر شد: ویزیت مشاوره‌ای به صورت آنلاین و در بستر گوگل‌میت، اسکایپ یا تماس تلفنی انجام می‌شود و انتخاب هرکدام از روش‌ها برعهده‌ کاربر است و دانشجویان می‌توانند برای دسترسی به خدمات ما و ثبت نوبت مشاوره به آدرس اینترنتی www.veyspehr.com مراجعه کنید.

وی با بیان اینکه با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی در استان‌های گلستان، مازندران، تهران، اصفهان، خراسان شمالی، ایلام، یزد و ... همکاری می‌کنیم، ادامه داد: این همکاری با شیوه به‌روز و جدیدترین متدها انجام می‌شود و استادانی که اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند دانشجویان را با به‌روزترین مطالب آشنا می‌کنند.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط درباره اینکه آیا دانشجویان در زمینه مقاله‌نویسی هم تبحر پیدا می‌کنند؟ چنین پاسخ داد: بله. دانشجویان رشته‌های مامایی و روانشناسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد آموزش مقاله‌نویسی را هم فرامی‌گیرند تا بتوانند پس از تکمیل دوره‌های آموزشی و کارآموزی با همراهی و کمک استادان متخصص در اتاق فکر هسته به انتشار مطالب علمی در بخش مقالات سایت بپردازند.

شیرمحمدی تشریح کرد: در تلاشیم از طریق بستر هسته بهترین مشاوران و متخصصان را به افراد معرفی کنیم و تاکنون موفق به ویزیت مشاوره‌ای آنلاین در بخش مامایی و روانشناسی بوده‌ایم و توانسته‌ایم کارگاه‌های حضوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار کنیم.

هسته فناور «ویسپهر» با متخصصان حوزه روانشناسی و مامایی در استان‌های گلستان، مازندران، تهران، اصفهان، خراسان شمالی، ایلام، یزد و ... همکاری دارد و دانشجویان مطالب را با جدیدترین متدها فرامی‌گیرند

وی افزود: با توجه به قرارداد ۶ ماهه هسته فناور روان برخط  با دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به مدت دو سال، ۱۰ درصد از هر فعالیتی که برای هسته سود مالی داشته باشد، متعلق به دانشگاه است.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط اضافه کرد: هزینه و صرف زمان زیاد برای رفت و آمد به مراکز و کلینیک‌های مشاوره در شهر‌های بزرگ، دغدغه‌ بسیار مهمی برای افراد به شمار می‌رود.

شیرمحمدی عنوان کرد: برخی دانشجویان علاقه‌مند هستند در کارگاه و دوره‌های اساتید برتر کشور در بخش روانشناسی و مامایی شرکت کنند و در نتیجه افراد با استفاده از سایت می‌توانند در سریع‌ترین زمان به متخصصان متصل شوند و از خدمات مشاوره‌ای ما استفاده کنند.

وی گفت: همچنین دانشجویان در تمامی استان‌های کشور می‌توانند از کارگاه و دوره‌های آموزشی ما از طریق سایت مطلع شده و به صورت آنلاین شرکت کنند.

مدیر این هسته‌ فناور اضافه کرد: ازمهم‌ترین چالش‌های استارت‌آپ و کسب و کار‌های نو، نحوه‌ درست تبلیغات و معرفی خود به دیگران بوده؛ بنابراین ساخت مسیر درست تبلیغات در ابتدای مسیر بسیار مهم است.

شیرمحمدی مطرح کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان کارگاه‌های متعددی را درراستای آموزش واحد‌های فناور با موضوعات و عناوین مختلف (تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه، چگونه محصول شرکت‌ها را تجاری‌سازی کنیم؟) به صورت رایگان برگزار می‌کند.

وی با قدردانی از حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان و دادگر مسئول مرکز رشد این دانشگاه و مرضیه عزیزی عضو هیئت علمی روانشناسی بیان کرد: امیدوارم بتوانیم همکاری گسترده‌تر در سطح کشور با متخصصین روانشناسی و مامایی در بخش ویزیت آنلاین داشته باشیم و دوره‌های حضوری در سایر شهر‌ها برگزار کنیم.

مدیر هسته‌ فناور روان برخط «ویسپهر» در ادامه توضیح داد: از مسئولان درخواست می‌‌کنیم برای کسب و کار‌های نو و آنلاین وام‌هایی با مبالغ مشخص در نظر بگیرند تا بنوانیم با استفاده از این مبالغ به بهبود سطح فنی و کیفی سایت بپردازیم.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • استارت انفجاری خط دفاعی تراکتور را بهم ریخت!
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • استارت جام تختی در غیاب ستاره های تیم ملی
  • مطهری: این یک استارت دوباره است
  • عکس زیباترین ورزشکار تاریخ در صحرای دوبی + عکس
  • ریاضی‌ها و انسانی‌ها استارت کنکور ۱۴۰۳ را زدند 
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • کتاب‌های کارآفرینان که باید قبل از تأسیس استارت‌آپ بخوانند