Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- جوان خلاق رومشکانی توانسته است با حمایت‌های بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) علاوه بر ایجاد اشتغال‌زایی برای خود، بیش از یک‌صد علاقه‌مند به فوتسال را نیز جذب این ورزش کند.
به گزارش خبرگزاری آریا مجری طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان لرستان در گفت‌وگویی اظهار داشت: یک جوان خلاق ساکن روستای لالوند رومشکان از شهرهای استان لرستان، توانسته است با کمک‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت و با راه‌اندازی یک مدرسه‌ی فوتسال تحت عنوان «مدرسه‌ی سرخابی برکت» در این روستا، بیش از یک‌صد علاقه‌مند را در رده‌های مختلف سنی جذب این مدرسه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهریار پورامرایی افزود: این جوان که دارای مدرک کارشناسی تربیت بدنی است، ابتدا برای ایجاد شغلی دیگر در قالب طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت) اقدام کرده بود، اما پس از اطلاع از حمایت‌‌های بنیاد برکت از کارآفرینی در تمام حوزه‌های اجتماعی و با تأمین مالی انجام‌‌شده، اقدام به اجاره‌ی یک قطعه زمین و راه‌اندازی مدرسه‌ی فوتسال در آن کرد.
وی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر بیش از یک‌صد علاقه‌مند در رده‌های سنی مختلف از نونهال تا نوجوان در مدرسه‌ی سرخابی برکت فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: رونق این مدرسه‌ی فوتسال باعث شده که مؤسسش به فکر گسترش کار خود و تأسیس یک سالن سرپوشیده در کنار آن بیفتد که در صورت داشتن توجیه اقتصادی و عمل به‌موقع به تعهدات، حمایت‌های لازم از سوی بنیاد برکت را دریافت خواهد کرد.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان لرستان تصریح کرد: تأسیس این مدرسه‌ی فوتسال علاوه بر این‌که باعث اشتغال‌زایی برای جوان خلاق رومشکانی شده، تعدادی فرصت شغلی غیرمستقیم را نیز فراهم کرده است. علاوه بر این، قرار است غرفه‌هایی برای فروش وسایل ورزشی و مواد خوراکی در اطراف مدرسه‌ی سرخابی برکت تعبیه شود که باعث ایجاد فرصت‌های شغلی بیش‌تری خواهد شد.
پورامرایی با اشاره به درآمد ماهانه‌ی 30 میلیون ریالی جوان رومشکانی از مدرسه‌ی سرخابی برکت، خاطرنشان کرد: بنیاد برکت از تمام طرح‌هایی که منجر به اشتغال‌زایی شده، دارای بازار فروش بوده و البته متقاضی دارای مهارت و تجربه‌ی لازم باشد، حمایت می‌کند.
وی در خصوص دیگر مشاغل متفاوت ایجاد شده در شهر رومشکان توضیح داد: سال گذشته تسهیل‌گران اشتغال‌زایی بنیاد برکت در 7 رسته‌ی شغلی فعالیت می‌کردند، اما این تعداد در سال جاری به 25 رسته افزایش پیدا کرده است. بنیاد برکت با اتخاذ چنین سیاست و راهبردی، دست تسهیل‌گرانش را برای ایجاد مشاغل در زمینه‌های مختلف و متنوع بازتر کرده است. برای مثال، یک طرح دانش‌بنیان در زمینه‌ی شست‌وشوی صنعتی البسه در رومشکان در دست اجرا است که ایجاد فرصت شغلی مستقیم برای 7 نفر را در پی خواهد داشت. پورامرایی با اشاره به مشاغل ایجاد شده در رسته‌های دام‌پروری، پرورش قارچ، خیاطی و قالی‌بافی توسط بنیاد برکت در شهر رومشکان متذکر شد: برخی از این مشاغل از جمله دام‌پروری و قالی‌بافی علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم، فرصت‌های غیرمستقیم بیش‌تری را به‌وجود می‌آورد.
پورامرایی در خصوص مشاغل ایجاد شده در شهر رومشکان استان لرستان توضیح داد: بنیاد برکت در سال گذشته 491 طرح اشتغال‌زایی منجر به ایجاد اشتغال برای بیش از 1370 نفر را به بهره‌برداری رساند. امسال نیز پیش‌بینی‌های اولیه حاکی از ایجاد 200 طرح اشتغال‌زایی است اما امیدواریم این تعداد به 700 طرح برسد.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در استان لرستان با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در شهرستان رومشکان تصریح کرد: اقدامات بنیاد در زمینه‌ِی اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و توانمندی اقتصادی و اجتماعی رومشکان باعث شده است که تقریباً همه‌ی ساکنان این شهر 57 هزار نفری با نام و خدمات بنیاد برکت آشنا باشند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا مهرافروز در نشست هم‌اندیشی با فرماندار شهرستان ارومیه اظهار کرد: در کمیته امداد امام خمینی (ره) بیشتر به دنبال ایجاد بستر و فضاهایی هستیم تا موانع و مشکلات پیش‌رو را با همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌ها حل کنیم.

وی در ادامه تهدیدها را زمینه‌ای برای پویایی برشمرد و افزود: هر تهدیدی را می‌توان به فرصت تبدیل کرد و از آن بهره برد، اگر تهدیدی نباشد، تحرکی هم نخواهد بود و فضایی ایجاد نخواهد شد که برای آن تصمیم‌گیری، بازخوانی و بازیابی شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی با بیان اینکه اقداماتی را که موفق بوده است، ادامه می‌دهیم و در خصوص سایر اقدامات نیز تجدیدنظر می‌شود، گفت: برجسته‌ترین خدمت، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی است.

مهرافروز ادامه داد: اساسنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) و شعار اصلی آن ایجاد اشتغال پایدار برای خانواده‌ها است تا دغدغه‌هایشان حل شود که در حوزه اشتغال این امر به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۴۰ درصد ایجاد اشتغال در کشور را کمیته امداد ایجاد می‌کند، سال گذشته در استان ۱۲ هزار و ۴۸۱ نفر موفق به دریافت وام و تسهیلات اشتغال شده‌اند.

مدیرکل امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی ارائه مشاوره به خانواده‌ها، اجرای برنامه‌های فرهنگی و برپایی اردوهای زیارتی و تفریحی و حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان را از دیگر خدمات این نهاد عنوان کرد.

 

 

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!