Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

جهانبخش محبی نیا در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: چند انقلاب بزرگ در دنیا وجود داشته است. من در قالب برداشت‌های خودم سرنوشت آنها را منظومه بندی کردم. یکی از انقلاب‌های بزرگ جهان که با صفت کبیر شناخته می‌شود، انقلاب ۱۷۸۹ فرانسه است. نظام سیاسی فرانسه نزدیک به ۱۰۰ سال بین جمهوریت، امپراطوری و استبداد قلیان خورد و دور پیدا کرد و آخر سر دستاوردی جز لیبرالیسم نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماحصل آن را نیز در تلاش چند صد ساله نخبگان لیبرالیست و ارتباطات و سلطه جهانی آنها می‌بینیم. انقلاب فرانسه بعد از پیروزی دچار یک دوره وحشت و ترور شد. روبسپیر نزدیک به ۳۰ هزار نفر را با گیوتین سر زد که به سرزمینش آزادی و امنیت ببخشد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس در مورد انقلاب ۱۹۱۷ روسیه گفت: هنوز شهر سیبری به عنوان نماد استبداد، تبعید و تجاوز بر حقوق انسانی با ما سخن می‌گوید. بلشویک‌ها نظام سیاسی را دست گرفتند و هزاران هزار نفر بیشتر از انقلاب فرانسه قتل عام کردند. حاصل کار آنها بعد از ۷۰ سال شعار عدالت، حکومت مبتنی بر ناسیونالیسم روسی است.

محبی نیا همچنین در مورد انقلاب چین گفت: انقلاب ۱۹۴۹ چین تحت عنوان انقلاب فرهنگی نزدیک به ۴۵ میلیون نفر آواره و کشته داشت تا بورژوازی و فرهنگ بورژوایی از ذهن‌ها زدوده شود. تصور آنها این بود که نگاه بورژوایی را از تاریخ پاک خواهند کرد و جهان را به دست نگاه دهقانی خواهند سپرد. هم اکنون این انقلاب از نگاه‌های ایدئولوژیک به یک تضاد تجاری رسیده و با آمریکا تجارت می‌کند.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس با اشاره به تاریخ کوتاهی از انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نسبت به پیاده کردن حدود الهی، تأمین آزادی مردم و نگاه جمهوری و اسلامی تلاش کرده است. ما هم اکنون نگران هستیم. ما نگران این هستیم که انقلاب در مسیر اصلی خود پیش می‌رود یا نه!

ما نگران این هستیم تا خدای ناکرده دره‌های عمیق جهالت و قله‌های بلند نخوت و غروری که حاصل کار انقلاب نیست و در آموزه‌های انقلاب جای ندارد خود را به عنوان رفتار انقلابی تحمیل نکند. ما در راه انقلاب تلاش‌های زیادی کرده‌ایم. از جوان‌ها و نوجوان‌هایی که در زندان‌های شاه تحمل رنج می‌کردند و جنگ تحمیلی هشت ساله تا به حریتی که مورد علی (ع) است برسیم.

وی افزود: پرسش اینجاست که آیا جامعه و نخبگان ما هم اکنون حر هستند و یا گرفتار تملق و سفله پروری هستند. آیا افراد در هر سه قوه با سوار شدن بر مرکب چاپلوسی به منصبی می‌رسند و یا انسان‌هایی را که زبان‌شان تیز و تفکرشان دقیق است در خدمت به انقلاب و اسلام و شریعت و آزادی به کار گرفته‌ایم و یا انسان‌هایی را که زبانشان تیز و تفکرشان دقیق است در خدمت انقلاب، اسلام، شریعت و آزادی به کار گرفته‌ایم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر دوری از افراط تصریح کرد: من نگران این هستم که کج اندیشان و کم اندیشان به انقلاب ما آسیب برسانند. کم اندیشان کسانی هستند که دچار افراط شده‌اند. مقام معظم رهبری نمی‌خواهند ما با همه در جنگ باشیم. ایشان عزت ما را می‌خواهند. بعضی در کشور می‌خواهند که ما با همه بجنگیم. این درست نیست که ما نباید دچار افراط شویم. ما نباید با خطاکاران برخورد خارج از عدل کنیم. امیدوارم این فیلمی که اخیراً به نیروی انتظامی نسبت داده‌اند صحت نداشته باشد چون بچه‌های نیروی انتظامی زحمت زیادی می‌کشند اما اگر صحت داشته باشد وای به حال ما!

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مجلس نیروی انتظامی دختر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • فیلم/ برخورد خشن پلیس با دانشجوی دختر
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • مصدومیت نگران کننده ستاره سیتی مقابل فارست