Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حیدر فتح‌زاده روز سه شنبه در سمینار «تربیت فرزند» اظهار داشت: این کودکان مشکلاتی مثل ساییدن دندان، شب ‎ادراری و افسردگی شبانه داشته اند.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال‌های ۹۷ تا ۹۹ شاهد به وجود آمدن پیک افسردگی در کودکان باشیم که این مسئله به طور قطع در مادران نیز تأثیرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح‎زاده گفت: نمره استرس در ۲۷ درصد کودکان بالای ۲۰ است که این امر در آینده می‌تواند منجر به افزایش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی شود.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‎‎ریزی آذربایجان‎شرقی به فرزند آوری در کشور نیز اشاره کرد و افزود: به طور متوسط ۶ سال طول می‌کشد زوجین تصمیم به فرزندآوری بگیرند؛ چرا که اعتماد به تداوم زندگی مشترک کم‌رنگ است.

فتح‎زاده گفت: در سال‌های ۵۵ تا ۶۵ متوسط تعداد فرزندان خانواده ۶.۴ فرزند بود؛ در حالی که نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ نشان می‌دهد ۷۸ درصد زوجین در کشور تک فرزند هستند.

وی همچنین به آمار طلاق در استان نیز اشاره کرد و گفت: ۲۷.۳ درصد طلاق‌های استان در ۲ سال اول زندگی، ۳۱ درصد بعد از ۳ سال زندگی مشترک و درصد قابل توجهی نیز بعد از ۱۶ سال زندگی مشترک اتفاق می‌افتد.

۳۰۷۷/‏۳۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که باغات بادام، زردآلو و گردوی استان دچار سرمازدگی شدند، گفت: ۶۴۰ هکتار از باغات بادام استان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد دچار خسارت سرمازدگی شدند.

فرشید شبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در سال جاری سرمازدگی ۳۸ میلیارد و ۳۶۷ میلیون تومان در سطح دو هزار و ۳۹ هکتار به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.

وی افزود: کمترین خسارت مربوط به شهرستان بروجن با پنج درصد سرمازدگی به مزارع کلزا و بیشترین خسارت مربوط به شهرستان کوهرنگ با ۳۵ درصد سرمازدگی به مزارع گندم بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه باغات بادام، زردآلو و گردو استان دچار سرمازدگی شدند، تصریح کرد: ۶۴۰ هکتار از باغات بادام استان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد دچار خسارت سرمازدگی شدند که این باغات مربوط به شهرستان‌های اردل، بن، سامان، فارسان و شهرکرد است.

شبانی تاکید کرد: بیشترین سطح خسارت مربوط به باغات بادام شهرستان سامان بوده است، اضافه کرد: تاکنون سرمازدگی ۲۸ میلیارد ۵۲۶ میلیون تومان به باغات استان خسارت وارد کرده است که درصد خسارت وارد شده بر محصولات کمتر از سال گذشته بوده است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته دو موج سرمازدگی رخ داد، اما در سال‌زراعی جاری یک موج سرمازدگی در اواخر اسفند اتفاق افتاد که درختان زودگل دچار خسارات شدند.

کد خبر 751321

دیگر خبرها

  • ۲۷ درصد ولادت‌های فروردین امسال فرزند سوم هستند
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • ۶۴۰ هکتار از باغ‌های چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شد
  • ۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • مصائب کودکان سرراهی
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد