Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فرهادی روز سه شنبه در جلسه شورای سوادآموزی شهرستان در سالن جلسات فرمانداری، اظهار داشت: سال گذشته سهمیه ابلاغی شهرستان ۶۰۰ نفر بود که توانستیم بیش از سهمیه ابلاغی خود جذب نماییم.

وی با اشاره به اینکه نهضت سوادآموزی نهضتی برای ریشه کنی بیسوادی است، افزود: سهمیه ابلاغی شهرستان در سال جاری ۴۰۰ نفر است و تلاش بر این است که به سمتی حرکت کنیم که بیسوادی در شهرستان نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهادی با تاکید بر اینکه شناسایی افراد بیسواد تنها به وسیله آموزش و پرورش ممکن نیست، عنوان کرد: لازم است که از طریق ادارات مرتبط به کسانی که سواد ندارند دسترسی پیدا نماییم تا برنامه ریزی های لازم برای سوادآموزی آنها صورت بگیرد.

معاون سیاسی فرمانداری سلسله نیز با بیان اینکه وجود بیسواد در نظام مقدس جمهوری اسلامی خصوصاً در محدوده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال که نسل انقلاب هستند زیبنده نیست، اظهار داشت: آموزش و پرورش رسالت باسواد کردن آنها را برعهده دارد و در این راستا کلیه دستگاه های اجرایی موظف هستند که آموزش و پرورش را یاری دهند تا به سمت ریشه کن کردن بیسوادی در شهرستان حرکت کنیم.

عابدین گراوند با اشاره به اینکه نهادهای حمایتی همچون جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید و اداراتی همچون جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت و بخشداران و دهیاران و می توانند در شناسایی افراد بیسواد به آموزش و پرورش کمک نمایند.

وی با تاکید بر اینکه آمارها در ارائه برنامه ریزی مناسب ضروری هستند، خاطرنشان کرد: البته لازم است که نهضت سوادآموزی تنها به ارائه کدملی اکتفا نکند و راستی آزمایی های لازم نیز صورت بگیرد.

‏۶۰۶۰/‏۷۲۶۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است