Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک کشور با اعلام اینکه حمایت از تولیدکننده داخلی همکاری تمام دستگاه‌ها را می طلبد،گفت: مگر نه اینکه واردات پوشاک برند فاقد نمایندگی ممنوع است، فروشگاه های بزرگ چگونه کالاهای جدید و روز را وارد کشور کرده‌اند. ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

سعید غدیری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه سال گذشته با اعمال فشارهای متعدد تولیدکنندگان پوشاک طرح شناسه کالا و مبارزه با برندهای فاقد نمایندگی در کشور شروع شد، اظهار داشت: خوشبختانه این طرح با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا از دی ماه سال گذشته آغاز و در روند آن فعالیت بسیاری از برندهای متفرقه در بازار ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در روند اجرای طرح مذکور، فروش بسیاری از پوشاک استوک و تقلبی با نام و نشان برند‌های معتبر خارجی در مراکز تجاری متوقف شد، افزود: این موضوع عاملی شد تا سهم تولیدکننده داخلی در بازار پوشاک شب عید مردم افزایش یافته و آنها فروش خوبی داشته باشند.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک کشور تصریح کرد: البته سال گذشته طرح برخورد با پوشاک فاقد شناسه کد کالا در تهران انجام شد و امسال قراراست  با همکاری سازمان‌های صنایع و معادن و اتاق بازرگانی در سایر استان ها هم اجرا شود که این موضوع یک تصمیم بسیار کارآمد برای حمایت از تولیدکننده داخی است .

واردات پوشاک ممنوع شد ولی قاچاق متوقف نشدآغاز مقابله با پوشاک قاچاق از فروشگاه‌های 400 متر به بالافقط 40 برند پوشاک خارجی اجازه عرضه رسمی دارند/اتمام حجت با واحدهای صنفی عرضه کننده پوشاک قاچاقپلمب 110 فروشگاه بزرگ عرضه پوشاک قاچاق در تهران تا اول بهمن

غدیری به فعالیت یک مرکز تجاری بزرگ در تهران اشاره کرد و گفت: این مرکز در صدد است 150 برند خارجی پوشاک را در این بخش فعال کند، این در حالی است که واردات پوشاک برند فاقد نمایندگی از خردادماه سال گذشته ممنوع و کسی امکان واردات محصولات جدید را ندارد.

وی با بیان اینکه چگونه است که فروشگاه‌های بزرگ مدعی عرضه پوشاک مدل روز هستند، افزود: مگر نه اینکه واردات پوشاک ممنوع است این مغازه ها چگونه کالاهای جدید و روز را وارد کشور کرده اند؟ آیا برای این مغازه داران قانون مستثنی است یا آنها کالاها را به صورت قاچاق وارد کشور کرده‌اند؟

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک کشور اضافه کرد: مشاهدات میدانی تولیدکنندگان پوشاک نشان می‌دهد آن دسته از برندهایی که فروشگاه در  این مرکز بزرگ تجاری دارند نه تنها نمایندگی رسمی ندارند بلکه نمی توانند با ممنوعیت واردات کالا وارد کشور کنند اما سوال اینجاست چرا این فروشگاه ها به راحتی مدعی عرضه کالاهای روز و جدید به مردم هستند؟ آنها چگونه کالاهای خود را وارد کشور کرده اند؟

وی با اعلام اینکه حمایت از تولیدکننده داخلی همکاری تمام دستگاه‌ها را می طلبد، گفت: باید به تولیدکننده ای که در این شرایط به سختی مشغول تولید و فروش محصولات خود است کمک کرد نه اینکه هر روز ضربه جدید به آن وارد و سهم آنها در بازار داخلی از بین برود.

انتهای پیام/

R1012125/P/S7,78/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اهمیت بخش دوم شعار سال یعنی نقش مشارکت مردم در تحقق جهش تولید گفت: رشد تولید با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد و یکی از الزامات آن تسریع، گسترش و افزایش واگذاری بنگاه‌های دولتی به مردم یا نمایندگان آن‌ها است. - اخبار اقتصادی -

میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیرامون اقدامات بانک مرکزی و دولت در جهت رشد تولید و تحقق شعار سال گفت: کنترل رشد نقدینگی و پایه پولی از اقدامات مهم بانک مرکزی و دولت سیزدهم است؛ زیرا چنانچه همانند دولت گذشته روند رشد نقدینگی بیش از 40 درصدی استمرار پیدا می‌کرد در موضوع تورم شاهد شوک بزرگی بودیم؛ اما خوشبختانه با متوقف‌شدن این مسیر نادرست در دولت فعلی روند نزولی نرخ تورم آغاز شد.

مهرپور در خصوص دلیل اهمیت شاخص رشد نقدینگی و پایه پولی توضیح داد: این عامل‌ها بر تولید تأثیر مستقیم دارد و علاوه بر این موارد، میزان تورم تولیدکننده نیز عامل مؤثری بر فرایند کلی تولید محسوب می‌شود. به عبارتی، شاخص بهای تولیدکننده در اقتصاد نشان‌دهنده تورم موجود در سمت تولید یا عرضه کالا است.

وی ادامه داد: تورم نقطه‌به‌نقطه تولیدکننده در اسفندماه سال 1402 به کمترین عدد چند سال اخیر یعنی حدود 24 درصد رسید، این در حالی است که تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در برخی از ماههای سال 1400 حتی به بیش از 100 درصد نیز رسیده بود.

این کارشناس اقتصادی افزود: افزایش تورم نقطه‌به‌نقطه تولیدکننده به بیش از 100 درصد علاوه بر از بین بردن میل و اشتیاق به تولید، تهدید جدی برای آن محسوب می‌شود. نتایج این مسئله را در کاهش عرضه و تولید کالا و همچنین تورم سال گذشته می‌توان دید.

مهرپور عنوان کرد: نتایج مثبت کاهش چشمگیر میزان تورم شاخص تولیدکننده را در سال‌های 1403 یا 1404 دیده می‌شود بنابراین کاهش بی‌سابقه شاخص بهای تولیدکننده یکی از اقدامات مهم بانک مرکزی در حوزه حمایت از تولید است.

وی دررابطه‌با دلیل اهمیت عامل بهای تولیدکننده توضیح داد: این شاخص تا حدود زیادی بر تغییرات شاخص بهای مصرف‌کننده یا قیمت‌ها و تورم تأثیر دارد. به عبارتی با کاهش تورم تولیدکننده بافاصله زمانی بر تورم کالای مصرفی و قیمت نهایی اثرگذار بوده و نرخ تورم مصرف‌کننده در آینده را پیش‌بینی می‌کند.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: علاوه بر کاهش نقدینگی و پایه پولی کاهش شاخص بهای مصرف‌کننده را نیز می‌توان به‌عنوان اقدام مهم بانک مرکزی در حوزه تحقق شعار سال و جهش تولید برشمارد.

چه راهکاری برای مشارکت مردم در تحقق رشد تولید وجود دارد؟

مهرپور با اشاره به بخش دوم شعار سال یعنی مشارکت مردم گفت: نقش مردم در تحقق شعار سال بسیار اهمیت داشته و جهش تولید با مشارکت مردم اتفاق می‌افتد. یکی از الزامات مشارکت مردم تسریع در واگذاری بنگاه‌های دولتی به مردم یا نمایندگان آن‌ها است.

وی ادامه داد: مدیریت و مالکیت از دولت و نهادهای دولتی باید به مردم یا بخش غیردولتی واقعی داده شود به عبارتی تسریع، گسترش و افزایش واگذاری‌ها و تبدیل مردم به ذی‌نفعان در اقتصاد بسیار اهمیت دارد.

مهرپور با اشاره به اقدامات خوب برخی از نهادها و بانک‌های دولتی عنوان کرد: به طور نمونه بخش عمده‌ای از پتروشیمی شازند که از شرکت‌های زیرمجموعه بانک ملی بود به سهام عدالت واگذار شد به عبارتی جمعیت 40-50 میلیون نفری صاحبان سهام عدالت از این واگذاری ذینفع شدند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به‌ضرورت حرکت به سمت مردمی‌سازی اقتصاد بیان کرد: در حوزه مشارکت مردم بهتر است تا با بازتعریف جایگاه تعاونی‌ها و بورس نقش آنها جدی گرفته شود و با تسریع در واگذاری‌ها مردم ذی‌نفع در اقتصاد شوند.

دلار تلگرامی، ارز قاچاق کالا را تأمین می‌کند

مهرپور با اشاره به اختلال قاچاق کالا در رشد تولید گفت: قاچاق کالا به کشور از دو منظر به اقتصاد آسیب می‌زند؛ ورود غیرقانونی کالا به کشور منجر به‌بهم خوردن تنظیم بازار شده و گاهی اوقات باعث بدون مشتری ماندن کالاهای داخلی شده و روند تولید را مختل می‌کند.

وی افزود: از طرف دیگر، قاچاق کالا با تأثیر بر بازار ارز غیررسمی به اقتصاد کشور ضربه می‌زند. امروزه بخش قابل‌توجهی از تأمین مالی قاچاق توسط ارز‌های خارجی انجام می‌شود؛ به عبارتی ما به‌ازای ورود اجناس قاچاق از قبیل پوشاک، لوازم خودرو، کفش و غیره ارز از کشور خارج می‌شود و این ارزی است که از بازار غیررسمی یا دلار تلگرامی تأمین می‌شود.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه افزایش قاچاق کالا منجر به فشار تقاضا به بازار غیررسمی ارز شده و قیمت آن را بالا می‌برد، گفت: باوجوداینکه افزایش قیمت ارز بر نحوه تأمین کالاهای وارداتی به کشور نقشی ندارد؛ اما نوسانات ارز غیررسمی علاوه بر تأثیر منفی بر بازار دارایی‌ها، فضای روانی جامعه و اقتصاد را نیز تخریب می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه قاچاق کالا یک پدیده اقتصادی است؛ اما سیاست‌گذار پولی به‌تنهایی نمی‌تواند در راستای مبارزه با قاچاق کالا قدم بردارد و نیاز است تا سیاست‌گذار مالی و حتی نهادهای غیراقتصادی برای مقابله با این معضل اقدام کنند؛ چراکه معضل قاچاق کالا از جهات گوناگون تولید و اقتصادی به کشور آسیب وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت