Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دادستان تهران با اشاره به اینکه ریخته‌گران چک‌های وام‌هایی را که از بانک سرمایه گرفته در اختیار دارد، گفت: این بانک هنوز آماج حملات آقای ریخته‌گران است. ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری تسنیم، رسول امیرقهرمانی نماینده دادستان تهران در پرونده مفاسد اقتصادی بانک سرمایه در دوازدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان این پرونده پس از دفاع وکیل متهم هادی به ارائه توضیحاتی درباره اظهارات او پرداخت و گفت: آقای وکیل اشاره کردند که مصوباتی که موکل‌شان امضا کرده‌اند مصوبات اصولی بوده نه مصوبات اجرایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرقهرمانی با تاکید بر اینکه چنین چیزی در بانکداری غیرمتعارف است، گفت: مگر می‌شود هیئت مدیره مصوبه‌ای کلی را تصویب و اجرای آن را به شعب تحمیل کند. مثلا هیئت مدیره در مورد آقای هدایتی مصوب کرده‌اند که مشروط بر رعایت مقررات و اخذ وثیقه‌‌های سعی‌البیع به ایشان وام داده شود اینها چیزهایی است که در مقررات موجود است و رونویسی از قوانین محصوب می‌شود در حالی که هیئت مدیره باید پرونده را کامل مطالعه و پس از تبادل نظر در صورت احراز شرایط تصویب کنند.

نماینده دادستان در خصوص تفاهمنامه با بانک تجارت گفت: هیئت مدیره جدید دیدند که تفاهمنامه قبلی با ریخته‌گران جواب نداد پس چرا دوباره با او تفاهمنامه نوشتند و علاوه بر 410 میلیارد قبلی 280 میلیارد دیگر به او پول دادند.

نماینده دادستان با اشاره به اینکه ریخته‌گران سهامدار بانک بوده تصریح کرد: آقای ریخته‌گران گمان می‌کرده است که این بانک مستعمره اوست.

امیرقهرمانی سپس از قاضی خواست تا فردی به نام پورمنزه که در آن زمان رکن اعتباری بانک بوده است را برای ادای توضیحات در خصوص روند اخذ مصوبه وام به جایگاه فرا بخواند که مشارالیه پس از حضور در جایگاه در توضیحاتی گفت: در خصوص شرکت امیرتجارت هرمس برخلاف عرف بانکداری همکاری از طرف هیئت مدیره مراجعه کرد تا مصوبه وام را به صورت دست‌گردان به امضا برساند که شعبه عامل و هیئت مدیره آن را امضا کرده بودند و در وسط بخش رکن اعتباری را خالی گذاشته بودند و تاکید داشتند که من امضا کنم که من مصوبه را با اصرار گرفتم پیش آقای خانی رفتم که آقای هادی و خادم هم در آنجا حضور داشتند و پس از اینکه توضیحات فنی را در خصوص عدم اعتبار این شرکت برای اخذ وام دادم آقای خادم پذیرفتند و آقای خانی هم گفتند من با این اوصاف این مصوبه را در داخل خرد‌کن می‌اندازم، اما متاسفانه یک هفته بعد متوجه شدیم که از طریق شرکتهای متعلق به بانک به این شرکت پول داده شده است.

در این قسمت نماینده دادستان گفت: آقای قاضی می‌بینید وقتی مسئله لو می‌رود از طریق دیگری پول را به جیب آقای ریخته‌گران می‌ریزند.

پس از این علیمحمدی از مدیران بانک سرمایه به جایگاه آمد و گفت: در مورد سبیل‌سازه پارمیدا در بدو اخذ تسهیلات همه می‌دانستند که برای حسین هدایتی است و او اصلا در شعبه مرکزی حضور می‌یافت و فیلمش موجود است.

پس از این اظهار علیمحمدی یکی از اعضای هیئت مدیره گفت: هیئت مدیره دفتر داشت و حسین هدایتی به دفتر ما نیامده بود.

قاضی مسعودی مقام نیز در واکنش به این سخن گفت: همه‌تان خبر داشتید. امضاهایتان هست، پس برای چی هیئت مدیره شده‌اید.

علیحمدی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه گفته می‌شود که هیئت مدیره مجبور به قبول نظر رکن اعتباری بوده، گفت: این حرف صحیح نیست چرا که آنها طبق اساسنامه پاسخگو و ناظر بر عملکرد زیرمجموعه خود هستند و اگر مجبور باشند که دیگر نظارت و پاسخگویی معنا ندارد. هیئت مدیره با چه توجیهی با بهروز ریخته‌گران تفاهمنامه نوشته که ماهانه 100 میلیارد برای راه‌اندازی کوره میبد به او بپردازد. در حالی که او 500 میلیارد به بانک بدهکار بوده و از بانک اسناد تجاری در اختیار دارد.

در این بخش نماینده دادستان گفت: آقای قاضی بانک سرمایه هنوز در آماج حملات ریخته‌گران است و او چکهای تسهیلاتی را که بانک پرداخت نکرده در اختیار دارد.

حاتم‌بخشی هیئت مدیره بانک سرمایه از کیسه مردم به نفع ریخته‌گرانریخته‌گران چگونه به بانک سرمایه نفوذ و پول‌ها را خارج کرد؟قرارداد ترکمنچای بانک سرمایه و ریخته‌گران چگونه امضا شد؟

انتهای پیام/

R1397/P/S2,20/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دادگاه مفاسد اقتصادی بانک سرمایه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادگاه مفاسد اقتصادی بانک سرمایه دادگاه مفاسد اقتصادی بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود

به گزارش خبرآنلاین، جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده فساد فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ‌نیا برگزار شد.

فارس در خبری نوشت: جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده فساد فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه روز ۱۶ اردیبهشت به ریاست قاضی فرخ‌نیا برگزار شد. در ابتدای این جلسه ریاست دادگاه نسبت به استفاده از الفاظ رکیک و فحش از سوی برخی از متهمان تذکراتی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه متهم (س.م.ح) از قاضی خواست تا اساس را بر برائت وی قرار دهد و مدعی شد با توجه به دفاعیاتی که در جلسات قبلی از خود داشته، باید تبرئه شود! وی همچنین مدعی شد که سلول‌های انفرادی اسرائیل را هم دیده و در بخشی از سخنانش به مقایسه زندان‌های ایران و اسرائیل پرداخت! همچنین اتهاماتی و الفاظی را به ضابطان قضایی پرونده و بازپرس نسبت داد.

همچنین وکیل متهم (س.م.ح) هم ادعاهای وکلای قبلی مبنی بر بی‌اعتبار بودن اقاریر متهمان تکرار کرد و از قاضی خواست تا دستور پس دادن وسایل الکترونیکی متهم را بدهد. وی همچنین پول‌های اخذ شده از سوی موکلش را هدیه و هبه دانست که به درخواست متهم به حساب افرادی مانند خواهرزاده، دختر و یا برخی در خارج از کشور واریز شده است و به این ترتیب نتیجه گرفت که این مبالغ رشوه برای اعمال نفوذ نبوده و تنها هدیه‌ای در قبال مشاوره‌های (س.م.ح) بوده است.

در ادامه این جلسه نماینده دادستان اعلام کرد که ادبیات سخیف و هتاکانه نسبت به بازپرس و ضابطان قضایی در شکایاتی دیگر پیگیری خواهد شد و همه مطالب درج شده در کیفرخواست، اسنادی را به پیوست خود دارند. وی در خصوص اتهام پول‌شویی (س.م.ح) هم گفت: این اتهام محرز بوده و بخشی از پول‌ها به حساب افرادی رفته که محکوم به نفاق هستند.

به گفته نماینده دادستان این متهم در ملاقات با همسر و فرزندش به آنها گفته به دفتر یوسف‌آباد رفته و به آن‌ها بگویند که (س.م.ح) دیگر بریده است!نماینده دادستان درخصوص نفوذ (س.م.ح) در پرونده ورزشگاه شهدای قیطریه هم گفت: رای این حکم قطعی نبوده و پس از ماده ۴۷۷ با تجویز اعاده دادرسی این پرونده در دیوان عالی کشور به جریان افتاده است.

نماینده دادستان به اعترافات دیگر متهم(س.م.ح) اشاره کرد و گفت: این متهم در اقاریر خود گفته که از روزهای اول پیگیری این پرونده به فرزند اول معاون سابق قوه گفته که هوای او را داشته باشد و او هم از خجالت آن‌ها درخواهد آمد.

نماینده دادستان در خصوص انکار ادعای نفوذ توسط متهم (س.م.ح) که یک قاضی بازنشسته است گفت: این متهم بارها مدعی شده که دوستانی از مقامات دارد که اگر از آنها درخواستی داشته باشد، خودشان یا خانمشان یا فرزندانشان پیگیر درخواست وی می‌شوند.

نماینده دادستان همچنین گفت اسناد حاکی از آن است که متهم در ازای دریافت سکه، ارز، دلار و ... در پرونده‌های ابر بدهکار بانکی به نام رستمی صفا و ورزشگاه شهدای قیطریه اعمال نفوذ کرده است. در ادامه اسناد پول‌پاشی متهمان و دادن رشوه به نمایش در آمد.همچنین صوت‌هایی از فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه پخش شد که به (س.م.ح) این اطمینان را می‌دادند که کارها و کارشناسی‌ها در حال پیگیری است.

در ادامه یکی از اهالی منطقه قیطریه به ایراد سخنانی پرداخت و اذعان کرد: برای تخلیه ورزشگاه شهدای قیطریه به زور متوسل شده و زنان و کودکان و مردانی که به اقامه نماز صبح پرداخته بودند را با کتک بیرون راندند.

به گفته نماینده دادستان در پرونده ورزشگاه شهدای قیطریه، ۶ میلیارد سهم متهم ه.ن و ۵ و نیم میلیارد سهم (س.م.ح) برای اعمال نفوذ بوده است؛ قیمت کارشناسی ورزشگاه در آن زمان ۷۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد بوده که سهم فرزندان معاون اول سابق قوه، ۲۰ درصد یعنی معادل ۱۴۰ میلیارد تومان بوده است. (پیامک‌ها پخش می‌شوند)

نماینده دادستان همچنین به زد و خورد دوتن از متهمان در روز تخلیه ورزشگاه با مردم عادی پرداخت و گفت: فرزند معاون اول سابق قوه با پدرش تماس می‌گیرد و وی به آنها می‌گوید به هر قیمتی هست در آنجا باشید تا حکم اجرا و ورزشگاه تخلیه شود و بعد از اجرای حکم، متهم (س.م.ح) به فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه مقادیری سکه پرداخت می‌کند. (صدای فرزند کوچک معاون قوه پخش می‌شود)

نماینده دادستان پرداخت وجوه نقد چند ده میلیاردی از سوی فرزند ابربدهکار بانکی به (س.م.ح) در چهارراه فرمانیه را دلیل دیگری بر اطلاع متهمان از اعمال مجرمانه خود دانست و گفت: توافق فرزندان معاون قوه با متهم س.م.ح در پرونده ابربدهکار بانکی بر سر ۲۰ میلیارد بوده که یک سوم آن سهم (س‌م.ح) می‌شود. (چتی که سهم متهم مشخص شده پخش می‌شود)در عین حال متهم (س.م.ح) به صورت مجزا مبالغ دیگری در قالب یورو، سکه و واریز به حساب بستگان خود از ابر بدهکار بانکی گرفته و حتی بخشی از این مبالغ به حساب فردی در ترکیه واریز شده است.

گفتنی است پسر معاون اول سابق قوه‌قضائیه در دومین جلسه رسیدگی به اتهاماتش در سال جدید، ضمن رد اتهاماتش در دادگاه، تمام اعترافات دوران بازجویی را رد کرد.در این جلسه این متهم به دفاع از خود پرداخت و مالکیت همۀ موارد تحصیل‌شده از طریق عناوین اتهامی را رد کرد و منشاء خرید چند زمین، خانه و خودروی لوکس خود را سرمایه‌های شخصی عنوان کرد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903419

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد