Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلپایگان_مسئول واحد بیماری شبکه بهداشت گلپایگان گفت: تاکنون ۵۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال شهرستان غربالگری شده‌اند که به دنبال آن بیش از ۵۰۰ بیمار مبتلا به فشارخون بالا شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، محسن اکبری امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر عامل ۸۶ درصد موارد مرگ و میر در کشور است، اظهار کرد: در گذشته اکثر موارد مرگ ناشی از ابتلای افراد به بیماری‌های واگیردار بود، اما با تغییر سبک زندگی مردم بیماری‌های غیرواگیر شیوه بیشتری پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح ایراپن در این شهرستان، عنوان کرد: از سال ۹۴ با اجرای این طرح در گلپایگان ۲۰۰ نفر بیمار مبتلا به سرطان شناسایی و از ابتلای ۵۰ نفر به این بیماری جلوگیری شد.

مسئول واحد بیماری شبکه بهداشت گلپایگان تصریح کرد: بیماری فشارخون بالا هیچ علایمی ندارد و به همین دلیل به عنوان بیماری خاموش شناخته می‌شود، تنها راه شناسایی آن غربالگری فشارخون است و افراد بالای ۳۰ سال حداقل در هر سالباید یک نوبت برای سنجش فشارخون خود اقدام کنند.

اکبری یادآور شد: در گلپایگان سالیانه ۴۰۰ مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، ۱۰۰ مرگ ناشی از ابتلا به سرطان و حدود ۴۰ مرگ بر اثر سوانح رخ می‌دهد.​

وی با بیان اینکه ۵۵ هزار نفر از جمعیت گلپایگان بالای ۳۰ سال هستند، خاطرنشان کرد: تاکنون ۵۵ درصد این جمعیت غربالگری شده‌اند که به دنبال آن بیش از ۵۰۰ بیمار مبتلا به فشارخون بالا شناسایی شد.

مسئول واحد بیماری شبکه بهداشت گلپایگان اظهار کرد: در گلپایگان شش هزار و  ۶۰۰ بیمار مبتلا به فشارخون بالا وجود دارد که طبق آمار ۲۵ درصد افراد بالای ۳۰ سال شهرستان را شامل می‌شود.

اکبری گفت: طرح غربالگری سنجش فشارخون در ۱۰ ایستگاه ثابت و سیار در شهرهای گلپایگان، گوگد و گلشهر و ۲۳ خانه بهداشت، ۱۵ مرکز بهداشت و بیمارستان امام حسین (ع) تا ۱۵ تیرماه اجرا می‌شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری غیرواگیر غربالگری کنترل فشار خون گلپایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه