Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا عصر سه شنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت کردستان اظهار داشت: لازم است دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد شهید، صدا و سیما، حوزه هنری و آموزش و پرورش در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همفکری و همکاری داشته باشند.

وی نتیجه پراکنده کاری دستگاه‌ها در این حوزه را مقطعی و غیرسودمند دانست و افزود: می‌طلبد ادارات متولی و مرتبط بخشی نگری را در این حوزه کنار گذاشته و صمیمانه با هدف خدمت به فرهنگ سازی ایثار و شهادت گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان تاکید کرد: در طول ۴۰ سال گذشته آنگونه که شایسته است در راستای آشنایی نسل جوان با فرهنگ شهادت و ایثار کار نکرده ایم، بنابراین نیاز است در این حوزه تجدیدنظر کرده و کارهای تأثیر گذار انجام دهیم.

مرادنیا با بیان اینکه نباید به برگزاری اجلاسیه های مختلف در سطح استان در مدت زمانی خاص اکتفا کرد، یادآور شد: این موضوع همواره باید در طول در سال در دستور کار دستگاه‌های مختلف باشد.

وی بر لزوم همکاری آموزش و پرورش با هدف کمک به گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان تاکید کرد و گفت: در این حوزه و در بین جوانان کارهای اثرگذار نکرده ایم، پس باید اهتمام بیشتری در این بخش داشت، ضمن اینکه ایجاد و ساخت موزه شهدا بسیار ضروری است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان نیز با بیان اینکه راه برون رفت از بسیاری مشکلات ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، اظهار داشت: برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در دستور کار بوده که مورد تاکید رهبری است.

رضا نجفی یادآور شد: پیگیر اعتبار برای ایجاد مرکز فرهنگی در گلزار شهدا سنندج، بیجار و کامیاران از طریق سازمان مدیریت هستیم که بودجه ناچیزی است و انتظار داریم این سازمان ما را در این کار یاری دهد.

وی از تلاش برای تهیه یک هزار و ۴۰۰ فقره سرگذشت دفترچه شهدا خبر داد و افزود: برگزاری مراسم شب شعر و خاطره با موضوع ایثار و شهادت از جمله برنامه‌های در دستور کار این بنیاد است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با اشاره به اینکه امسال نیز برنامه ریزی شده با کمک حوزه هنری ویژه برنامه شهدا برگزار کنیم، اضافه کرد: انتظار داریم صدا و سیمای استان هم با برنامه ریزی منسجم در طول سال این نسبت به پخش برنامه‌های مربوط به شهدا اقدام کند.

نجفی بر لزوم تلاش برای رفع موانع جذب ۲۰ درصد اعتبارات ادارات در امور فرهنگی تاکید کرد و گفت: ایجاد یادمان شهدای خلبان در فرودگاه سنندج پیش بینی شده که امیدواریم به زودی عملی شود.

مشاور امور ایثارگران استاندار کردستان نیز با بیان اینکه تکریم خانواده‌ها راه مؤثری برای ترویح فرهنگ ایثار و شهادت است، افزود: ترویج این فرهنگ آحاد جامعه را در مواقع بحرانی برای دفاع از کشور بسیج کرده و این یک سرمایه است.

ابوبکر کریمی ایجاد المان‌های شهدا را در سطح استان باارزش دانست و اطهار داشت: به نظر می‌رسد نیاز است در محل بازدید مردم و گردشگران از جمله اماکن تاریخی جای یادمان شهدای کُرد خالی است.

وی بر تهیه پیام‌های ماندگار شهدا از دل وصیت نامه‌های آنان برای انتقال به نسل آینده، عدم نگاه کلیشه‌ای و اجرای برنامه‌های تکلیفی در رابطه با شهدا، برگزاری یادمان‌های با کیفیت و نهادینه کردن و نوسازی فرهنگ ایثار و شهادت در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

استان کردستان ۵۴۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.‌

۷۳۵۵ / ‏‬ ۳۰۳۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر

دمی همدم و همراه شدن با حضرت حافظ پیشینه‌ای چند قرنی در میان ایرانیان و فرهنگ ایرانی دارد. بدون شک همه ایرانیان از خردسالی با حافظ و فال این شاعر و عارف نامی آشنایی دارند.  

به گزارش «زی‌سان»، حافظ‌خوانی در مراسم‌های مختلف همانند لحظه سال تحویل و شب یلدا، بخشی از فرهنگ و سنت دیرینه جامعه ایرانی است. در کنار خواندن غزلیات، گرفتن فال حافظ نیز یک رسم همیشگی برای ایرانیان است.  

این باور قدیمی در میان ایرانیان وجود دارد که حضرت حافظ داننده عالم نهان و غیب است و در لحظات مختلف با رجوع فال حافظ می‌توان تصمیم درست را گرفت. فال یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت به تفال حافظ بدین گونه است:‌

خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم

راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم

گرچه دانم که به جایی نَبَرد راه غریب

من به بویِ سرِ آن زلفِ پریشان بروم

دلم از وحشتِ زندانِ سِکَندَر بگرفت

رخت بربندم و تا مُلکِ سلیمان بروم.

چون صبا با تنِ بیمار و دلِ بی‌طاقت

به هواداریِ آن سروِ خِرامان بروم

در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت

با دلِ زخم‌کَش و دیدهٔ گریان بروم

نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی

تا درِ میکده شادان و غزل‌خوان بروم

به هواداری او ذَرِّه صفت، رقص‌کنان

تا لبِ چشمه‌ی خورشیدِ درخشان بروم

تازیان را غمِ احوالِ گران‌باران نیست

پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم

ور چو حافظ ز بیابان نبرم رَه بیرون

همرهِ کوکبهٔ آصفِ دوران بروم

تعبیر و تفسیر غزل

احساس غم و تنهایی بر وجودت سایه افکنده است و می‌خواهی تغییری در وضعیت زندگی خویش بدهی. اگر می‌خواهی به مقصود و مراد دلت برسی از سرزنش‌ها و حرف‌های دیگران دلگیر و ناراحت مشو. تو می‌دانی که هدفت ارزش این همه سختی را دارد پس با قدرت به تلاشت ادامه بده. دقت و تعمق بیشتری داشته باش. بیهوده ناامید و مأیوس نباش و با اندک ناملایمتی هراسان نشو. اگر برخی از اطرافیانت به تو انرژی منفی می‌دهند، از آنها دوری گزین و به دوستان مثبت و دلسوز بپیوند.    

  tags # فال حافظ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • مد خوب، مد بد!
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود