Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید علی نقی خاموشی در دیدار اعضای هیات مدیره اتاق مشترک بازرگانی مشترک ایران و انگلیس با فعالان اقتصادی استان فارس بیان کرد: با راه اندازی این شعبه، زمینه ارائه خدمات این اتاق مشترک به فعالان اقتصادی استان فارس و منطقه جنوب کشور فراهم می‌شود.

وی با اشاره به فرصت مناسب اتاق‌های مشترک برای توسعه مناسبات اقتصادی خارجی افزود: اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس یکی از اتاق‌های مشترک فعال است و می‌توانیم بگوییم این اتاق مشترک در روند ارتباط بین ایران و انگلیس موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاموشی اظهارداشت: ارتباط با کشور انگلیس با توجه به موقعیتی که این کشور در اروپا دارد، جز اولویت‌های کشور ماست که ما نیز همواره بر رفع موانع بر سر راه تجارت با این کشور تلاش می‌کنیم.

وی اضافه کرد: اتاق بازرگانی فارس سابقه دیرینه‌ای و موثری در اقتصاد کشور دارد که توانسته اصالت خود را حفظ کند که این مهم مسئولیت هیات رئیسه و هیات نمایندگان این اتاق در دوره جدید فعالیت‌های خود بارزتر و حساس‌تر می‌کند.

خاموشی افزود: یکی از دلایل عقب افتادگی ما در تجارت خارجی، عدم ارائه توانمندی هایمان به جامعه هدف است لذا برگزاری نمایشگاه‌های مختلف یکی از اقدامات موثر در این زمینه است که تجار استان فارس با برخورداری از پتانسیل‌های بالا از جمله صنایع دستی می‌تواند در این زمینه اقدامات خوبی انجام دهند.

امیر هوشنگ امینی نائب رئیس اول و دبیر کل اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس نیز گفت: تفکر غالب در این اتاق دوری از سیاست و تمرکز بر گسترش تجارت خارجی فعالان اقتصادی است.

وی با بیان اینکه این اتاق مشترک بازوی اتاق ایران در ارتباط اقتصادی با کشور انگلیس است ادامه داد: در شرایط فعلی و با وجود مشکلات موجود می‌توانیم روابط برای تجارت خارجی کشورمان و کشور انگلیس را تقویت کنیم.

امینی با اشاره به وضعیت بین المللی کشور ما عنوان داشت: شرایط فعلی بین المللی که اقتصاد ما در آن قرار دارد، گذر است و تجار و بازرگانان ما باید خود را برای عبور از این شرایط و کار در عرصه بین الملل آماده کنند.

وی با بیان اینکه فارس شرکت‌ها و بخش خصوصی پویا و توانمندی دارد که کشور انگلیس می‌تواند بازار خوبی برای تجار این استان باشد تصریح کرد: شهر شیراز شهرت جهانی دارد و این مهم می‌تواند زمینه ساز ایجاد شرایط خوب تجاری فعالان اقتصادی این استان با کشور انگلیس باشد.

امینی افزود: بر این باوریم فعالان اقتصادی ما می‌تواند نقش بزرگ و مهمی در عرصه‌های بین المللی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس یاری دهنده تجار و بازرگانانی است که علاقه‌مند به همکاری اقتصادی با کشور انگلیس هستند اظهارداشت: در این اتاق مشترک کمیسیون‌های مختلفی از جمله صنعت، بازرگانی، گردشگری، نفت و انرژی فعال است که ماهیانه بخش‌های مختلف اقتصادی این کشور را رصد و بررسی می‌کند.

امینی اضافه کرد: همچنین برگزاری سمینار‌های تخصصی، پذیرش گروه‌های تجاری از انگلیس و ارائه مشاوره‌های تخصصی از دیگر اقدامات این اتاق مشترک است.

جمال رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس هم گفت: اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس یکی از با نفوذترین اتاق‌های مشترک در کشور است که این اتاق توانسته در ارائه خدمات به اعضا موفق عمل کند.

در این جلسه اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس، فعالان اقتصادی بخش‌های مختلف استان با اعضای هیات مدیره اتاق مشترک ایران و انگلیس دیدار و پیرامون گسترش مراودات تجاری با این کشور صحبت کردند.
انتهای پیام/م

دائر شدن شعبه اتاق بازرگانی مشترک ایران و انگلیس در فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود