Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل شرکت بيمه سامان با اشاره به اين که در شرايط افزايش نرخ ارز، رونق صادرات مي تواند تاثير بسزائي برو روي ضريب نفوذ بيمه داشته باشد، گفت: توسعه فعاليت هاي بين المللي صنعت بيمه، علاوه بر اين که دريچه هاي جديدي را به روي فعالان اين حوزه باز مي کند، آورده بسيار خوبي نيز براي کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، احمد رضا ضرابيه با بيان اينکه کسب و کارهاي داخلي با صادرات مي توانند درآمد ارزي حاصل نمايند، اظهار داشت: تبديل اين درآمد به ريال، سود سرشاري را نصيب سهامداران، ذينفعان و اقتصاد داخلي خواهد نمود.
او با اشاره به اين که «رونق توليد» در صنعت بيمه تنها منوط به ارائه محصولات در داخل نيست، اظهار کرد: ضريب نفوذ 7 درصدي بيمه با ادامه روند کنوني صنعت بيمه قابل تحقق نيست، چرا که بيمه گران هر چه در توان داشته اند، نمايان کرده اند. بنابراين بايد به دنبال بازار ها و محصولات جديد بود که در نهايت منجر به افزايش صادرات خدمات بيمه اي خواهد شد.
مديرعامل شرکت بيمه سامان همچنين به تجربه محدود شرکت هاي بيمه در حوزه فعاليت برون مرزي و تمرکز بيشتر آنها بر حوزه هايي مانند واگذاري اتکايي و يا مسافران ورودي اشاره و خاطرنشان کرد: اين عدم شناخت از حوزه هاي جديد فعاليت مي تواند منجر به اکراه از توسعه برون مرزي شود، اما بايد بدانيم که همه اين مشکلات با تلاش، پشتکار، تعامل و هماهنگي قابل رفع هستند.
ضرابيه تاکيد کرد که براي توسعه برون مرزي فعاليت بيمه گري و صادر کردن خدمات بيمه اي، نياز است تا همه شرکت هاي بيمه در کشورها و بازارهاي مختلف، فضاي کسب و کار و امکان فعاليت خود را با توجه به توانمندي هايشان ارزيابي کنند. به گفته وي، حضور حداکثري شرکت هاي مختلف بيمه ايراني در بازارهاي بين المللي باعث مي شود بازارهاي مناسب، زودتر شناخته شوند و مسير توسعه برون مرزي سريع تر براي همه شرکت ها روشن شود که قطعاً اين امر منجر به توسعه سريع تر و قوي تر فعاليت برون مرزي شرکت هاي ايراني و کسب درآمد ارزي براي کشورمان خواهد شد.
مديرعامل شرکت بيمه سامان با تاکيد بر اين که فعاليت هاي برون مرزي بيمه گران، مي تواند با کمک استارت آپ ها سرعت بگيرد، ادامه داد: زيرساخت هاي «پلنت» امکان حضور در فضاي بين المللي و صادرات محصولات و خدمات را به فعالان اين حوزه داده است؛ چنانچه محصولات و خدمات بيمه اي به صورت سنتي در خارج از کشور قابل ارائه نباشند، خدمات مبتني بر فناوري مدرن توسط استارت آپ ها جايگزين آنها خواهد شد و محدوديت هاي رايج را از بين خواهد برد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار