Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@03:04:55 GMT

۱۰۰هزار دینار عراق سهم هر زائر اربعین

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۴۶۲۵

حسین ذوالفقاری با یادآوری این‌که ارز زیارتی اربعین امسال در داخل کشور به زائران پرداخت می‌شود و ستاد مرکزی اربعین با پرداخت این ارز در عراق مخالف بوده است، به ایسنا گفت: براساس اعلام نمایندگان بانک مرکزی در جلسه روز یکشنبه ستاد اربعین، قرار شده است به هر زائر ۱۰۰ هزار دینار عراق به نرخ ثبت شده در «سنا» (سامانه نظارت  ارز) پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ بین نرخ ارزی که برای زائران اربعین درنظر گرفته شده با آنچه در بازار آزاد عرضه می‌شود، تفاوت چندانی وجود ندارد. در اصل، هدف از هماهنگی با بانک مرکزی، جلوگیری از ایجاد بازار سیاه و احجاف در حق زائران و خودداری از بروز مشکل در عراق بوده است.

معاون امنیتی و انتظامی وزات کشور تاکید کرد: این ارز به زائرانی تعلق می‌گیرد که برای سفر اربعین ثبت نام کنند.

ذوالفقاری که در نشست کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین از احتمال لغو ویزای ایران و عراق سخن گفته بود، در پاسخ به ایسنا درباره قطعیت لغو ویزای دو کشور در مقطع اربعین، توضیح داد: اصل این است که ویزای عراق برای اتباع ایرانی رایگان شده است و پولی بابت آن پرداخت نمی‌شود. در اربعین هم این رویه ادامه دارد اما صحبتی مطرح شده مبنی بر این‌که چنانچه دولت عراق هنگام اربعین برای صدور ویزا آمادگی نداشته باشد، در آن مقطع ویزایی صادر نشود، اما دلیل نمی‌شود مردم بدون گذرنامه سفر کنند، به هر حال متقاضیان سفر اربعین باید در سامانه سازمان حج و زیارت ثبت‌نام کنند.

او درباره این‌که آیا در حال حاضر ایران و عراق مذاکرات تازه‌ای را برای لغو روادید در مقطع اربعین آغاز کرده‌اند، گفت: در همین رابطه جلساتی با عراق داریم که باید ببینم آن‌ها چقدر آمادگی انجام این کار را دارند. ما برای هر شرایطی آمادگی داریم اما بهتر است در اربعین صدور ویزا نداشته باشیم.

رییس ستاد مرکزی اربعین تاکید کرد: الزامی نبودن و رایگان بودن ویزا به معنای این نیست که زائر بدون گذرنامه از کشور خارج شود. به هر حال کنترل‌ها هنگام ورود و خروج انجام می‌شود. ضمن آنکه برنامه‌ریزی ما این است اگرچنانچه ویزا لغو شد، فرآیند ثبت نام با گذرنامه را از طریق سازمان حج و زیارت ادامه دهیم.

ذوالفقاری گفت: ثبت نام زائران، آمار جمعیتی را در اختیار ستاد مرکزی اربعین قرار می‌دهد تا متناسب با آن مرزهای ورودی و خروجی را مشخص و امکانات و خدمات را تامین کند. این درست نیست هر کسی گذرنامه‌اش را دستش بگیرد و به هر مرزی که خواست، برود. در مرز ازدحام می‌شود. مشکل و ناهماهنگی پیش می‌آید و مدیریت مختل خواهد شد.  

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ جدول
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • نرخ ارز امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ +جزئیات