Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،بابک رضازاده مدیر سرمایه گذاری، بانک و بیمه  در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود این تعداد مجوز منجر به سرمایه گذاری داخلی به میزان ۴,۱۶۳ میلیارد ریال در بخش غیر صنعتی شود افزود: این مجوز‌ها باعث می‌شود حجم سرمایه گذاری ۵,۶۸۵ میلیارد ریال در بخش صنعت و معدن را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ۱۵ ماه گذشته تعداد ۳۵ طرح، با جمع سرمایه گذاری داخلی به میزان ۳۳۶۱ میلیارد ریال و سرمایه گذاری خارجی به میزان ۲۵ میلیون دلار محقق شده و طرح‌ها در حال بهره برداری هستند.

ظرفیت‌های سرمایه گذاری در منطقه آزاد تجاری-صنعتی ماکو

رضازاده در تشریح ظرفیت‌های سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو گفت: این منطقه شامل شهرستان‌های ماکو، پلدشت، شوط و شهر مرزی بازرگان، با مساحتی حدود ۵۰۰۰۰۰ هکتار به عنوان دومین منطقه آزاد بزرگ جهان از نظر وسعت می‌باشد، که به‌عنوان دروازه تجاری- بازرگانی ایران به اروپا همواره از نقش و اهمیت فراوانی برخوردار بوده است.

وی ادامه داد: گستردگی روابط تجاری ایران و اروپا و حجم بالای تبادل کالا با کشور‌های این قاره سبب گردیده تا مرز بازرگان به یکی از فعال‌ترین مرز‌های زمینی کشور تبدیل گردد که با دارا بودن ۱۳۰ کیلومتر مرز خشکی با جمهوری ترکیه از شمال و ۱۴۰ کیلومتر مرز آبی با جمهوری خودمختار نخجوان (آذربایجان) از شرق، منطقه را به شاهراه ارتباطی ترانزیت کالا‌های کشور‌های آسیای میانه و اروپا تبدیل نموده است.

مدیر سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه مبادلات تجاری و ترانزیتی بین آسیا، روسیه و اروپا از محور ماکو انجام میشود اظهارداشت: دسترسی سریع منطقه آزاد ماکو به بنادر منطقه آزاد مرسین در دریای مدیترانه و منطقه آزاد طرابزون و بندر هوپا در دریای سیاه، امتیاز چشمگیری را به منطقه آزاد ماکو برای دسترسی به بازار‌های کشور‌های اورپایی از راه زمین و دریا فراهم آورده است.

حمایت ویژه منطقه آزاد ماکو از سرمایه گذاران داخلی و خارجی

بابک رضازاده گفت: منطقه آزاد ماکو با برخورداری از ظرفیت‌های اقتصادی قابل توجه و امکانات زیربنایی مناسب و مجموعه‌ای از قوانین و مقررات حمایتی ویژه برای سرمایه گذاران، فرصت‌های قابل توجهی را برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی فراهم نموده است که فرصتی مغتنم برای تجار جهت افزایش سرمایه‌های خود، ایجاد کسب و کار پرسود و مطمئن فراهم می‌نماید.

وی در تشریح فرصت‌ها و مزایای سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو عنوان کرد: معافیت مالیاتی ۲۰ ساله برای کلیه فعالیت‌ها در این منطقه، عدم نیاز به اخذ روادید برای ورود اتباع خارجی به منطقه آزاد و صدور روادید برای برخی از شهروندان کشور در خود منطقه آزاد، ورود مواد اولیه و قطعات و ماشین آلات واحد‌های صنعتی و تولیدی بدون پرداخت عوارض گمرکی، ارسال محصولات به داخل کشور و عدم پرداخت عوارض گمرکی تا حد مصوبات کمیسیون ارزش افزوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از جمله مزایای قانونی سرمایه گذاری منطقه است.

وی همچنین امکان مشارکت و یا سهم صد در صدی با سرمایه گذاران خارجی بدون محدودیت در خصوص سرمایه گذاری آن‌ها را از دیگر مزایای سرمایه گذاری برشمرد و ادامه داد: امکان ثبت شرکت با صد در صد سهام خارجی و نیز ایجاد شرکت‌های مشترک و ایجاد شعب و نمایندگی شرکت، تضمین کامل سرمایه‌های خارجی توسط دولت از طریق قانون جلب و حمایت از سرمایه گذاری خارجی، ارائه خدمات پولی و بانکی و بیمه توسط بانک‌ها و بیمه‌های دولتی و خصوصی، وجود حق اجاره زمین توسط سرمایه گذاران خارجی از دیگر مزایای منطقه آزاد ماکو است.

مدیر سرمایه گذاری، بانک و بیمه سازمان منطقه آزاد ماکو در ادامه با تشریح مزایای نسبی و منحصر به فرد منطقه اظهار داشت: نزدیکی به بازار‌های اروپا (شاهراه ارتباط ترانزیتی)، دستیابی سریع، آسان و ارزان به بازار‌های اروپا و آسیای میان، وفور مصالح ساختمانی، انرژی ارزان و نیروی انسانی درمنطقه، همسایگی با کشور ترکیه و جمهوری خود مختار آذربایجان، وجود بزرگترین و مهمترین گمرک زمینی ایران با ترکیه (بازرگان)، وجود فرودگاه بین المللی منطقه آزاد ماکو.

از جمله مواردی است که سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو می‌کند.

وی از سرعت عمل در انجام امور و حداقل بروکراسی اداری بواسطه یکپارچگی و هماهنگی سازمان‌ها و مراکز تصمیم گیری در سازمان منطقه آزاد ماکو خبر داد و اضافه کرد: سرمایه گذاران بین المللی با وجود فرصت‌های بی رقیب موجود در محل و نیز مشوق‌های سرمایه گذاری در سطح بین الملل، می‌توانند شانس خود را برای افزایش درآمد امتحان و از مزایای و سود‌های سرشار سرمایه گذاری در این منطقه به صورت مستقل و یا با مشارکت شرکایی از ایران بهره‌مند گردند.

انتهای پیام/پ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی تبدیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جلسه راهبری طرح‌های سرمایه‌گذاری استان به ریاست محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی برگزار شد.

در این جلسه درخواست‌ها و روند سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و گردشگری استان بررسی و استاندار آذربایجان‌غربی دستورات لازم جهت تسهیل، روان‌سازی و تأمین امکانات لازم برای این سرمایه‌گذاری را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان در حوزه گردشگری، وجود ۱۸۰۹ اثر ثبت شده ملی، پنج اثر ثبت جهانی و ۵۳ منطقه نمونه گردشگری، طبیعت بکر و زیبا، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه، اظهار کرد: این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها، آذربایجان‌غربی را به یکی از مناطق ویژه گردشگری و تاریخی منطقه تبدیل کرده است.

وی ظرفیت‌های کشاورزی استان را نیز یادآور شده و افزود: زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری از جمله تغییر الگوی کشت و احداث باغات با درختان کم‌آب‌بر و با ارزش افزوده بالا و همچنین ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی، می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران در استان را فراهم کند.

استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه از اهتمام جدی مدیران استان برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در استان خبر داده است و گفت: تلاش می‌شود ضمن معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه‌گذاران، روند سرمایه‌گذاری در استان روان‌سازی و امکانات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در کمترین زمان تأمین شود.

معتمدیان ادامه داد: این سرمایه‌گذار ملی قصد دارد در حوزه کشاورزی و گردشگری آذربایجان‌غربی فعالیت کند و در حال حاضر این شرکت، باغ سه هزار هکتاری گردو و پسته را در ماکو احداث کرده که در نوع خود در خاورمیانه بی‌نظیر است.

کد خبر 747862

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • معرفی ظرفیت صادراتی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو