Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه دوم شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمد مهدی طهرانچی برگزار و در این جلسه تصمیمات جدیدی برای ورزش دانشگاهی اتخاذ شد. یکی از مهم ترین تصمیمات در راستای سند راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی نگاه شبکه ای و حرفه ای به ورزش بود که دانشگاه آزاد اسلامی با تشکیل این شورا قصد دارد در ورزش حرفه ای و قهرمانی سرمایه گذاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی دیگر در برخی رشته هایی که در آینده کمکی به دانشجویان در حوزه ورزش قهرمانی نخواهد کرد، تیمداری نمی کند.

دکتر طهرانچی: برنامه داریم در ورزش دانشگاه آزاد قهرمان سازی کنیم

دکتر محمد مهدی طهرانچی در حاشیه دومین جلسه شورای عالی ورزش گفت: قصد داریم حرکتی در ورزش داشته باشیم که به صورت فصلی نباشد و براساس ظرفیت هایی که داریم بعد از چند المپیک دیگر خودمان قهرمان ساز شویم.

وی افزود: برای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی برنامه سه‌ساله طراحی شده و مدل های آن مشخص است که در این حوزه تدوین و اجرایی خواهد شد تا ورزش دانشگاه به سمت توسعه حرکت کند و نشاط به واحدهای دانشگاه وارد شود.

دکتر طهرانچی ادامه داد: یکی از برنامه ها ایجاد لیگ های ورزشی در داخل دانشگاه ها است تا از این طریق نشاط و شادابی دانشجویان بیشتر شود و همچنین در رشته های ورزشی قهرمان پروری کنیم.

علی نژاد: تعامل با فدراسیون های ورزشی باعث درآمدزایی می شود

مهدی علی نژاد دبیر شورای عالی ورزشی در ادامه این جلسه گفت: باید امکاناتی که دانشگاه آزاد اسلامی در کل کشور دارد را در اختیار تیم های ورزشی قرار دهیم و از طرفی دیگر در این حوزه درآمدزایی کنیم.

وی افزود: فدراسیون ها با اطلاع از این ظرفیت، فرصت خواهند داشت تا از امکانات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند تا تعامل ها از قبل بیشتر شود. همچنین با استفاده از ظرفیت های اجتماعی سما و دانش آموزان می توان با برگزاری دوره های ورزشی در فصل تابستان در بخش ورزش درآمدزایی کرد.

علی نژاد اظهار کرد: رویکرد تیم های ورزشی از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در رشته هایی سرمایه گذاری کنیم که بازده بالا و همچنین در فیزو و یونیورسیاد سهمیه داشته باشند. با این تفاصیل در فصل جدید در رشته هایی که لیگ پویا دارند تیمداری کنیم.

تشکیل 24 تیم ورزشی در باشگاه فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی

پس از رای گیری از اعضای شورای عالی ورزش مصوب شد که دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش آقایان و بانوان 24 تیم در مجموع تشکیل دهد و ورزش هایی که لیگ ندارند از لیست خارج شوند.

تکواندو آقایان و بانوان، کاراته آقایان و بانوان، تنیس روی میز آقایان و بانوان، کبدی بانوان، دوومیدانی آقایان و بانوان، کشتی آزاد، شمشیربازی آقایان، وزنه برداری، تیراندازی با کمان، تیراندازی با تپانچه، واترپلو، قایق سواری، ووشو و بسکتبال سه نفره ( در صورت راه اندازی لیگ) تیم هایی هستند که در لیگ های ورزشی تشکیل خواهند شد.

گفتنی است در فصل جدید تیم هایی نظیر بدمینتون بانوان، اسکواش بانوان و نجات غریق آقایان تشکیل نخواهند شد.

شناسایی استعداد های برتر در تربیت بدنی 2

پس از رای گیری برای انتخاب تیم های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد تا در تمام واحد های دانشگاه آزاد اسلامی درس تربیت بدنی 2 زیر نظر اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی باشد و دانشجویان با گذراندن دوره در رشته هایی که باشگاه فرهنگی و ورزشی در آن تیمداری می کند، نمره قبولی کسب کنند. با اجرای این طرح استعداد تمامی دانشجویان باگذراندن دوره های عملی رشته های ورزشی باشگاه شناسایی خواهد شد.

با توجه به این طرح دانشجویان در رشته هایی که نیاز به بازیکن است در صورت کسب مجوز وارد تیم های حرفه ای خواهند شد و دانشگاه آزاد اسلامی به هدفی که در مورد پرورش قهرمان بوده، خواهد رسید.

تشکیل تیم ورزشی با اسپانسر بلند مدت و شرط قهرمانی

قرار است در باشگاه فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی ورزش هایی که لیگ حرفه ای ندارند حذف شوند تا دانشگاه آزاد اسلامی در رشته هایی سرمایه گذاری کند که در آینده نتیجه مطلوبی بدست آورد. از طرفی هر تیمی که اسپانسر و قرار داد بلند مدت با دانشگاه آزاد داشته باشد می تواند برای حضور در لیگ تشکیل شود.

یکی از اولویت ها در اسناد راهبردی ورزش، صرفه جویی در هزینه های دانشگاه آزاد اسلامی در بخش های کم اهمیت و سرمایه گذاری روی رشته هایی است که کرسی جهانی دارند.

به همین خاطر در جلسه شورای عالی ورزش مطرح شددر شرایطی که تیمی شانس کسب مدال در لیگ های داخلی و خارجی داشته باشد و اسپانسر هم قرارداد حداقل 3 ساله امضا کند دانشگاه آزاد اسلامی حاضر به تیمداری خواهد شد.

سرپرست کاروان یونیورسیاد 2019 به جلسه شورای عالی ورزش دعوت می شود

یکی دیگر از مباحث شورای عالی دعوت از رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به یکی از جلسات شورا بوده است. با توجه به اینکه 22 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به مسابقات یونیورسیاد 2019 اعزام شدند اعضای شورا تصمیم گرفتند تا در جلسات بعدی محمد دهخدا را هم به جلسات دعوت کنند.

البته یکی از مسائل مهم این است که فدراسیون در انتخاب اعضای کادرفنی درصد بسیار پایینی برای دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته است و تنها یک پزشک و یک سرپرست از خانواده دانشگاه آزاد انتخاب شدند درحالی که 52 درصد کاروان اعزامی به مسابقات را دانشجویان این دانشگاه تشکیل داده اند.

با توجه به اینکه اعضای شورای عالی ورزش از افراد با تجربه و شاخصی تشکیل شده است تعامل با فدراسیون ها در کل کشور بیشتر خواهد شد و شورا با استفاده از ظرفیت های دانشگاه آزاد برنامه بلند مدت دارد تا ورزش دانشگاهی را توسعه دهد.

زمان برگزاری سومین جلسه شورای عالی ورزش

هفته آینده تمام اعضای شورای عالی ورزش در جلسه کمیته ملی المپیک و پارالمپیک شرکت خواهند کرد و به همین خاطر سومین جلسه شورای عالی ورزش هفته آینده تشکیل نخواهد شد و برگزاری این جلسه به دو هفته دیگر موکول خواهد شد.

از این پس تمام تصمیمات مهم ورزشی در شورای عالی مطرح خواهد شد و پس از بررسی اعضای شورا تصمیم نهایی با حضور دکتر طهرانچی اتخاذ خواهد شد.

اعضای شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد

دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس شورا، مهدی علی نژاد دبیر شورا و رئیس فدراسیون ووشو، کمال جوانمرد مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، ایرج رحمانی مدیر کل هماهنگی امور استانها وزارت ورزش ، محمود خسروی وفا رئیس کمیته پارالمپیک، فریبا محمدیان معاون سابق وزارت ورزش در امور بانوان، مهدی نفر معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت اعضای شورای عالی ورزش هستند.

به گزارش ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی با نگاهی حرفه ای به ورزش برای اولین بار شورای عالی تشکیل داده است تا تصمیمات مهم در امر ورزش در این شورا مطرح شود.

انتهای پیام/

28 / 167 دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی علی نژاد ووشو بسکتبال جوانمرد ورزش وزارت ورزش و جوانان درآمدزایی سردار رحیمی پلیس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی علی نژاد ووشو بسکتبال جوانمرد ورزش وزارت ورزش و جوانان درآمدزایی سردار رحیمی پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش

مهدی حسن‌نیا مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از توسعه و پیشرفت قابل توجه فعالیت‌های مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

وی اضافه کرد: برگزاری بیش از ۴۰ رویداد فناورانه از یک سو و افزایش دوبرابری هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد و افراد فعال در این مرکز موجب شده تا تعداد افراد شاغل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به ۱۳۸ نفر برسد که نزدیک به ۲۰ درصد این افراد نیرو‌های زیرپوشش بیمه‌ای واحد‌های فناور هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشریح کرد: این ظرفیت و توسعه روزافزون فعالیت‌های واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی موجب شده تا برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۳ درخواست به‌کارگیری دانشجویان در قالب طرح پویش را داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: استقرار ۴۵ هسته و واحد فناور، خلّاق و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف تولیدی و خدمات، بستر مناسبی را برای ارائه محصولات و خدمات فناورانه مهیا کرده که با کمک طرح پویش علاوه بر تربیت دانشجوی مهارت‌محور، توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور با حداقل هزینه را دربرخواهد داشت.

وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت استادان هیئت علمی فناور و منتور کنار سیاست‌های تشویقی ازجمله تخفیف ۸۵ درصدی در اجاره‌بهای استقرار دفاتر اداری و بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در قالب تفاهم‌نامه‌های انجام گرفته موجب شده تا استادان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اطمینان خاطر بیشتری پا به عرصه فناوری گذاشته و کنار مباحث آموزشی به تحقیقات کاربردی در مرکز رشد دانشگاه آزاد زاهدان تمایلی دوچندان داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: تقویت بنیه مالی هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد با پیگیری اخذ تسهیلات و سرمایه‌گذاری از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خارج از مجموعه دانشگاه مانند بنیاد برکت و صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آینده روشنی را برای مرکز رشد واحد زاهدان رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • صحن شورای شهر اصفهان به صحنه‌ تقدیر و تجلیل از معلمان و قهرمان ورزشی تبدیل شد