Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@04:41:17 GMT

25 تا 30 سال،‌ مستعدترین سن استفاده از مواد مخدر

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۶۴۶۶

25 تا 30 سال،‌ مستعدترین سن استفاده از مواد مخدر

معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان قم با اشاره به "جوان گزین" شدن استفاده از مواد مخدر در کشور، گفت: 25 تا 30 سال بیشترین سنی است که تخلفات مربوط به استفاده مواد مخدر اتفاق می افتد.

سرهنگ مهرداد حاجی زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه موضوع مواد مخدر یک پدیده جهانی است،‌ عنوان کرد: استان قم،‌ شاهراهی است که بیش از 10 استان از آن عبور می کند، به همین دلیل، امکان عبور قاچاقچیان شهرهای دیگر از قم و تخلفات مربوط به این امر، در این استان بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال 97 بیش از 5 تن انواع مواد مخدر در قم کشف و ضبط شد، گفت: متاسفانه تقاضای عرضه مواد مخدر در استان، از حد معمول فراتر بوده که یکی از علت های عمده آن، عدم انجام کارهای فرهنگی در این زمینه است.

حاجی زاده با بیان اینکه پلیس قم، تمام تلاش خود را  برای نا امن کردن فعالیت خرده فروشان مواد مخدر انجام می دهد، اظهار کرد: بیشتر تمرکز ما روی محلات قم است و در این راستا سعی می کنیم تا تحت عنوان طرح های مختلف، این محلات را شناسایی کرده و با متخلفین برخورد کنیم که تاکنون در حوزه مبارزه با مواد مخدر به موفقیت 80 درصدی در استان دست یافته ایم.

وی تاکید کرد: والدین و خانواده ها،‌ متاسفانه یکی از عاملان اصلی هستند که با عدم نظارت و کنترل فرزندان، زمینه ی ورود جوانان خود را به تخلفات مربوط به مواد مخدر ایجاد می کنند؛ اوقات فراغت از جمله فصل تابستان یکی از زمان های مهم و حساسی است که احتمال ورود جوانان و نوجوانان به این فضاها بیشتر از اوقات دیگر است و این امر، مسئله نظارت و کنترل والدین را حساس تر می کند.

معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان قم،‌ بیان کرد: در گذشته مواد مخدر، بیشتر "پیرگزین" بود و افراد بالای 50 سال معمولا به سمت استفاده از مواد مخدر کشیده می شدند،‌ اما متاسفانه امروزه، با پدیده "جوان گزین" بودن استفاده مواد مخدر و تخلفات مربوط به آن روبرو هستیم.

وی با تاکید براینکه 25 تا 30 سال بیشترین سنی است که تخلفات مربوط به استفاده مواد مخدر اتفاق می افتد،‌ گفت: سرخوردگی، بیکاری، اوقات فراغت بیش از اندازه و ... در این رده سنی، ‌از مهم ترین عللی است که کشور ما را امروزه با پدیده "جوان گزین" بودن استفاده از مواد مخدر سوق داده است.

حاجی زاده عنوان کرد: یکی از نگرانی های عمده ما در زمینه استفاده از مواد مخدر،‌ علاوه بر "جوان گزین" شدن آن،‌ نوع مواد مخدر صنعتی است که آثار مخرب آن بسیار زیاد و غیرقابل جبران است، چه بسا که بسیاری از درگیری ها، خشنونت ها و جرائم، در اثر استفاده از این مواد رخ می دهد.

معاون اجتماعی فرماندهی  نیروی انتظامی استان قم،‌ با اشاره به اینکه اخیرا در استان قم، شاهد مصرف بیش از حد سیگار و قلیان در فضاهای عمومی توسط بانوان هستیم،‌ گفت: سیگار و قلیان مواد مخدر مجازی هستند که قوانین سخت و جدی برای مبارزه با آن وجود ندارد؛ متاسفانه افرادی که مصرف کنندگان قلیان و سیگار هستند، ‌نسبت به آلودگی و استفاده از مواد مخدر استعداد بیشتری دارند، در حالی که اخیرا بی قیدی و بی خیالی برخی خانواده ها را در استفاده از این مواد مخدر مجاز بیشتر مشاهده می کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از فضاهایی که بانوان و خانواده ها را در دام اعتیاد به مواد مخدر می اندازد،‌ برخی باشگاه های تناسب اندامی است که به بهانه لاغری و تناسب اندام،‌ برخی  مواد مخدر  را در اختیار بانوان قرار داده و یا آْن ها را فریب می دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند

سرهنگ مصطفی صادق زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان اردستنان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد افیونی در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این طرح ۴۱ نفر معتاد متجاهر از سطح محلات هدف جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی و با انجام کار دقیق اطلاعاتی نیز تعداد ۲۲ خرده فروش مواد مخدر شناسایی و در چند عملیات کاملاً هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان خاطر نشان کرد: از شهروندان عزیز انتظار داریم هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص خرید و فروش مواد مخدر را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و مطمئن باشند که به موضوع رسیدگی و با این مجرمان برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

کد خبر 6097189

دیگر خبرها

  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!