Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:07:25 GMT

اوقات فراغت؛ چالش یا فرصت

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۶۷۴۳

اوقات فراغت؛ چالش یا فرصت

رئیس آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره گفت: اگر بدون برنامه‌ریزی و توجه به نیازها به برنامه‌های اوقات فراغت ورود شود، به عنوان یک چالش است اما اگر به صورت برنامه‌ریزی شده به آن پرداخته شود اهرمی برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌شمار می‌رود.

لعیا جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال 50 پایگاه غنی‌سازی اوقات فراغت برای دانش‌آموزان این شهرستان در تعطیلات تابستان پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز تعطیلات تابستانی و لزوم برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان، تصریح ‌کرد: ایجاد پایگاه‌های اوقات فراغت هر ساله روندی رو به رشد داشته و سال گذشته تعداد پایگاه‌ها را از 36 به 42 مورد و امسال نیز با استقرار این پایگاه‌ها در روستاها تعداد آن‌ها به 50 مورد رسید.

جعفری با بیان اینکه سال گذشته 6300 دانش‌آموز این شهرستان از برنامه‌ها و کلاس‌های اوقات فراغت بهره‌مند شدند، بیان کرد: امسال با توجه به افزایش تعداد و تنوع فعالیت پایگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود بین 7 تا 10 هزار نفر از خدمات این محل‌ها استفاده کنند.

وی تصریح ‌کرد: برای تنوع‌بخشی به فعالیت‌های پایگاه‌ها به حضور و همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای، جهادکشاورزی، اداره ورزش و جوانان و در مجموع اداره‌های مرتبط نیاز داریم.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان خرم‌دره با اشاره به محورهای کلاس‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان، خاطرنشان‌ کرد: محورهای ارتباطی، هویتی و بصیرتی، مهارت‌های علمی، فرهنگی و هنری، مهارت‌های حرفه‌ای، مهارت اقتصادی و اشتغال‌زایی و مهارت ورزش و سلامت نمونه‌هایی از محورهای فعالیت این پایگاه‌ها است.

این مسئول بیان کرد: رشد همه جانبه شخصیت دانش‌آموز، استمرار فعالیت پرورشی، ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی و ایجاد زمینه‌های سلامت روحی و روانی دانش‌آموزان از اهداف اصلی مورد نظر این طرح است.

وی اهتمام به تربیت اقتصادی، تحقق شعار سال و هر دانش‌آموز یک مهارت را نمونه‌ای از سیاست‌هایی عنوان کرد که این طرح به دنبال تحقق آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی

ابراهیم رسولی فر مسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین گفت: دانش آموزان علاقه فراوانی برای حضور در کلاس‌ها و دوره‌های تیراندازی دارند و با همکاری مربیان سپاه و تیپ ۸۲ صاحب الامر (عج) تا ۲۰ اردیبهشت ماه این روند ادامه دارد.

وی در رابطه با کلاس‌های میدان تیر شبیه سازی شده ویژه دختران دانش آموز نیز اضافه کرد: سالن‌های شبیه ساز تیراندازی یکی از ظرفیت‌های سپاه است که بیش از چهار هزار دانش آموز مدارس دخترانه با حضور در این سالن و تحت آموزش مربیان تخصصی، به صورت شبیه سازی با سلاح کلاشینکف تیراندازی خواهند کرد.

رسولی فر اضافه کرد: تمامی دانش آموزان مقاطع تحصیلی نهم، دهم و دوازدهم دختر و پسر که درس آمادگی دفاعی دارند، این درس را با رویکرد مهارت افزایی، تعمیق فرهنگ دفاع مقدس، ایثار، جهاد، ارزش‌های معنوی شهادت و مجاهدت در راه خدا فرا می‌گیرند.

این مسئول با اشاره به محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی عنوان کرد: محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی شامل آشنایی با اهداف آمادگی دفاعی، فرهنگ دفاع امنیت و اقتدار دفاعی انقلاب اسلامی و آشنایی با ساختار و اهداف سازمان بسیج و معارف دفاع مقدس و نیز دفاع نظامی شامل بخش‌های نظام جمع و رزم انفرادی، آشنایی با نیرو‌های مسلح، سربازی، سلاح شناسی و مهارت‌های تیراندازی و همچنین دفاع غیرنظامی شامل بخش‌های جنگ نرم، پدافند غیرعامل، امداد و نجات و اردو‌های عملی دفاع نظامی و اجرای میدان تیر است.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قزوین بیان کرد: برای اجرای این برنامه‌ها هماهنگی‌های مناسبی با اداره کل آموزش و پرورش استان و شورای معاونین، روسای مناطق ۱۴ گانه و همچنین مدیران مدارس به منظور برگزاری کلاس‌های تئوری و عملی درس آمادگی برای دانش آموزان شده است.

رسولی فر یادآور شد: این آموزش‌های تئوری و عملی برای نوجوانان و جوانان کشورمان مهم و اثرگذار است چرا که در سند تحول آموزش و پرورش و در سند اعتلای سازمان بسیج، تربیت جوان مومن انقلابی و پای کار برای نظام از اهداف اصلی این اسناد بوده و به نوعی مقدمه سازی و کادرسازی برای ظهور منجی عالم بشریت به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت