Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری «نووستی»، اعلام کرد که مقامات مسکو بسیار متاسف هستند که واشنگتن خط مشی غیرمسئولانه‌ای در برخورد با ایران در پیش گرفته و اعمال فشارهای شدید و بدون ترمزی را بر تهران در پیش گرفته است.

وی گفت: «خط مشی لغو توافقات و فشارهای شدید که بدون هیچ ترمزی بر مقامات تهران، ملت ایران و رهبران این کشور ادامه دارد، تنها منجر به افزایش مشکلات بالقوه در منطقه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با کمال تاسف اعلام می کنیم، بزرگ ترین کشور جهان از لحاظ توان بالقوه نظامی و امکانات اقتصادی سیاست غیرمسئولانه‌ای را در این رابطه دنبال می‌کند. این واقعیتی است که ما با آن مواجه هستیم.»

 معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو به طرف‌های شرکت کننده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پیشنهادات مختلفی را برای حفظ توافق هسته‌ای  ارائه کرده و از همه آنها می‌خواهد تا خویشتن داری کنند.

ریابکوف توضیح داد: «همه، از جمله شرکای اروپایی، ما باید خویشتن دار باشند. در حالی که متأسفانه آنها نیز اخیراً صدای خود را به روی ایران بلند کرده‌اند که این مسئله کمکی به حل و فصل اوضاع نمی‌کند. من این مسئله را با مسئولیت کامل اعلام می کنم، ما معتقد هستیم که روش‌های مختلفی، از جمله تشکیل نشست کمیسیون برجام می‌تواند آسیب های وارده به توافقنامه هسته‌ای را به حداقل برساند. در این رابطه برخی طرح‌ها هستند که ما به شرکای ایرانی و دیگر طرفین برجام ارائه کرده‌ایم.»  

ریابکوف تأکید کرد که در این زمینه مسلماً بازی سیاست بزرگ و در سطح بالایی جریان دارد که بهتر است در سطح کابینه وزراء به آن پرداخته شود.

 پیشرفت در طرح مدرن‌سازی راکتور هسته‌ای اراک
معاون وزیر خارجه روسیه در پاسخ به سئوالی همچنین اعلام کرد که طرح مدرنیزه سازی راکتور هسته‌ای در شهر اراک ایران به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای رسیده است.

ریابکوف گفت: «راکتور اراک ازجمله پروژه‌های فعال در چارچوب توافقنامه هسته‌ای است که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در آن، از جمله عملکرد چندجانبه آن صورت گرفته است. ما شنیده‌ایم که در تهران اعلام شده سطح غنی سازی اورانیوم  که در چارچوب برجام 3.67 درصد اعلام شده، افزایش می یابد. این مسئله بسیار جدی و بیشتر یک انتخاب سیاسی است. ما از همه می‌خواهیم که خویشتن داری بیشتری از خود نشان دهند و در این زمینه روسیه به تلاش خود برای باقی ماندن ایران در چارچوب توافقات برجام ادامه می دهد تا فرمول "کمتر در ازای کمتر" تحقق پیدا نکند.» کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند