Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@09:09:59 GMT

راهکاری برای جلوگیری ازابتلا به عفونت

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۸۶۶۱

راهکاری برای جلوگیری ازابتلا به عفونت


 شست‌وشوی دست‌ها، لباس‌ها و سطوح مختلف در زمان مناسب، کلید حفظ بهداشت محل زندگی است، اما یک‌چهارم از مردم معتقدند این اقدامات اهمیتی ندارند. رعایت صحیح بهداشت محل زندگی منجر به کاهش عفونت‌ها و مقاومت دارویی باکتری‌ها می‌شود.
بر اساس این گزارش عموم مردم قادر به تشخیص تفاوت موجود بین غبار، میکروب‌ها، پاکیزگی و بهداشت نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در نظرسنجی که از دو هزار

نفر انجام شد، ۲۳ درصد معتقد بودند کودکان باید در معرض آلودگی میکروب‌های خطرناک قرار گیرند تا سیستم ایمنی بدن آن‌ها شکل بگیرد. اما به اعتقاد متخصصان این باور اشتباهی است که موجب ابتلا کودکان به عفونت‌های خطرناک خواهد شد.
در واقع متخصصان معتقدند برای جلوگیری از انتشار میکروب‌های مضر، مردم باید بر پاکیزگی محل‌های خاص در زمان‌های خاص تمرکز کنند، حتی اگر این محل‌ها در ظاهر پاکیزه باشند. شست‌وشوی دست‌ها به ویژه پس از آشپزی، استفاده از سرویس بهداشتی، سرفه، عطسه، رسیدگی به حیوانات خانگی و مراقبت از بیماران مبتلا به انواع بیماری، امری ضروری است.
همچنین نظافت سطوح آشپزخانه و تخته گوشت پس از آماده کردن مواد غذایی خام مانند گوشت و پیش از آماده کردن مواد غذایی مانند ساندویچ و اسنک بسیار مهم است.
کف منزل و مبلمان ممکن است غبارآلود به نظر برسد، اما معمولاً این سطوح دربرگیرنده میکروب‌هایی هستند که خطر چندانی برای سلامت محسوب نمی‌شوند.
شست‌وشوی سطوح و ظروف با استفاده از آب گرم و صابون موجب جدا شدن باکتری‌ها از این سطوح می‌شود. اما برای نابودی کامل باکتری‌ها لازم است دمای آب مورد استفاده بیش از ۷۰ درجه سانتیگراد بوده و مدتی روی سطوح باقی بماند.   منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عفونت شست وشو رعایت بهداشت میکروب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه‌شنبه در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارتخانه، سیدمجتبی خیام‌نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملا تحقق‌پذیر است.
وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گتدم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.
خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکار‌های ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.
وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و درعین حال گفت: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیرو‌ها مستلزم اجرای آیین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.
خیام‌نکویی با بیان این که رییس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابرازداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهاد‌ها گرفته می‌شد که با دستور رییس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.
وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاهشناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاهشناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و ساز‌ها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شورا‌های راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای موسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شورا‌های راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند؛ بنابراین گزارش، در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارایه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.  

دیگر خبرها

  • چند بار باید دستان خود را بشوئید؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • جلوگیری از سوزاندن بقایای گیاهی کاه و کلش در گتوند 
  • تصویب طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، راهکاری برای معاملات شفاف در بازار مسکن
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی