Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورق‌های گالوانیزه نیازمند فناوری‌های فرآوری و تولید است. یکی از شرکت‌های فناور تولیدی داخلی با تولید ورق‌های نورد سرد و گرم، بخشی از نیاز صنعت به این محصول راهبردی را تأمین کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش مقاومت ورق‌های فلزی که کاربرد‌های گسترده‌شان را در صنایع گوناگون مانند خودروسازی به رخ کشیده اند یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان فرآورده‌های فلزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حال، یکی از شرکت‌های فناور با تکیه بر تجربه و دانش بومی توانسته است انواع ورق‌های فلزی را به تولید انبوه برساند.

مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر، با بیان این‌که ورق گالوانیزه یکی از تولیدات این واحد فناور و جزو نیاز‌های مهم صنعت به شمار می‌رود، افزود: در حال حاضر با تولید ورق‌های فولادی نورد با سختی بالا، ورق سرد آنیل شده و ورق گرم اسیدشویی‌شده است.

عزیز قنواتی با اشاره به تفاوت ساختاری و کاربردی میان ورق‌های نورد سرد و گرم گفت: در فرآیند نورد گرم، ورق‌های فولادی در دمای بالاتر از ۹۲۶ درجه سانتی‌گراد متبلور می‌شود. در این دما شکل‌دهی به ورقه آسان‌تر است و می‌توان ورق‌های بزرگتری ساخت.

وی با بیان این‌که در فرآیند فولاد، سرد فولاد در دمای پایین شکل دهی می‌شود، افزود: هنگامی که دمای فولاد کاهش پیدا می‌کند، حجم آن نیز کم می‌شود بنابراین میزان کنترل برای تغییر سایز و شکل فولاد در دمای بالا در مقایسه با نورد سرد کمتر است. دراین نوع نورد، محصول در قالب‌های دمای پایین قرار می‌گیرد و قطعه، پس از نورد آنیلی تا دمای اتاق سرد می‌شود.

این فعال فناور با اشاره به فرآیند فناورانه فرآوری و فرم دهی خطوط نورد گفت: محصولات خط نورد سرد، در یک فرآیند مداوم و پیوسته، پس از شست‌وشو و تمیزکاری، احیا، اکسید‌های سطحی، عملیات حرارتی و تنظیم خواص متالوژیکی از وان مذاب روی عبور کرده و گالوانیزه می‌شوند. بعد از عملیات گالوانیزه، عملیات تکمیلی روی ورق پیاده می‌شود.

قنواتی با بیان این‌که خط تولید گالوانیزه با توانمندی بومی و با سرمایه گذاری پایین‌تر از نمونه خارجی راه‌اندازی شده است افزود: خط گالوانیزه، با به‌کارگیری توان داخلی و فناوری بومی با هزینه‌ای پایین‌تر از شرکت‌های خارجی اجرا شد.

وی با بیان این‌که تولیدات این شرکت ضمن تأمن نیاز‌های داخلی صنعت، به بازار‌های منطقه نیز ورود پیدا کرد، گفت: سال گذشته بیش از ۱۳۷ هزارتن از فرآورده‌ها گالوانیزه به بازار داخلی تزریق شد و امسال نیز با رشد مطلوبی نسبت به سال گذشته تولید خواهیم داشت.

این فعال فناور با اشاره به این‌که حمایت از تولید ایران ساخت این محصول صرفه‌جویی ارزی و اشتغال آفرینی را به ارمغان آورده است، اظهار کرد: با ساخت تجهیزات و ماشین‌آلات به کمک دانش فنی بومی، ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، بخشی از هزینه‌ها برای واردات این محصولات متوقف شد.

قنواتی همچنین اشتغال برای تعداد بیش از ۱۰۰ نفر از متخصصان و دانش آموختگان جوان را یکی از مزیت‌های فعالیت این واحد تولید فناور دانست و گفت: فولاد امیرکبیر کاشان از جوانان در این واحد تولید بهره برده است و علاوه بر اشتغال مستقیم، برای تعداد قابل توجهی به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری ایرانی ورق گالوانیزه اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید قزل آلا به ۱۱۰ هزارتن می‌رسد

آرش نبی زاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا در عمده فروشی تهران ۱۵۵ هزار تومان تا ۱۵۶ هزار تومان و سالمون ۱۶۵ هزار تومان است.

به گفته او، بنابر آمار سال گذشته ۱۳۰ میلیون قطعه تخم چشم زده وارد شد که امسال ۱۵ میلیون قطعه کاهش داشته است که براین اساس تولید ۸ تا ۱۰ هزار تن کمتر خواهد بود.

نبی زاده ادامه داد: سال گذشته ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزارتن قزل آلا تولید شد که امسال پیش بینی می‌شود تولید به ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزارتن برسد که کاهش تولید بازار قزل آلا را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی درباره آخرین وضعیت صادرات قزل آلا افزود: طبق روال همه ساله صادرات در ماه های ابتدایی سال رونقی ندارد و از برج ۴ و ۵، صادرات آغاز می شود.

او با بیان اینکه امکان تامین تخم چشم زده و بی نیازی از واردات وجود دارد، گفت: گرچه امکان تامین نیاز کشور در داخل وجود دارد، اما پایین بودن کیفیت تخم چشم زده داخلی موجب شده تا تولیدکنندگان رغبتی به خرید نداشته باشند، درحالیکه با ارتقای کیفیت تقاضا برای خرید تخم‌چشم زده داخلی افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول
  • چرا در پروژه ها از سینی کابل گالوانیزه برق استفاده می کنند؟
  • تولید قزل آلا به ۱۱۰ هزارتن می‌رسد
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد