Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز آزمون جهاد دانشگاهی دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون استخدامی مشاغل آتش‌نشانی را منتشر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از جهاد دانشگاهی، سید عزیز آشنا، مدیر مرکز آزمون استخدامی مشاغل عملیاتی آتش‌نشانی گفت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با همکاری استانداری‌های سراسر کشور و مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، آزمون ۱۹ را برای ۴ رشته شغلی و استخدام حدود ۴۰۰۰ نفر برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه آزمون مشاغل آتش‌نشانی در مردادماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود، افزود: علاقه‌مندان به ثبت نام در این آزمون می‌توانند از۱۰مرداد ۹۸ به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir مراجعه و ضمن مطالعه کامل دفترچه راهنمای آزمون و شرایط و ضوابط مندرج در آن نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام کنند.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اظهار کرد: خرید توکن برای ثبت نام به مدت ۹ روز از ۱۰ لغایت ۱۸ تیرماه و ثبت نام به مدت ۱۰ روز از ۱۰ لغایت ۱۹ تیر۹۸ و ویرایش اطلاعات وارد شده به مدت ۱۱ روز از ۱۰ تا ۲۰ تیر ماه ۹۸ انجام می‌شود. آزمون مشاغل آتش نشانی در روز ۱۸ مرداد ۹۸ برگزار خواهد شد.

آشنا افزود: شهر تهران در آزمون آتش‌نشانی سهمیه استخدامی ندارد و سایر شهر‌های استان تهران که لیست شغل محل‌های آنان در دفترچه راهنمای آزمون درج شده است از طریق این آزمون، استخدام در مشاغل آتش‌نشانی را انجام می‌دهند.

وی در رابطه با لیست مشاغلی که از طریق این آزمون، استخدام پیمانی برای آن‌ها انجام می‌شود؛ بیان کرد: آتش‌نشان، کاردان آتش‌نشان، راننده خودرو تندرو سنگین و کارشناس آتش‌نشان مشاغلی که از طریق این آزمون، استخدام پیمانی برای آن‌ها انجام می‌شود.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی عنوان کرد: علاقه‌مندان برای مشاهده لیست شغل محل‌ها حتما باید دفترچه راهنمای آزمون مشاغل آتش نشانی را از سایت www.hrtc.ir دریافت و مطالعه کنند.

آشنا تصریح کرد: آزمون علمی در دو بخش عمومی و اختصاصی برگزار می‌شود. مواد آزمون عمومی و اختصاصی در دفترچه راهنمای آزمون شرح داده شده است.

وی افزود: همچنین آزمون در دو بخش علمی و عملی برگزار می‌شود. آزمون علمی به صورت کتبی و سوالات چهار جوابی برگزار می‌شود که هر پاسخ صحیح یک امتیاز مثبت و هر پاسخ غلط نیز یک سوم امتیاز منفی دارد.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی تاکید کرد: حد نصاب قبولی در آزمون علمی، بر اساس شغل محل‌ها تعیین می‌شود و معرفی شدگان چند برابر ظرفیت در این مرحله به آزمون عملی راه می‌یابند. امتیاز آزمون علمی بر اساس ۴۰ درصد نمره عمومی و ۶۰ درصد نمره اختصاصی محاسبه می‌شود.

مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی یادآور شد: آزمون عملی شامل ارزیابی عمومی در شش مرحله شامل پرش طول، دو ۹×۴ متر، دو ۴۵ متر، دو ۵۴۰ متر، دراز نشست، بارفیکس یا کشش از میله از داوطلبین به عمل می‌آید و ارزیابی تخصصی در سه مرحله شامل حمل دو عدد خاموش کننده آتش با وزن شش کیلوگرم در مسیر ۵۰×۲ متر، حمل دو عدد لوله نواری دو و نیم اینچ در مسیر ۵۰ متر مستقیم و حمل نردبان ۳ متری آلومینیومی در مسیر ۴۵ متر مستقیم است.

آشنا ادامه داد: انتخاب نهایی داوطلبان بر اساس نتایج آزمون عملی و کسب حداقل ۴۰۰ امتیاز از مجموع ۹۰۰ امتیاز آزمون عملی بر اساس نمرات فصلی آنان با در نظر گرفتن سهمیه امتیازات قانونی به تعداد یک برابر ظرفیت پذیرش «نفر اصلی» به گزینش معرفی خواهند شد که اسامی افراد مذکور در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir اعلام می‌شود.

 وی در پایان خاطر نشان کرد: داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۳۰ سال سن برای مدارک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم و داشتن حداقل ۱۸ و حداکثر ۳۵ سال سن برای مدارک تحصیلی کارشناسی و بالاتر برای شرکت در آزمون مجازاست.

برای دانلود دفترچه کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش

رییس جهاددانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شود.

حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد. 

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته ۶۵ آزمون برای دستگاه‌های مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمون‌های آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند. 

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی (https://hrtc.ir) اعلام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش