Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم صنگوری سواری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: مرکز مدیریت دولتی از سال ۱۳۱۴ به صورت مدون آموزش‌های کارمندان در برنامه‌های دولت قرار گرفت.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۲۷ جز برنامه‌های مصوب قرار گرفت و این کار منجر به تأسیس و تشکیل مرکز آموزش مدیریت دولتی در سال ۱۳۴۸ طبق ماده ۴۴ قانون استخدام کشوری ذیل سازمان امور اداری و استخدامی کشوری برای آموزش کارمندان دولت در کوتاه مدت و بلندمدت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز آموزش وپژوهش های توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان عنوان کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی از سال ۱۳۷۲ در استان‌ها تشکیل شد و در خوزستان از سال ۷۲ تا ۸۲ درگیر آموزش‌های بلندمدت بودیم.

صنگوری سواری گفت: با توجه به پیروزی انقلاب اسلامی و ضرورت تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد مرکز آموزش مدیریت دولتی بیشتر در حوزه آموزش‌های بلندمدت کار کرد.

وی افزود: طی بازه زمانی ده ساله ۷۲ تا ۸۲، ۱۲۸۰ نفر در رده کاردانی، ۷۹۹ نفر در رده کارشناسی و ۱۵۶۶ نفر در رده کارشناسی ارشد فارغ التحصیل داشتیم.

مدیر مرکز آموزش وپژوهشهای توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان گفت: به طور کلی طی این مدت ۳۶۴۶ نفر فارغ التحصیل داشتیم که مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی بودند که توانستند در این مرکز گواهی‌های لازم را دریافت کنند.

صنگوری سواری با بیان اینکه مرکز آموزش مدیریت دولتی در این مدت دچار تغییر و تحولاتی شد، یادآور شد: در سال ۸۱ با سازمان برنامه و بودجه ادغام و مدیریت پژوهش تشکیل و در سال ۸۶ با استانداری ادغام و در سال ۹۴ دوباره احیا شد و با عنوان مرکز آموزش وپژوهشهای توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان شکل گرفت.

وی اضافه کرد: از سال ۸۴ و پس از احیای مجدد مرکز آموزش مدیریت دولتی ۴۲۷۱ دوره برای کارمندان اجرا شد که در این دوره‌ها ۱۶۰ هزار و ۹۳۲ نفر شرکت کردند و۳ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۶۵۴ نفر ساعت به مدیران و کارکنان دولت آموزش دادیم.

مدیر مرکز آموزش وپژوهش های توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان بیان کرد: یکی از دستاوردهای مرکز آموزش مدیریت دولتی تهیه و تدوین طرح جامع نظام ارزیابی آموزشی دستگاه‌های دولتی است.

وی افزود: این طرح طی دوسال اخیر در حال اجرا است که از این طریق توانستیم وضعیت آموزشی استان را در چهار بخش تولیدی، اقتصادی و زیربنایی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، شرکت‌های دولتی و بخش عمومی و فرهنگی و اجتماعی شناسایی کنیم.

صنگوری سواری بیان کرد: آمار نشان می‌دهد که طی سال‌های گذشته در این بخش‌ها ۶۸ دستگاه دولتی ارزیابی شد که ۶ میلیون و ۹۲۴ هزار و ۴۵۰ نفر ساعت در این ۶۸ دستگاه اجرایی آموزش داشته ایم.

مدیر مرکز آموزش وپژوهش های توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان اضافه کرد: سرانه آموزشی مدیران استان که قانونا ۶۰ ساعت و در خوزستان ۷۶ ساعت و سرانه آموزشی کارمندان ۴۰ ساعت و در خوزستان ۴۷ ساعت است.

وی با بیان اینکه زنان در خوزستان مشارکت خوبی در دوره‌های آموزشی برگزار شده داشتند، گفت: ما در بخش آموزش در حوزه بین المللی نگاه ویژه ای به عراق و استان‌های مجاور خود یعنی میسان و بصره داریم و دیدارها و مذاکرات متعددی را با آنها داشتیم.

صنگوری سواری افزود: در سال گذشته ۴۰ دوره غیرحضوری با رقم ۲۲ هزار و ۵۸۶ نفر ساعت در استان برگزار شد و ۶۴ عنوان جدید آموزشی شغلی تدوین و به سازمان امور اداری و استخدامی کشور ارسال شد.

مدیر مرکز آموزش وپژوهشهای توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان بیان کرد: در بخش خصوصی طی سال‌های گذشته به ۱۳ مرکز خصوصی مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی داده شد.

وی یادآور شد: طی دوسال گذشته ۴۰ دوره آموزشی حقوق شهروندی به مدت ۱۰ هزار ۴۰۸ نفر ساعت و در بخش بهبود مدیریت ۲۷۵ دوره با مشارکت ۸۱۰۸ نفر و به مدت ۷۰ هزار و ۶۲۰ نفر ساعت برگزار شد.

صنگوری سواری ادامه داد: در بخش پژوهشی و اعتبارات یک درصد مصوب از ۲۵ دستگاه اجرایی که از بودجه دولتی استفاده می‌کنند ۷۹ طرح پژوهشی دریافت شد که از این رقم ۳۲ طرح مورد موافقت کارگروه مربوطه قرار گرفت.

مدیر مرکز آموزش وپژوهش های توسعه وآینده نگری سازمان برنامه و بودجه خوزستان با بیان اینکه ۲ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این ۳۲ طرح اختصاص یافت، گفت: از جمله کارهای اساسی ما تدوبن دانشنامه پژوهش‌های دستگاه‌های اجرایی در برنامه پنجم توسعه بود که براساس آن در برنامه پنجم توسعه ۳۵۶۶ طرح پژوهشی در دستگاه‌های اجرایی اجرا شده که غالباً در حوزه پزشکی و سلامت بوده است.

وی ادامه داد: نخستین سامانه مدیریت دانش کشور در خوزستان و در سازمان برنامه و بودجه استان راه اندازی شد.

کد خبر 4651687

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خوزستان سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان برگزاری دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد از راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد خبر داد و گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری اکبر ایازی امروز _ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در بازدید از مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد اظهار کرد: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبه‌رو شده است.

وی افزود: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد گفت: ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و… را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شد، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

ایازی با بیان این‌که در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، تصریح کرد: امسال و در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این‌که راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و… اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد، ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان چهارمحال‌وبختیاری از ادارات فعالی است که به‌صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

کد خبر 747682

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود