Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان بهزاد دهواری روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: امیدورایم با برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم در سریع‌ترین زمان ممکن عملیات زنده گیری و انتقال تمساح‌های مذکور را انجام دهیم.

وی گفت: امداد و نجات تمساح‌های گرفتار در حوضچه سد پیشین در اولویت کاری اداره حفاظت محیط زیست سرباز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرباز افزود: در پی بارندگی‌های بهاره در سرشاخه‌های ورودی سد پیشین و همسطح شدن تراز آب سد با سرریز، تمساح‌هایی که برای استراحت شبانه برروی سطح بتنی سرریز می آیند سر خورده و به داخل حوضچه آرامش سد می‌افتند که با توجه به وضعیت فیزیکی حوضچه امکان خروج طبیعی تمساح‌ها وجود ندارد.

وی بیان کرد: به همین دلیل تمساح‌ها توسط محیط بانان باید زنده گیری و مجدداً به دریاچه پشت سد انتقال و رها سازی شوند.

دهواری گفت: در همین زمینه سرپرست معاونت فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان به منظور بررسی وضعیت تمساح‌های گرفتار در حوضچه آرامش سد مذکور و اقداماتی که تاکنون برای حفاظت و جلوگیری از تلفات این تمساح‌ها توسط حفاظت محیط زیست شهرستان سرباز انجام شده از قبیل تأمین آب حوضچه آرامش بوسیله لوله، تغذیه دستی و زنده گیری تعدادی تمساح و انتقال به پشت سد بازدید کرد.

۹۹۲۳**۶۰۸۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست تمساح گاندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا لاهیجان‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در دهه ۸۰ تنها یک جداسازی پسماند خشک در کارخانه پسماند اصفهان انجام می‌شد و تا حدودی کود کمپوست تولید می‌شد که کیفیت لازم را نداشت، اما امروز به جایی رسیده که می‌توان ادعا کرد یک قطب مدیریت پسماند در کشور است.

وی افزود: سال‌ها پیش ۸۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی پسماند مجاز در کشور بود که در حال حاضر بسیار بالاتر رفته است، البته بخشی از اسناد به‌صورت غیر قانونی مدیریت می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: مدیریت پسماند یک صنعت در کشور است که می‌تواند علاوه بر حفاظت از محیط زیست در اشتغال نیز مؤثر باشد.

خبر در حال تکمیل است…

کد خبر 751659

دیگر خبرها

  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • قانون حمایت از خانواده و جوانی در محیط زیست گیلان اجرا می‌شود
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت