Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات امروز (چهارشنبه) بر خلاف ادعاهای آمریکا که ایران را به دست داشتن در حادثه‌ای که برای نفت‌کش‌ها در خلیج فارس تأکید کرد که ابوظبی نمی‌تواند بدون شواهد، کشور خاصی را در این حادثه متهم بخواند.

بنا بر گزارش برخی منابع خبری، بن زاید گفته است: «صادقانه باید گفت که ما نمی‌تواند انگشت اتهام را به سمت کشوری بگیریم در شرایطی که هیچ شواهدی در دست نداریم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دستگاه دیپلماسی امارات عربی متحده که به روسیه رفته و با همتای روس خود دیدار کرده است، ادامه داد: «در این خصوص، ما به شواهدی دقیق و قانع کننده احتیاج داریم».

پیش از این شبکه «راشاتودی» در گزارشی از کنفرانس مطبوعاتی وزرای خارجه روسیه و امارات نوشته بود، بن زاید گفته است:  «ما نمی‌خواهیم شاهد افزایش بیشتر تنش‌ها در منطقه خلیج [فارس] باشیم...ضمن اینکه نمی‌توانیم کشور خاصی را در خصوص حملات صورت گرفته علیه نفت‌کش‌ها [در این منطقه] متهم کنیم».

بنا بر این گزارش، وزیر امور خارجه امارات عربی متحده همچنین تأکید کرده که «اتفاقاتی که برای نفت‌کش‌ها در دریای عمان و [خلیج فارس] رخ داده، نتیجه اقدامی خرابکارانه بوده است».

این اظهارات امروز در شرایطی از جانب رئیس دستگاه دیپلماسی امارات مطرح شد که سایت یمنی «النجم الثاقب» اخیرا گزارش کرده بود، برخی مسؤولان حاشیه خلیج فارس با مقامات «موساد» دیدار کرده و در این جلسات بر تشکیل گروهی خرابکار توافق شده تا از آنها برای مأموریت‌هایی در اقیانوس هند و دریای عمان استفاده شود. 

اردیبهشت ماه امسال امارات اعلام کرد چهار کشتی اماراتی، سعودی و نروژی در بندر فجیره هدف حمله قرار گرفته‌اند. مقام‌های آمریکایی در تلاش برای ایجاد فضایی ضدایرانی و با استناد به اطلاعات دریافتی از رژیم صهیونیستی، ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کرده بودند. 

علاوه بر این، منابع خبری پنجشنبه هفته گذشته نیز از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. در جریان این حادثه نفتکش «فرانت آلتر»  با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ  که از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده و نفتکش «کوکوکا کوریجس» با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود، با حمله مواجه شدند.

این حادثه درست در زمان دیدار «شینزو آبه» نخست‌وزیر ژاپن و آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به وقوع پیوست و مقامات واشنگتن از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بدون ارائه هرگونه مستندی، ایران را عامل حمله به این نفتکش‌ها جلوه دادند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ علی محقق اظهار داشت: خلیج فارس همواره محل تلاقی شماری از کریدور‌ها بوده و توجه به اینکه بنادر ایرانی در این زنجیره ایفای نفش کنند بسیار مهم است.

وی افزود: در بحث یکپارچه نگری توجه به نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است که دانشگاه خلیج فارس می‌تواند نقش محوری در این موضوع داشته باشد.

محقق با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران به امنیت منطقه خلیج فارس توسط کشور‌های منطقه گفت: در راستای تحقق امنیت دریامحور تقویت همکاری‌های چند جانبه امنیتی از جمله مانور‌های مشترک نظامی مهم و پرمفهوم است.

رئیس اداره اسناد وزارت امورخارجه یادآور شد: رویکرد تقویت سیاست اهتمام به گسترش روابط با کشور‌های حاشیه خلیج فارس در سیاست‌های دولت سیزدهم مشهود است.

محقق با اشاره به اینکه تعاملات تاریخی و تمدنی خلیج فارس از موضوعات مورد توجه است گفت: نگاه استعماری در منطقه خلیج فارس از زمان پرتقالی‌ها و بریتانیایی‌ها که در این منطقه سیطره داشتند وجود داشته است.

وی افزود: این امر باعث شده بود تا کشور‌های استعماری همواره به دنبال این باشند که شمال خلیج فارس از جنوب آن جدا شود.

دیگر خبرها

  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • بارش باران در ۱۸ استان کشور/ خلیج فارس مواج می‌شود
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • حمله با قمه در لندن؛ مظنون بازداشت شد
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • تحریف صهیونیستی نام خلیج فارس + سند