Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ تابناک نوشت: حکایت بازداشت و محاکمه افرادی که در ابعاد کلان در عرصه‌های مختلف تخلفاتی چشمگیر مرتکب شده و هر یک سلطان یک چیز لقب گرفته‌اند، در آستانه فصل جدیدی قرار دارد؛ فصل شناختن سلطان کولر!

در روز‌هایی که گرمای هوا بی سابقه از راه رسیده و زندگی را برای شمار زیادی از هم‌وطنانمان دشوار کرده، انتشار جزئیات پرونده قاچاق انبوه کولرگازی در یک استان، موجب تعجب بسیاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعجب از این بابت که نشان می‌دهد، ظاهرا قاچاقچیان و سودجویان پیش بینی‌های بهتری از تابستان سوزان امسال داشته اند.

این را می‌شود از تأمل در جزییات پرونده‌ای دریافت که بر اساس تازه‌ترین گزارش ها، ۴۶ هزار کولر گازی قاچاق را شامل می‌شود. مجموعه بزرگی از کولر‌های گران قیمت که در اهواز ضبط شده‌اند و احتمالا برنامه‌ریزی‌هایی برای تأمین مالی خریدشان در دیگر کشور‌ها و قاچاقشان به ایران، به مدت‌ها قبل از رسیدن موج گرما به کشورمان بازمی‌گردد؛ به روز‌هایی که کشورمان اسیر سیلاب بود.

پروژه‌ای بزرگ که شاید در زمان شروع عاقلانه به نظر نمی‌رسید، چون کشورمان سیل‌آساترین بارش‌های چندین دهه خود را تجربه می‌کرد و خوزستان ـ که مبدأ شکل گیری این پرونده و مقصد قاچاق بوده ـ گرفتار سیلابی بی سابقه در دو قرن اخیر بود؛ سیلابی که این باور را به وجود آورده بود که تابستانی خنک در پیش است.

باوری که پرونده قاچاق ۴۶ هزار کولرگازی نشان می‌دهد، در ذهن برخی سودجویان جایی نداشته است. سودجویانی که مدتی است، دستشان رو شده و محموله عظیم شأن به دام افتاده و تکاپویی را برای رهاسازی آن در دستور کار قرار داده اند. تکاپویی شامل رایزنی در سطوح مختلف که ظاهرا راه به جایی نبرده و مثمر ثمر واقع نشده است.

این را می‌شود از سخنان روز گذشته جمال انصاری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی دریافت که تأکید کرد، «رأی پرونده قاچاق ۴۶ هزار کولر گازی در اهواز قطعی است» و در تشریح ماجرا افزود: «رأی این پرونده قطعی است و دستور توقفی برای اجرای آن وجود ندارد. پرونده به استان ابلاغ شده و پرونده در فرآیند اجراست.»

اظهارنظری که حکم ریختن آب پاکی بر دستان افرادی داشت که در تلاش بودند حکم این پرونده را بشکنند و کولر‌های قاچاق را روانه بازار کنند؛ تلاشی که یکی از خبرگزاری‌ها با انتشار تصاویری از آن پرده برداشت؛ تصاویری از چند نامه که در آن‌ها تاکید شده بود حکم پرونده متوقف شده و از آن فراتر، نشان می‌داد دستوری صادر شده که بر اساس آن باید این پرونده به تهران ارسال شود.

مستنداتی که رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بی اشاره به آن‌ها و ردشان، تلویحا تکذیبشان کرده و گفته، دستور توقفی برای اجرای حکم قطعی صادر شده وجود ندارد و پرونده در فرآیند اجرا قرار دارد. اجرای حکمی که بر اساس آن، هم وصول جریمه پیگیری خواهد شد و هم تعیین تکلیف کالا‌های قاچاق ضبط شده مشخص خواهد گردید.

اتفاقی که خوان آخر این پرونده را شکل خواهد داد، اما از آنجایی که برخی گزارش‌های حاشیه‌ای حکایت از افزایش قیمت کولرگازی در بازار و تنش‌های مالی در بازار این محصول در پی تشکیل این پرونده دارد و از این رو که شنیده‌ها و شایعات حکایت از ورود برخی مقامات و نهاد‌ها به این ماجرا دارد، به نظر کافی نیست، مگر آنکه در این خصوص نیز توضیحاتی به افکار عمومی داده شده و از آن مهم‌تر، چگونگی قاچاق این حجم بزرگ کالای قاچاق به کشور تشریح شود.

شرح جزئیاتی از پرونده که احتمالا به افشای سلسله تخلفاتی منجر خواهد شد که بعد مهم دیگری از پرونده را شکل می‌دهند؛ بعدی از پرونده که در آن اهمیت چندانی ندارد کالای قاچاق شده کولر گازی است و نیاز این روز‌های جامعه را شامل می‌شود یا کالایی دیگر، بلکه نشان می‌دهد حفره‌های منجر به شکل گیری این پرونده قاچاق بزرگ شناسایی شده و سازوکار‌هایی ویژه برای پرکردن آن در دستور کار قرار گرفته است.

تدابیری ویژه که این امیدواری را به وجود خواهد آورد که قرار نیست پرونده‌ای مشابه در آینده گشوده شود که در آن کولرگازی جایش را به کالایی دیگر داده و رایزنی‌ها در سطوح دیگری برای دخل و تصرف در پرونده به جریان افتاده و برخی مسئولان می‌کوشند با تأکید بر حکم قطعی پرونده و رد توقف حکم و تشریح روند قضایی، شائبه‌های شکل گرفته پیرامون آن پرونده‌ها را رفع کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال خوزستان سیل خوزستان قاچاق کولر قاچاق کولر گازی پرونده قاچاق کولر پرونده قاچاق کولر گازی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن باند قاچاق دختران

  به گزارش جام‌جم، سردار سعید  منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا در تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای دراین‌باره گفت:‌ پلیس به‌عنوان مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند. اقدامات و ماموریت‌های پلیس به‌ویژه ماموران امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود. 
   
متلاشی شدن باند فساد
 وی افزود: در یکی از این جرایم بین‌بخشی که به شکل نیمه‌آشکار و نیمه‌پنهان فعالیت می‌کرد و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بود، شناسایی و متلاشی شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر و در فاز دوم ۵۷ نفر بازداشت شدند. در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شدند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
 
قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان 
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهای تجارت مستهجن و غیراخلاقی خارج از کشور مشخص بود. در این عملیات اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان بازداشت و تحویل مراجع قضایی شدند.
   
پخش فیلم‌های غیراخلاقی دختران 
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِربِیت» نیز گفت: اعضای این گروه مجرمانه اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به‌صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیراخلاقی کرده بودند. دختران عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ ساله بودند که در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.
   
بازداشت ۵۰ مدل مستهجن 
وی به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز اشاره کرد و افزود: اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به‌سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی،پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتی آنها را مسدود کند. البته کار روی این پرونده به پایان نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور، تبعه یکی از کشورهای آمریکای‌جنوبی و ساکن کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد. در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهای مبتذل ایرانی و سطح یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند دارد. پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.
 
قاچاق به بهانه مسابقه دنس
سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره و خاطرنشان کرد: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و...کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به‌ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.
   
خانه‌های فساد شمال پایتخت 
وی گفت: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه‌ فساد در یکی از مناطق مرفه و شمال‌نشین تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت‌گرفته در فاز یک این پرونده هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و بازداشت شدند.

دیگر خبرها

  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • نجات صد‌ها پرنده کمیاب زینتی از چنگال قاچاقچیان در سیستان و بلوچستان
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • فروشگاه کولرگازی در تهران
  • بهترین گاز برای کولرهای گازی چیست؟
  • خوزستانی‌ها از چه کولر گازی‌هایی استفاده نکنند
  • کشف هزاران عدد دخانیات قاچاق در غرب تهران