Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@13:44:13 GMT

آیا خوابیدن با موی خیس خطرناک است؟

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۳۷۰۴

آیا خوابیدن با موی خیس خطرناک است؟

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ استحمام در شب و زمانی که می‌خواهید بعد از آن به رختخواب بروید می‌تواند برای سلامت موی شما ضرر داشته باشد و به همین دلیل است که اغلب پزشکان متخصص مو به بیماران توصیه می‌کنند که هیچگاه هنگام شب حمام نروند؛ در اینجا به معرفی برخی از مشکلاتی که خوابیدن با موی خیس برای شما به بار می‌آورد می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوابیدن با موی خیس بیمارتان می‌کند

اغلب مادران ما به ما توصیه می‌کنند تا هیچگاه با موی خیس نخوابیم، زیرا خوابیدن با موی خیس سبب بروز سرماخوردگی در بدن می‌شود؛ به دلیل خیس بودن موی سر و هوای سردی که در اتاق می‌پیچد و از آنجایی که شما خواب هستید و نمی‌توانید احساس سرما و گرما را به طور درستی متوجه شوید از این رو به بیماری سرماخوردگی مبتلا می‌شوید.

عفونت‌ قارچی، یکی از عوارض خوابیدن با موی خیس

حتی اگر هنگام شب سرما نخورید ممکن است به انواع عفونت‌های قارچی دچار شوید؛ پزشکان متخصص متوجه شده‌اند که موی خیس سریعاً باکتری‌هایی که روی رختخواب شما قرار دارد را به خود جذب کرده و سبب ایجاد و بروز بیماری‌های مختلف برای شما می‌شود.

شکسته شدن موی سر منجر به سردرد می‌شود

خوابیدن با موی خیس سبب شکسته شدن ساقه‌های مو می‌شود و شکستگی مو علاوه بر آن که منجر به زشت شدن مو‌های سر می‌شود روی شقیه‌های سر هم فشار وارد می‌کند و شمارا به انواع سردردها دچار می‌کند.

توصیه مهم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی

پزشکان متخصص پوست و مو توصیه می‌کنند که حتی اگر شب هم به حمام رفتید حتماً قبل از خوابیدن مو‌های خود را خشک کرده یا از یک کلاه حوله‌ای مخصوص استفاده کنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوست سرما سلامت مشکلات مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • وضعیت خطرناک روستای زرانگوش بدره بر اثر سیلاب