Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی گفت: با جمع‌بندی‌های صورت گرفته در کمیته سیاسی مجمع مجالس آسیایی عموم کشورها به دلیل تنوع در قوم‌ها، دین‌ها و نژاد‌های مختلف در آسیا تشکیل پارلمانی با جنبه‌های مشورتی احساس می‌شود. ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۱ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محسن کوهکن عصر امروز در نشست خبری کمیته سیاسی مجمع مجالس آسیایی در هتل کوثر اصفهان اظهار داشت:  این اجلاس با موافقت رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نهایت تلاش برای هر چه بهتر برگزار شدن این اجلاس صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اعضای این نشست رضایت خود را از میهمان‌نوازی اصفهان اعلام داشتند و این فرصت به خوبی مطرح شد تا شهر اصفهان میزبان خوبی برای این نشست باشد.

رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی خاطرنشان کرد: در سال 2013 در کشور پاکستان پیشنهاد تشکیل پارلمان آسیا مطرح شد و اعضای این نشست با حساسیت خاصی این درخواست را مورد بررسی قرار دادند.

وی ادامه داد: از یک سو تاکید بر اهمیت تشکیل این پارلمان و از سوی دیگر به این دلیل که کشورهای آسیایی دارای فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف هستند این موضوع بررسی شد و  در جلسات نیز دغدغه‌های در این زمینه وجود داشت.

نشست کمیته سیاسی مجمع مجالس آسیایی در اصفهان به‌کار خود پایان داداصفهان| یکجانبه‌گرایی برخی کشورها عامل مشکلات در منطقه استاصفهان| پیشنهاد قطعنامه ایران با موضوع چند جانبه‌گرایی در نشست کمیته سیاسی مجمع مجالس آسیایی

کوهکن خاطرنشان کرد: دبیرخانه این نشست به این موضوع ورود پیدا کرد و سوالات مهمی را برای کشورها ارسال کرده و از آن‌ها درخواست شد تا به سوالات پاسخ دهند که آیا آسیا به پارلمانی شبیه به پارلمان اروپا نیاز دارد که مصوبات آن برای تمام اعضا اجرایی باشد و یا این‌که پارلمان تشکیل شده به صورت مشورتی تشکیل شود و الزامی در آن وجود نداشته باشد.

رئیس گروه مجمع مجالس آسیایی ادامه داد: با جمع‌بندی‌های صورت گرفته عموم کشورها به دلیل تنوع در قوم‌ها، دین‌ها و نژاد‌های مختلف در آسیا باید به سمت پارلمانی برویم که جنبه‌های مشورتی در آن وجود داشته باشد اما کشورهایی نیز در این بین وجود داشتند که بر تشکیل پارلمانی همانند پارلمان اروپا اتفاق نظر داشتند با این تفاوت که در پارلمان آسیایی تصمیمات خاصی برای کشورهای مورد نظر در آن پارلمان مورد اجرایی باشد.

وی بیان کرد: از دبیرخانه درخواست شد تا از نظرات کارشناس‌های مختلف در این زمینه استفاده شود و پیشنهادی نیز مبنی بر کارگروه پارلمان آسیا در حاشیه برگزاری نشست مجامع آسیایی برای ایراد نقطه نظرات مختلف مطرح شد.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم

به دنبال انتشار گزارش‌هایی، «الکساندر شالنبرگ» وزیر امور خارجه اتریش در نشست پارلمان گفت اتریش هیچ برنامه‌ای برای پیوستن به بلوک نظامی ناتو ندارد.

به گزارش ایسنا، پارلمان اتریش روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گزارش‌های اخیر رسانه‌ها درباره نامه‌ای به ناتو که در میان نویسندگان آن نمایندگانی از اتریش هستند، پرسش‌هایی را درباره نزدیک شدن این کشور به ناتو ایجاد کرده است.

پارلمان اتریش در این بیانیه به نقل از شالنبرگ اعلام کرد: «ما هیچ قصدی برای پیوستن به ناتو نداریم.»

با این حال وزیر امور خارجه اتریش اذعان کرد که کشورش به همراه ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند اطلاعات را با این اتحاد نظامی به اشتراک بگذارند و کشورهای بی‌طرف را قابل‌توجه نشان دهند. او افزود: «ما نمی‌خواهیم فراموش شویم.»

پیشتر روز سه‌شنبه روزنامه اتریشی «دی‌پرس» با استناد به نامه‌ای که دیپلمات‌ها به ناتو در دسامبر ۲۰۲۳ ارسال کردند و به دست این روزنامه رسیده، گزارش داد که اتریش، ایرلند، مالت و سوئیس قصد دارند روابط خود را با ناتو تقویت کنند.

به گزارش اسپوتنیک، نمایندگان کشورهای مذکور پیشنهادهای مشخصی را در مورد چگونگی توسعه همکاری ارائه می‌کنند، از امکان شرکت در رزمایش‌های مشترک اضافی برای افزایش «عملکرد متقابل» تا «دسترسی ویژه به اسناد و اطلاعات.» مورد اول از آن جهت حائز اهمیت است که سیستم‌های نظامی باید با یکدیگر هماهنگ باشند و ناتو استانداردها را تعیین می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان تشکیل شد
  • تشکیل کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • نشست زمین و ترکیدگی لوله در خیابان شهیدان کاظمی
  • سکاندار هیئت اسکی اصفهان مشخص شد
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد