Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:43:32 GMT

۶۰ مسجد در قم نیازمند بازسازی و مرمت است

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۴۳۳۷

۶۰ مسجد در قم نیازمند بازسازی و مرمت است

محمد خامه یار عصر چهارشنبه در نخستین جلسه شورای اقامه نماز قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: برای بازسازی مساجد هزینه هایی اختصاص پیدا کرده ولی مقدار آن کم می باشد.

در استان قم یک هزار و ۲۰۰ مسجد برای اقامه نماز جماعت وجود دارد.

وی با اشاره به شرایط خاص قم به لحاظ قرار داشتن در شاهراه مواصلاتی ۱۷ استان کشور گفت: حدود ۹۰ نماز خانه بین راهی در این استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامه یار در ادامه با اشاره به اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان موظف به تجهیز مدارس به نمازخانه است، تصریح کرد: تشکیل مجمع خیرین نمازخانه ساز برای مدارس ضروری است.

وی با اشاره به احداث نمازخانه های دو منظوره برای استفاده دانش آموزان و سایر افراد در منطقه پردیسان خواستار توسعه این مدارس در مناطق دیگر قم شد.

خامه یار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل کارگروه ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان در حوزه نماز گفت: این کارگروه عملکرد ۳۰ دستگاه را مورد ارزیابی قرار داد.

وی گفت: حدود ۱۸ دستگاه مکلف به امر مسجد سازی شدند، ولی قدمی در این راه برداشته نشده است.

خامه یار در عین حال وضعیت نمازخانه های ادارات قم را رضایت بخش دانست.

۵۶۴ امام جماعت به صورت ثابت در مداس قم حضور دارند

معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش قم نیز در این جلسه با بیان اینکه ۵۶۴ امام جمعت به صورت ثابت در مدارس قم حضور دارند اظهار داشت: وظیفه آنها فقط برگزاری نماز جماعت نیست بلکه شرکت در برنامه های مختلف فرهنگی و اردوهای داخل و خارج استان و تشکیل حلقه های صالحین نیز از جمله اقدام های آنهاست.

ناصر حمزه ای همچنین با اشاره به انجام هزینه ای بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال برای مفروش کردن نمازخانه های مدارس قم طی ۶ سال گذشته افزود: ۲۰ هزار متر مربع فرش برای مفروش کردن نمازخانه های مدارس استان نیاز است.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران

درگیری بین جوانان و نیروهای اشغالگر صهیونیست در بامداد روز جمعه در شرق شهر نابلس در شمال کرانه باختری اشغالی در حالی روی داد که آنها در حال تامین امنیت شهرک نشینان برای هجومشان به مقبره حضرت یوسف (ع) به مناسبت عید پسح یهودی بودند.

به گزارش ایسنا، شاهدان عینی گفتند: نیروهای بزرگی از ارتش اشغالگر به منطقه شرقی نابلس هجوم بردند تا از ورود شهرک نشینان به آرامگاه یوسف (ع) محافظت کنند.

آنها تاکید کردند که درگیری بین ده‌ها شهروند و ارتش رخ داد که در آن ارتش از گلوله‌های واقعی و بمب‌های گازی استفاده کرد.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیروهای اشغالگر به تعدادی از محله‌های شرقی نابلس نیز یورش بردند و قبل از عقب نشینی، خانه‌ها را تفتیش کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت: ارتش اشغالگر به اردوگاه بلاطه در شهر نابلس یورش برد و خانه‌ای را محاصره کرد.

منابع محلی از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در درگیری‌های مسلحانه پس از هجوم به این شهر خبر دادند.

«آرامگاه حضرت یوسف (ع)» در ضلع شرقی نابلس واقع است که تحت کنترل فلسطینیان است و شهرک نشینان ادعا می‌کنند که از زمان اشغال کرانه باختری توسط اسرائیل در سال ۱۹۶۷، این مکان مقدس برای آنها است.

همچنین از سوی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات خود در ورودی مسجد الاقصی و شهر قدیمی قدس اشغالی، ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی را در بامداد روز جمعه محدود کردند.

منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر از ورود ده‌ها جوان بیت المقدس و فلسطینی‌هایی از داخل اراضی اشغال شده در سال ۱۹۴۸ برای اقامه نماز صبح به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

هزاران نمازگزار با وجود محدودیت‌های صهیونیست‌ها توانستند خود را به مسجد الاقصی برسانند و در نمازخانه‌ها و صحن‌های آن نماز صبح را بخوانند و تا نماز جمعه در آنجا بمانند.

ده‌ها مرد و زن تبعیدی مستقر در مسجدالاقصی، علی‌رغم تهدیدها و محدودیت‌های اشغالگران، نماز صبح را در مجاورت مسجد الاقصی و در خیابان‌های شهر قدیمی در نزدیک‌ترین نقطه‌ای که می‌توانستند به جا آوردند.

همزمان با جشن موسوم به «پسح عبری» در چهارمین روز متوالی، نیروهای اشغالگر همچنان شهر اشغالی قدس را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند.

نیروهای اشغالگر به شدت در شهر قدیمی قدس مستقر شده‌اند و ادعا می‌کنند که جشن‌های شهرک نشینانی را که در روزهای گذشته یورش‌های تحریک آمیز انجام داده‌اند، تامین می‌کنند.

روز پنج شنبه بیش از ۱۶۷۹ شهرک نشین تحت حفاظت شدید امنیتی نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی هجوم بردند و در آنجا مراسم تلمودی برگزار کردند و نیروهای اشغالگر از حضور ساکنان و نمازگزاران در محل جلوگیری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • ۴۵ هزار فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی اقامه کردند
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)/ محدودیت‌ها در قدس اشغالی برای نمازگزاران
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس بیضا
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید