Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۳۰ دامداری متوسط مقیاس در این استان تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود، گفت: این دامداری‌ها ظرفیتی در حدود یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راسی دارند و با همکاری بانک کشاورزی ایجاد خواهند شد‌.به گزارش بلاغ، رضا حسینی امروز در مراسم اهدای ۵۰۰ سند مالکیت علوی در شاهین‌دژ که با حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه بانک کشاورزی آماده همکاری برای ایجاد ۳۰ دامداری‌ متوسط مقیاس در استان است، اظهار کرد: این دامداری‌ها با ظرفیت حدود یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راسی در راستای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان تا پایان سال جاری ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت نابسامان بازار شاهین‌دژ نیز اذعان کرد: به دلیل بلاتکلیفی صاحبان مشاغل بازار در مالیکت مغازه‌ها که در اختیار بنیاد مستضعفان هستند، هیچ گونه ساخت و ساز و تغییرات در بازار صورت نگرفته و از نظر اقتصادی وضعیت نابسامانی دارد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار آذربایجان‌غربی از مسؤولان بنیاد مستضعفان خواست در اهدای اسناد علوی به صاحبان مشاغل بازار سرعت بیشتری داشته باشند.

وی همچنین خواستار تشکیل اتاق فکر در شاهین‌دژ شد تا با شناساندن توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار در این خطه باشند.

حسینی همچنین در خصوص ایجاد گاوداری پنج هزار راسی در شاهین‌دژ نیز گفت: شرایط ایجاد این گاوداری تا یک ماه آینده بررسی و فراهم می‌شود تا بنیاد مستضعفان نیز نسبت به همکاری‌های لازم اقدام کند.

تاکنون ۲۷۰۰ سند مالکیت علوی در شاهین‌دژ اهدا شده است

فرماندار شاهین‌دژ نیز در این مراسم با بیان اینکه تاکنون دو هزار و ۷۰۰ سند مالکیت علوی در این شهرستان به صاحبان آنها اهدا شده است، افزود: این املاک با مساحت بالغ بر ۵۰۰ هزار مترمربع و ارزش ریالی بالغ بر ۱۱۵ میلیارد تومان اهدا شده‌اند‌.

ایوب آذین‌پور همچنین با اشاره به ۵۰۰ سند علوی اهدایی جدید نیز گفت: این املاک نیز ۸۸ هزار مترمربع مساحت داشته و بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان ارزش ریالی دارند.

وی حمام و تپه باستانی قاپان شاهین‌دژ را شناسه‌های تمدنی این شهرستان عنوان کرد و گفت: امیدواریم هرچه زودتر اسناد این اماکن تاریخی که جزو املاک علوی هستند، به میراث فرهنگی اهدا شود تا مورد مرمت و بهسازی قرار گرفته و در راستای توسعه گردشگری منطقه مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

فرماندار شاهین‌دژ همچنین خواستار اهدای اسناد علوی هشت مدرسه و اداره منابع طبیعی این شهرستان را به آموزش و پرورش و سازمان منابع طبیعی شد.

ظرفیت‌های بالقوه شاهین‌دژ مغفول مانده‌اند

امام جمعه شاهین‌دژ نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی این شهرستان گفت: متاسفانه شاهین‌دژ جزو شهرستان‌های محروم استان بوده و تمامی ظرفیت‌های آن مورد غفلت واقع شده است.

حجت‌الاسلام حسین فصیح‌نیا با انتقاد از روند اهدای اسناد مالکیت علوی خاطر نشان کرد: پذیرفتنی نیست مردم پس از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان به دنبال اخذ سند مالکیت مغازه‌ها و خانه‌ها باشند چرا که عدم تعلق خاطر در مالکیت باعث توقف ساخت و ساز و رونق اقتصادی در سطح شهرستان شده است.

به گزارش فارس، در پایان این مراسم اسناد ۱۴ ملک علوی به صورت نمادین به صاحبان آنها اهدا شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر فرزین رضازاده رئیس اورژانس آذربایجان غربی ظهر دوشنبه در آئین افتتاح این مرکز افزود: استفاده از دستگاه‌های موتور آمبولانس در کشور و در شهرهای پرترافیک در راستای کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار توسط کارشناسان اورژانس راه اندازی می‌شود.

وی افزود: در تلاشیم با استفاده از موتورلانس ها در شهرستان‌های پرترافیک استان و در ساعات پیک ترافیک، شاخص زمانی رسیدن بر بالین بیمار را کاهش دهیم.

مدیر حوادث دانشگاه ادامه داد: موتورلانس ها در شرایط بدی آب و هوا اعم از باران و برف به دلیل احتمال حادثه برای کارشناسان موتورلانس فعالیت نداشته و در شیفت‌های صبح و عصر فعال هستند.

این پایگاه، اولین پایگاه موتورلانسی در جنوب استان و شهرستان مهاباد و چهارمین پایگاه موتورلانسی فعال در استان آذربایجان غربی است.

پیش از این ۳ پایگاه موتورلانس در ارومیه، مرکز استان آذربایجان غربی فعال شده است.

شهرستان مهاباد با دارا بودن ۱۰ پایگاه اورژانس شامل ۴ پایگاه شهری، ۵ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه موتورلانس بصورت شبانه روزی خدمات اورژانسی را به مددجویان و مصدومین ارائه می‌دهد.

کد خبر 6092159

دیگر خبرها

  • مراسم گرامیداشت هفته معلم و عقیدتی سیاسی در خوی + تصاویر
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • آغاز عملیات حفر چاه عمیق زمین چمن فوتبال شهرستان پلدشت 
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی