Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صادق آبادی عصر چهارشنبه حاشیه بازدید جمعی از اعضای فراکسیون نفت و نیرو مجلس شورای اسلامی از پالایشگاه ستاره خلیج فارس بیان داشت: ۵۰ درصد گاز پارس جنوبی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس منتقل می‌شود و بنزین یورو ۵ تهیه و توزیع می‌شود. تلاش مجموعه وزارت نفت کشور را از تنگنا و مشکلات پیش روی نجات داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عدم راه اندازی ۳ فاز پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس کشور را شبیه ونزوئلا می‌کرد، خاطرنشان کرد: پالایشگاه‌های کشور شبانه روزی در حال تولید فرآورده‌های نفتی هستند و ذخیره نفت و بنزین در کشور مشابه ذخیره ارزی است. به خودکفایی تولید بنزین رسیده ایم و به مرحله ذخیره سازی رسیده ایم.

صادق آبادی عنوان کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس جزو پالایشگاه‌های نمونه کشور در تولید بنزین با کیفیت روز جهانی است. تولیدات این پالایشگاه جزو تولیدات با استاندارد درجه جهانی ارائه می‌شود.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه ۵۰ درصد بنزین و ۳۰ درصد نفت و گاز کشور در هرمزگان تولید می‌شود، ابرازداشت: از بهمن ماه بنزین و نفت‌گاز با استاندارد یورو در جایگاه‌های سوخت هرمزگان توزیع می‌شود.

صادق آبادی تصریح کرد: با رفع مرتفع شدن مشکلات در هرمزگان ظرفیت تولید پالایش میعانات گازی از ۳۶۰ به ۴۸۰ بشکه افزایش خواهد یافت

وی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت های مالی و افزایش تحریم ها و عدم توانایی برای ساخت فیزیکی فاز چهار پالایشگاه میعانات گازی در هرمزگان توسعه نرم افزاری را جایگزین توسعه فیزیکی قرار داده ایم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اضافه کرد: حساسیت نفت خام هم برای ما کم نیست و ما با طرحی به دنبال افزایش صد هزار بشکه‌ای در این بخش هستیم.

صادق آبادی تولید گازوئیل کشور را ۱۱۵ میلیون لیتر در روز و مصرف آن را ۹۵ میلیون لیتر در روز عنوان کرد و افزود: در بنزین نیز ۱۰۵ میلیون لیتر در روز تولید و ۹۵ میلیون لیتر در روز مصرف داریم.

وی ادامه داد: سیاست‌گذار حساسیتی بر افزایش مصرف ندارد و این به دلیل تامین سوخت از داخل است چرا که تولید داخلی بنزین نه بر واردات و نه بر صادرات اثری ندارد.

دیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: این میزان مصرف با این تعداد خودرو سازگاری ندارد و این عدد را می‌توان در گینس به عنوان آماری منفی ثبت کرد.

کد خبر 4652141

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا صادق آبادی وزارت نفت ایران پالایشگاه ستاره خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ضمن اشاره به اخباری مبنی بر آلودگی نفتی خاک خوزستان گفت: قانون خاک آماده و مصوبه‌هایش نیز ابلاغ شده و در حال پیگیری آن هستیم و در این باره بارها با وزیر نفت در خصوص چاه‌هایی که احداث می‌شود گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: از بالا که به خاک خوزستان نگاه می‌کنید چاه‌های نفت رها شده مشخص هستند که ما از وزارت نفت خواسته‌ایم این‌ها را ساماندهی کنند چون همین رهاسازی چاه‌های نفت بسیاری از منابع آبی و خاکی ما را دچار مشکل می‌کند.

سلاجقه ادامه داد: مشکلاتی نیز در زمینه خطوط انتقال میعانات در خلیج فارس و دریای عمان داریم یکی دو بار نشتی‌های صورت گرفته که البته تیم‌ها وارد عمل شده و سریعاً موضوع حل شده است و در آنجا نیز از ظرفیت وزارت نفت و ظرفیت‌های بین‌المللی برای تعویض لوله‌های انتقال میعانات استفاده می‌کنیم تا مشکل نشت هز لوله‌ها و کشتی‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود