Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@13:59:21 GMT

تاکید سران ژاپن و فرانسه بر حفظ امنیت تنگه هرمز

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۵۰۳۵

آفتاب‌‌نیوز :

نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهور فرانسه چهارشنبه ضمن دیدار باهم و پرداختن به مسائل دوجانبه، درباره آخرین وضعیت منطقه خلیج فارس به رایزنی پرداختند.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در نشست مطبوعاتی به همراه «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن بر افزایش روابط دفاع دریایی در منطقه ایندوپاسیفیک غربی تاکید کرده و نگرانی خود از شدت گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه را ابراز داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، ماکرون که برای شرکت در نشست جی-20 در اوساکای ژاپن به سرمی‌برد، در این نشست مطبوعاتی ابراز امیدواری کرد که تنش تجاری آمریکا و چین در اجلاس «جی-20» رفع شود.

وی سپس افزود که با نخست وزیر ژاپن در زمینه اطمینان از خلع سلاح هسته‌ای «قابل اطمینان» و «غیرقابل بازگشت» «ایران» و «کره شمالی» هم عقیده است.

به گزارش این منبع خبری، آبه شینزو نیز در این نشست مطبوعاتی اظهار داشت که حفظ امنیت «تنگه هرمز» حیاتی است.

این در حالی است که نخست‌وزیر ژاپن کمتر از دو هفته بعد از سفرش به تهران و دیدار با مقام‌های ارشد ایران، در مصاحبه با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت که این سفر با هدف تحقق صلح و امنیت در منطقه انجام شد.

آبه در پاسخ به این سؤال که «وضعیت کنونی خاورمیانه را چطور می‌بینید؟» گفت:‌ «صلح و ثبات در خاورمیانه از مسائل مهم است، هر چند که در سال‌های اخیر، وضعیت پیچیده‌تر شده است. ژاپن از حیث دین ، مذهب ، و قومیت و تاریخ بی‌طرف است و روابط خوبی با همه کشورهای خاورمیانه دارد. ما به دلیل وضعیت منحصر به‌فرد خود می‌توانیم با هدف تحقق صلح و ثبات در خاورمیانه، دیدگاه‌ها را با آمریکا تبادل کنیم.»

رئیس جمهور فرانسه نیز شب گذشته با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران گفت‌وگو کرد. بر اساس اعلام کاخ الیزه، این گفت‌وگوی تلفنی در راستای کاهش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا بود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ژاپن فرانسه تنگه هرمز امانوئل ماکرون آبه شینزو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت

عثمان خان جدون طی سخنانی در نشست شورای امنیت با موضوع فلسطین و خاورمیانه تاکید کرد که توقف نسل‌کشی در غزه، جلوگیری از تشدید جنگ و احیای روند صلح برای حل مساله فلسطین از وظایف اصلی شورای امنیت سازمان ملل است.

وی اظهار داشت: ما شاهد آنچه بیم آن را داشتیم، هستیم. اسرائیل درصدد گسترش جنگ غزه است که به شدت صلح و امنیت خاورمیانه و صلح جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سفیر پاکستان افزود که پس از تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری، لبنان، یمن و عراق، تجاوز به سرکنسولگری ایران در دمشق نیز صلح منطقه‌ای را به خطر انداخته است.

وی خواستار خویشتنداری و تنش‌زدایی در خاورمیانه شد و تاکید کرد: تا زمانی که ماشین جنگی اسرائیل در کشتار مداوم مردم غزه متوقف نشود، خطر بزرگی برای گسترش خشونت و جنگ وجود خواهد داشت و نه تنها خاورمیانه بلکه فراتر از آن را فرا خواهد گرفت.

عثمان جدون افزود: عضویت فلسطین در سازمان ملل گامی در جهت اصلاح بی عدالتی تاریخی و تایید حق تعیین سرنوشت آنها خواهد بود. همچنین این یک واقعیت سیاسی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به حل و فصل مناقشه فلسطین شامل تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف کمک کند.

وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • افزایش سرعت بادجنوب غربی/ تنگه هرمز متلاطم است
  • نخست‌وزیر سابق فرانسه مجرم شناخته شد
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان پنجم اردیبهشت
  • رشد ابر، رگبار باران و رعد وبرق در برخی نقاط هرمزگان، ۵ اردیبهشت
  • ناپایداری های جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش سرعت بادجنوب غربی