Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@01:04:37 GMT

ترک سیگار با اصلاح ژن تنباکو!

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۵۲۴۹

پژوهشگران آلمانی سعی دارند با استفاده از روش اصلاح ژن کریسپر، میزان نیکوتین تنباکو را کاهش دهند و به ترک سیگار کمک کنند. ناطقان: به نقل از فیوچریسم، گروهی از دانشمندان "دانشگاه فنی دورتموند"(TU Dortmund University) آلمان، روشی ارائه داده‌اند تا میزان نیکوتین گیاه تنباکو را تا ۹۹.۷ درصد کاهش دهند. آنها از روش مشهور اصلاح ژن موسوم به کریسپر استفاده کردند تا شش آنزیم این گیاه که به تولید محرک اعتیاد آور کمک می‌کنند، از کار بیاندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته پژوهشگران، در هر گرم از این تنباکوی جدید، فقط ۰.۰۴ میلی‌گرم نیکوتین وجود دارد که تقریباً غیرقابل تشخیص است.

اگرچه پیشتر مشخص شده که سیگارهای دارای نیکوتین پایین نیز به خاطر داشتن مواد سرطان‌زای دیگر، مضر هستند اما باز هم می‌توانند به افرادی که به سیگار کشیدن معتاد هستند، در ترک آن کمک کنند. پژوهش‌ها نشان داده‌اند هنگامی که افراد سیگاری، از سیگارهای دارای نیکوتین پایین استفاده می‌کنند، هرگز به سیگار کشیدن خود پایان نمی‌دهند.

اصلاح ژن کریسپر می‌تواند روش جالبی برای کمک به افراد سیگاری باشد. اگرچه استفاده از سیگارهای الکترونیکی نیز برای کمک به این افراد، در حال گسترش است اما روش اصلاح ژن کریسپر در مقایسه با آن، مؤثرتر و سالم‌تر خواهد بود.

از سوی دیگر، "سازمان غذا و داروی آمریکا"(FDA) نیز متقاعد شده که ارائه مجوز برای کاهش سطح نیکوتین می‌تواند راه حل مناسبی برای برطرف کردن مشکل افراد سیگاری باشد. دولت آمریکا در حال حاضر سعی دارد سیاست‌هایی را ارائه دهد که به معرفی استانداردهایی برای تولید محصولاتی منجر شوند که نیکوتین کمتری در آنها وجود دارد.

این پژوهش، در مجله "Plant Biotechnology Journal" به چاپ رسید. منبع: ایسنا برچسب ها: ترک سیگار ، اصلاح ژن ، تنباکو

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ترک سیگار اصلاح ژن تنباکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در آئین تجلیل از فعالان ورزشی حوزه محیط زیست که در نمایشگاه سلامت شهر بوستان لاله برگزار شد با تبریک روز و هفته ملی زمین پاک و هفته سلامت با اشاره به اینکه در کنار حفظ محیط زیست نیازمند توجه عمومی هستیم بیان داشت: مشارکت مردم برای نجات زمین از پلاستیک را مدنظر قرار دادیم و با این شعار به دنبال این بودیم که مردم را در این مسیر مشارکت دهیم.

وی اضافه کرد: پلاستیک ۴۰۰ سال طول می‌کشد که در زمین تجزیه شود و هریک مترمربع از خاک ۱۰۰ سال طول می‌کشد که تولید شود و این سخت است که خاک حاصلخیز و زمین حفاظت شده با پلاستیک آلوده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر روند طولانی تجزیه پلاستیک در طبیعت، این تجزیه برای خاک و زمین نیز عوارض جبران ناپذیری در پی دارد، گفت: میکروپلاست‌ها در طبیعت باقی می‌مانند. جانوران نیز از این میکرو پلاست‌ها استفاده کرده و ما نیز از همین جانورانی که چنین موادی را در تغذیه خود داشته‌اند استفاده می‌کنیم. این موضوع سلامت انسان را تهدید می‌کند و عامل مهمی در به خطر افتادن سلامت بدن افراد است.

مدیرکل توسعه پایدار و محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به اینکه هفته سلامت فرصت مغتنمی است که به سلامت جسم و در کنار آن روان توجه شود، اظهار داشت: یافته‌های علمی نشان می‌دهد میکرو پلاستیک‌ها ارتباط مستقیم در ابتلای افراد به سرطان دارد. کاهش استفاده از پلاستیک و انتشار میکرو پلاستیک‌ها در طبیعت هم به حفظ محیط زیست وهم به سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند و امیدواریم این با کاهش استفاده از محصولات پلاستیکی بتوانیم جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در استفاده نکردن از کیسه‌های پلاستیکی مجلس قوانینی را برای کاهش و جلوگیری از استفاده این نوع محصول به تصویب رسانده است، ادامه داد: استفاده کمتر از پلاستیک‌هایی که زیست تخریب‌پذیر نیستند. در سال ۱۴۰۲ تدوین استانداردی برای تعیین این نوع کیسه‌ها در دستورکار قرار گرفته است و از این پس تنها پلاستیک‌هایی که نشان استاندارد زیست تخریب‌پذیر داشته باشند در زمره محصولاتی قرار خواهند گرفت که امکان استفاده از آن باید بیشتر از گذشته در مراکز فروشگاهی و اصناف استفاده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر تهدید پلاستیک برای طبیعت و زمین، توسعه شهرنشینی و افزایش جمعیت چالش‌های و خطرات دیگری را برای زمین ایجاد کرده است توضیح داد: ته سیگار چالش جدید حوزه سلامت و محیط زیست است. ته سیگارها دارای انبوهی از سمی‌ترین فلزات سنگین به نام آرسنیک است که تمام حاصلخیزی و قدرت رشد زمین را از بین می‌برد. یکی از دلایل خشک شدن بسیاری از درختان در معابر عمومی است که ناشی از ته سیگارها به خاک و درختان منتقل می‌شود.

وی گفت: ۶۰ درصد از آلایندگی زمین مربوط به مواد شیمیایی و فلزات سنگین ناشی از آرسنیک است و به این دلیل ضرورت دارد با مشارکت مردم تلاش کنیم تا علاوه بر کاهش مصرف پلاستیک به موضوع فیلترهای سیگار و خودداری از رها کردن آن در فضای عمومی توجه بیشتری کنیم.

کد خبر 6087931

دیگر خبرها

  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • ویپ؛ وسیله‌ای برای ترک اعتیاد! و یا وسیله‌ای اعتیاد آور + فیلم
  • کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان
  • انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در زنجان کشف شد
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • یک تبلیغ ساختار شکن درباره سیگار (عکس)
  • سيگار هاي قاچاق ميلياردي در بجنورد
  • کشف ۳۷ هزار نخ سیگار قاچاق در بجنورد
  • ۳۷ هزار نخ سیگار قاچاق در بجنورد کشف شد
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت