Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد دریادداشتی گفته که فلسطینی‌ها باید تسلیم شوند.

بنا بر این گزارش، مقاله این نماینده صهیونیست که با عنوان «تسلیم شدن فلسطینی‌ها چه ایرادی دارد» در روزنامه «نیویورک‌تایمز»، مدعی شده که «علم به زمان دقیق تسلیم، نخستین گام برای صلح است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این مقاله با اشاره به برگزاری نشستی که این هفته در بحرین برگزار شد، مدعی شد که این نخستین گام در روند رونمایی از طرحی است که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان «طرح صلح فلسطینی-اسرائیلی» معرفی کرده است.

این نماینده صهیونیست در ادامه نوشت: «محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین و «صائب عریقات» مذاکره‌کننده ارشد فلسطینی به این دلیل که این طرح رویکردی جدیدی پیش نهاد کرده با آن مخالفند و گفته‌اند که این طرح در نطفه خفه شده و کنار آمدن با آن به معنای اعلام تسلیم کامل فلسطینیان است: اصلا مگر تسلیم فلسطینی‌ها چه ایرادی دارد؟»

دانون در پایان این مقاله به انتقاد از مقاومت فلسطینیان در برابر اشغالگری چند دهه‌ای رژیم صهیونیستی پرداخته و این ادعا را مطرح کرده که «این رویکرد برای [محمود] عباس و [صائب] عریقات همانند یک خودکشی ملی است».

نشست «صلح برای شکوفایی» در منامه، بحرین شب گذشته (سه‌شنبه) با «جرد کوشنر» مشاور رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا با هدف اجرای بخش اقتصادی طرح «معامله قرن» آغاز به کار کرده بود.  چارچوب برنامه واشنگتن در این خصوص شنبه گذشته از سوی کاخ سفید در 40 صفحه رونمایی شد که شامل پروژه‌های پیشنهادی، نظیر گذرگاه ارتباطی غزه به کرانه باختری بود.

دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین اما گفته است که کوشنر می‌خواهد فلسطینینان شهرک‌سازی‌ها و اشغالگری‌ها و توقف مقاومت برای جذب سرمایه‌گذاری‌ را بپذیرند. کوشنر سه‌شنبه شب در افتتاحیه کنفرانس بحرین در منامه مدعی شد که به «کمک طرح صلح پیشنهادی، آمریکا به دنبال بهبود وضعیت زندگی مردم اس و موضوعات مطرح شده تنها گام‌های نخست بوده و امیدواریم که این گام‌ها تحسین ملت فلسطین را به همراه داشته باشد».

معامله قرن طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه رژیم صهیونیستی با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.

به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس طی کمتر از یک سال گذشته در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین حزب‌الله

 

به گزارش تابناک به نقل از فلسطینی، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگانش تجهیزات تجسسی اشغالگران در پایگاه نظامی رامیا را با سلاح مناسب هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان همچنین تأکید کرد در پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به روستای میس الجبل در جنوب لبنان، رزمندگانش محل استقرار توپخانه و نظامیان دشمن صهیونیستی در پایگاه نظامی الزاعوره در شمال فلسطین اشغالی را با شلیک ده ها راکت کاتیوشا هدف قرار دادند که منجر به آتش سوزی گسترده شد.

حزب الله تأکید کرد که این عملیات در راستای حمایت از ملت مقاوم فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شرافتمند آن و در چارچوب پاسخ به جنایت هولناک دشمن صهیونیستی در روستای میس و شهادت و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان لبنانی صورت می گیرد.

از سوی دیگر، اصابت یک راکت شلیک شده از طرف لبنان به شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی، باعث به بار آوردن خسارت مالی به این شهرک شد.

مدیر این شهرک در این باره به رسانه های صهیونیست اعلام کرد که حمله راکتی مذکور باعث به بار آوردن خسارت زیاد و تخریب چند واحد مسکونی شهرک نشینان شده است.

هواپیماهای رژیم اشغالگر در واکنش به این عملیات مقاومت، اطراف روستای الطیبه در جنوب لبنان را بمباران کردند.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • مواضع رژیم صهیونیستی زیر آتش سنگین حزب‌الله
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • بمباران سراسر نوار غزه طی بامداد امروز
  • زخمی شدن یک نظامی صهیونیست در درگیری‌های طولکرم
  • پایان یورش بیش از ۱۲ ساعته نظامیان صهیونیست به شمال طولکرم
  • پایان یورش بیش از ۱۲ ساعته نظامیان صهیونیست به شمال طولکرم+ فیلم
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟