Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان در تحقیقات خود دریافتند که کارت‌های اعتباری، عابر بانک‌ها و صفحه کلید‌های دستگاه‌های پوز و خودپرداز بانک‌ها منبع انواع اقسام و میکروب‌ها و باکتری‌ها هستند که می‌توانند سلامت افراد را به خطر می‌اندازند.

بسیاری از افراد وقتی به مراکز خرید و فروشگاه مراجعه می‌کنند کارت بانکی خود را به صندوقدار یا فروشنده تحویل می‌دهند تا برایشان کارت بکشید و همین کار موجب انتقال میکروب‌ها و بیماری می‌شود و سلامت افراد به خطر می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطر انتقال میکروب از راه دستگاه‌های پوز و عابر بانک‌ها

بر اساس تحقیقات محققان دانشگاه تگزاس صفحه کلید دستگاه‌های پوز در رستوران‌ها و فروشگاه‌ها به دلیل آن که افراد بسیاری از آن‌ها استفاده می‌کنند سرشار از آلودگی و میکروب هستند و خطر انتقال بیماری را به دنبال دارند به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند که در هنگام استفاده از دستگاه‌های پوز عابر بانک‌ها ترجیحاً از دستکش یا خودکار برای فشار دادن کلید‌ها استفاده کرد.

آمیش آدالجا، یک پزشک و محقق ارشد در مرکز بهداشت هاپکینز بر اساس تحقیق وسیعی در ایالت متحده دریافته است که بسیاری از باکتری‌های خطرناک به کارت‌های اعتباری چسبیده بودند و حتی گونه‌های خاصی از باکتری روی این کارت‌های اعتباری شناسایی شدند.

بیش از ۳۰ هزار نوع باکتری در کارت‌های اعتباری

محققان بیش از ۳۰ هزار نوع باکتری در کارت‌های اعتباری و عابر بانک‌ها شناسایی کردند همچنین دیوید وستنبرگ استاد زیست شناسی دانشگاه میسوری آمریکا در تحقیقات خود نشان داد که بسیاری از باکتری‌ها از طریق پول و سکه به پوست انسان منتقل می‌شود البته بسیاری از این باکتری‌ها به دلیل آنکه منبع تغذیه غذایی بر روی پوست وجود ندارد از بین می‌رود، اما با این حال باید هنگام مصرف مواد غذایی باید دست‌ها را شست.

متخصصان توصیه می‌کنند که کارت‌های اعتباری خود را با دستمال‌های میکروفایبر یا ضد باکتری و ضد عفونی کننده‌های بر پایه الکل ضد عفونی کنند.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

بمب‌های میکروبی که در کارت خوان‌ها جاخوش کرده‌اند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی ها دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228396 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد