Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا حسین زاده در جلسه «کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید» ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز با بیان این که واحدهای تملیک شده توسط بانک ها، آنهایی هستند که از چرخه تولید خارج شده اند؛ افزود: بانک ملی ایران با تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف املاک تملیکی در همه استانها، با صاحبان این املاک وارد مذاکره شده و با در نظر گرفتن امتیازاتی، شرایط بازگرداندن املاک به صاحبانشان را مهیا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با تاکید بر این که عزم بانک ملی ایران، تحقق شعار سال و حمایت بی دریغ از تولید ملی است، ادامه داد: رونق تولید به معنای رونق اشتغال و افزایش رشد اقتصادی است که بدون شک در همه فعالیت های بانک، این موضوع مدنظر خواهد بود.
مدیرعامل بانک ملی ایران به کمک قابل توجه نظام بانکی برای برطرف کردن آسیب های ناشی از وقوع سیل نیز اشاره کرد و گفت: هم وطنان بسیاری در حادثه سیل امسال خسارت دیدند، اما نظام بانکی تلاش کرد از حداکثر توان خود برای جبران این خسارت استفاده کند، به طوری که نه تنها به مردم عزیز تسهیلاتی را پرداخت کرد، بلکه در بازسازی زیرساخت ها مانند مراکز آموزشی، راه ها، مراکز بهداشت و ... نیز به صورت فعال مشارکت داشته و دارد.
دکتر حسین زاده در ادامه انسجام و هماهنگی بین استاندار و مدیران دستگاه های مختلف اجرایی به ویژه بانک های استان البرز را یکی از مهمترین عوامل موفقیت این استان دانست و خاطرنشان کرد: وجود بخش خصوصی توانمند و پتانسیل بالای این استان در بخش صنعت و تولید، باعث شده نقش البرز در اقتصاد کشور پررنگ باشد.
وی افزود: اطلاعات موجود نشان می دهد استان البرز با وجود مساحت کم، سهم به سزایی در اقتصاد، تولید و اشتغال کشور دارد.
حسین زاده لزوم همکاری و هماهنگی بین شبکه بانکی و صندوق توسعه ملی را از عوامل جدی کمک به رونق تولید خواند و افزود: بانک ملی ایران در حوزه کمک به تولیدکنندگان به ویژه در بخش ارائه تسهیلات، بسیار شفاف و دقیق عمل کرده و اطلاعات موجود، حاکی از کمک بی شائبه به این بخش است.
موسی اسلامیان رئیس اداره امور شعب استان البرز بانک ملی ایران نیز در این نشست گزارشی از میزان اعطای تسهیلات این بانک در راستای رونق تولید، حمایت از اشتغال و روند رو به رشد اعطای تسهیلات ازدواج ارائه کرد.
دکتر محمود بهمنی نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر از خدمات نظام بانکی در این منطقه، گفت: استان البرز پتانسیل این را دارد که تمامی منابع جذب شده را در استان به صورت بهینه تخصیص دهد.
محمد جواد کولیوند نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا نیز از عملکرد نظام بانکی به ویژه بانک ملی ایران در استان البرز تقدیر کرد.
رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی هم در این جلسه از ارتباط مطلوب این صندوق با نظام بانکی سخن گفت و افزود: اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران در راستای رونق تولید و نیز حمایت از واحدهای تولیدی دانش بنیان، مورد تاکید مسئولان و روند جاری صندوق توسعه ملی است.
مرتضی شهید زاده با تقدیر از بانک ملی ایران به دلیل تعاملات بسیار بالا با صندوق توسعه ملی، همیاری نظام بانکی در اجرای منویات مقام معظم رهبری به منظور حمایت از بخش خصوصی و تامین منابع مالی مورد نیاز تولیدکنندگان فعالان اقتصادی را ستود.
در این جلسه همچنین از عملکرد بانک ملی ایران استان البرز در بخش رونق تولید با اهدای لوح تقدیر توسط استاندار تقدیر شد.

مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه سفر خود به استان البرز در نشستی صمیمی با کارکنان بانک ضمن تقدیر از عملکرد آنها، تاکید کرد که علاوه بر تکریم مشتریان و ارایه خدمات مطلوب بانکی در کمترین زمان، کارمزد محوری و سوددهی شعب باید مورد توجه باشد.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت