Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: با پیگیری‌های انجام شده ۲۹ قطعه زمین صنعتی راکد در شهرک صنعتی استان تعیین تکلیف شد. ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

علیرضا شفیع‌زاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهارداشت: جلسه‌ هیئت حل اختلاف و داوری برای تعیین تکلیف زمین‌های صنعتی راکد در شهرک‌های صنعتی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این جلسه 2 روزه پرونده‌‌ زمین‌های صنعتی مربوط به 29 متقاضی سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی شهرکرد و سامان 2 با مساحتی نزدیک به4.8 هکتار بررسی و به صدور رأی منتهی شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در رسیدگی به این پرونده‌ها که با حضور نماینده‌ سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به عنوان داور مرضی‌الطرفین و براساس مفاد مندرج در دفترچه قرارداد قانونی و لازم‌الاجرا است در نهایت آرای 19 قرارداد با مساحتی بالغ بر 2.9 هکتار به فسخ قطعی، 9 قرارداد به اعطای مهلت و یک پرونده نیز به انصراف منجر شد.

تهران| مجوز احداث شهرک صنعتی در اسلامشهر صادر شودحریق گسترده یک انبار در شهرک صنعتی شیراز؛ عملیات اطفاء ادامه داردتهران| روند تأمین آب شهرک صنعتی عباس‌آباد از سد ماملو تسریع می‌شود

شفیع‌زاده گفت: با توجه به هزینه‌های دولت برای آماده‌سازی زمین‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در صورت عدم اخذ پروانه‌ بهره‌برداری از سوی متقاضی سرمایه‌گذاری بر مبنای برنامه‌ زمان‌بندی و همچنین عدم ایفای تعهدات قرارداد موضوع تعیین تکلیف زمین‌ها با تشکیل جلسات هیئت حل اختلاف و داوری بررسی و آرای لازم بر مبنای توضیحات متقاضی صادر می‌شود.

وی ادامه داد: استان دارای 29 شهرک و ناحیه‌ صنعتی مصوب است که در حال حاضر در 21 مورد به متقاضیان سرمایه گذاری برای فعالیت‌های تولیدی و خدماتی، زمین مناسب واگذار می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41350/P/S6,54/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است