Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از احتمال چهار برابری وقوع سیلاب در سال‌های آینده خبر داد و گفت: ۱۵هزار میلیارد تومان از خسارت ۴۰ هزار میلیاردی سیلاب‌ها در حوزه راه و شهرسازی است. ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد شکرچی‌زاده صبح امروز در همایش درس‌هایی از سیل‌های اخیر کشور با اشاره به اینکه به اهداف برگزاری این همایش اظهار داشت: به دنبال آمادگی بیشتر دستگاه‌های مربوط در این حوزه چون مدیریت بحران، استانداری، راه و شهرسازی و آب منطقه‌ای در بحران‌هایی این چنینی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقوع زلزله‌های شدید و مهمی در کشورباعث شد تا مهندسی کشور به این حوزه جلب شود افزود: چون با سیلاب‌های فراگیر در کشور مواجه نبودیم و این اتفاق نیفتاده بود توجه جدی به این حوزه نشده است و متخصصان اعلام کردند که تغییر اقلیم باعث می‌شود احتمال وقوع سیلاب در سال‌های آینده چهار برابر شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید از این تجربیات سیل‌های اخیر در کشور استفاده کنیم که اگر در آینده با اتفاقات مشابه مواجه شدیم حجم خسارات ما به این اندازه نباشد گفت: در کره زمین با پدیده‌ای به اسم تغیر اقلیم روبه‌رو هستیم و به‌علت خشکسالی‌های طولانی آمادگی برای مقابله با فاجعه‌ای چون ، نظیر سیلاب‌های اخیر را نداشتیم.

وی با بیان اینکه باید بر تغییر مقداری از مفروضات مهندسی در طراحی پل‌ها برای بازگشت سیلاب و رعایت اصول اولیه توجه بیشتری داشته باشیم افزود: مسیل‌ها و رعایت حریم کمی و کیفی رودخانه‌ها در ساخت وسازها و رعایت کنترل کیفی، کمی در اجرای طرح‌ها و استفاده از فناوری‌های نو و نگهداری سازه‌ها در محیط سیلابی ضرورت دارد.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی با بیان این که بسیاری از سازه‌ها مقاومت کافی برای سیل و زلزله را ندارند اما به علت محدویت منابع مالی باید سازه‌های موجود رامقاوم‌سازی کنیم عنوان کرد: اگر دستورالعمل‌های موجود را رعایت می‌کردیم، خسارت‌های سیل در شیراز به میزان یک‌سوم کمتر می‌شد.

وی با اشاره به خسارات گسترده سیلاب‌ها در کشور گفت: از خسارت 40 هزار میلیارد تومانی سیلاب‌های کشور، 15 هزار میلیارد تومان فقط در حوزه راه و شهرسازی است.

محور سیل‌زده راور ـ بهاباد ‌بازگشایی شدسیلاب راه ارتباطی 43 روستا در جنوب کرمان را مسدود کرد؛ خسارت سیلاب به بیش از 500 کیلومتر از راه‌های روستایی

سیدمصطفی آیت‌اللهی‌موسوی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بارندگی‌های ابتدای امسال بسیاری از نقاط استان را درگیر کرد اظهار داشت: با مدیریت دو هفته پیش از بارندگی، پیش‌بینی‌های لازم در این حوزه در نقاط مختلف استان انجام شد.

وی با بیان اینکه در سیل خوزستان 140 دستگاه از ماشین‌آلات استان کرمان درگیر شده بودند افزود: استان کرمان به طور همزمان هم خود درگیر سیل بود و هم معین شهرستان حمیدیه و در حال کمک به مرد سیلزده این شهرستان بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان اشاره به اینکه خوشبختانه با مدیریت سیل در استان خسارات را به حداقل رساندیم بیان کرد: سیلاب‌های ابتدای سال جاری کمترین خسارت را در استان کرمان داشتیم.

وی با بیان اینکه مسیر راور- دیهوک که در سیلاب‌های ابتدای امسال مسدود شده بود به صورت موقت بازگشایی شده است گفت: در حال حاضر عملیات بازسازی در این محور در حال انجام است.

آیت‌اللهی‌موسوی با اشاره به اینکه در ساخت و سازهای پس از سیل باید نهایت دقت انجام شود و وظیفه ما نظارت بر این ساخت و سازهاست تصریح کرد: استان کرمان با 183 هزار کیلومتر مربع وسعت پهناورترین استان کشور است و به واسطه پهناوری خود با انواع حوادث و بلایای طبیعی چون سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و اخیرا هجوم ملخ‌های صحرایی درگیر است.

انتهای پیام/ ت

انتهای پیام/

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه‌های عشایری خسارت دیده ناشی از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، عصر امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی را به این بخش وارد کرد.

وی با اشاره به خسارت طرح‌های شیلات، افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه‌ها مشهود است.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل، گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده‌است که تأکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

وی با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته، تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

روستا با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار، خاطرنشان کرد: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده‌است.

وی افزود: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرفته اتخاذ نشد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی تصریح کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده‌است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

در ادامه این نشست علیرضا نیک‌روز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۹۰ درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

وی با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی، افزود: بیش از ۲۰۰ سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ماشین‌آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

در ادامه سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران‌ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

کد خبر 747966

دیگر خبرها

  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • راه‌ها در خراسان جنوبی باز شده، اما همچنان ناایمن هستند
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • طغیان سیلاب در بخش اندوهجرد کرمان